08-09-2009, 18:57
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 24.08.08
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי Lycans
אהלן, יש לי שאלה בקשר לבונדסווהר, ממה שאני מבין כרגע הצבא הגרמני לא יכול "להתפתח" עד הסוף כצבא רגיל. שאלה היפוטתית אבל מעניינת לאילו רמה הצבא הגרמני יכול אילו יגיע למצב שבו יצטרך לפתח נניח מטוסים משל עצמו ולהתחיל לגייס כוחות אדמה ברמה של צבא עם.
|
הצבא הגרמני הוא הצבא הגדול ביותר באיחוד האירופי ומצוייד במיטב הכלים והטנלוגיה הצבאית שמסופקים על ידי תעשית הביטחון הגרמנית שנחשבת לאחת המתקדמות בעולם, וזה כולל טנקים , נגמ"שים,תותחים ועוד הרבה מערכות שבהחלט נחשבות לחזית הטכנלוגיה הצבאית. בקשר למטוסי קרב, גרמניה שותפה בכירה בפיתוח וייצור של מטוס הקרב יורופייטר וחיל האוויר בתהליך של קליטת 180 מטוסים וגם שותפה בעוד הרבה פרויקטים אחרים( מטוסי תובלה, כטב"מים, מסוקים,...)
החיילים הגרמנים משרתים באיזור עימות כמו אפגניסטן, קוסובו, בוסניה ומקומת אחרים בעולם במסגרת כוחות נאט"ו או האיחוד האירופי ובאופן כללי הם עושים עבודה טובה בשמירה על הביטחון ולחימה בכוחות עוינים.
אגב, ואולי זה יפתיע רבים, הצבא הגרמני במסגרת נאט"ו מחזיק בנשק גרעיני ויש טייסת טורנדו מיוחדת לצורך שילוח אותם פצצות ליעד במקרה הצורך.
וכפי שציין Fox450, אכן יש חוק גיוס חובה בגרמניה , אבל המגמה היא בהחלט לכיוון של צבא מקצועי.
ציטוט:
|
אני חושב שמבחינת כוח האדמה האיכותי והמצב המעולה של גרמניה הם יכולים להתברג בראש הרשימה אולי במקום השני אחרי ארה"ב אם באמת יחליטו שהם הולכים בכיוון הזה.
|
מבחינת ציוד ורמת אימון הם בהחלט מדורגים במקום גבוה.
ציטוט:
|
דרך אגב, האם נעשים צעדים מצד הגרמנים לחינוך בתוך הצבא כנגד הלאומנות אני יודע שזה נעשה מגיל יסודי ומלווה את החיים של הגרמני אבל המצב בתוך הצבא הוא שמעניין אותי במיוחד.
|
בהחלט, זה חלק חשוב מאוד באזרחות וגם במסגרת הצבאית, ערכים כמו דמוקרטיה, זכויות אדם, ערכי מוסר בלחימה, הם דבר קדוש בצבא הגרמני, כמו כן, אפס סובלנות כנגד כל דבר שאפילו מריח כמו גזענות או פגיעה בזכויות אדם ומטופל באופן מידי ונחרץ.
|