לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-09-2009, 11:23
צלמית המשתמש של SkyRaider
  SkyRaider SkyRaider אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.02.06
יום סיירות ודילמה

היי חבר'ה

סיימתי לא מזמן גיבוש חובלים, סיימתי אך לא עברתי והגשתי ערעור על התוצאה כך שאני מקווה שהערעור יתקבל ויקבלו אותי לקורס חובלים.
בנוסף גם אקבל ראיון לוחמי שייטת (3\17).

היום בדקתי וקיבלתי יום סיירות לעוד פחות מחודש (אף על פי שלא ביקשתי, או שכן ביקשתי אבל ממש ממזמן..).
את גיבוש חובלים קיבלתי דרך מאותר צדדי (כלומר יש לי משקפיים).

ביררתי בלשכ"ג את העניין הזה ואמרו לי שבכל מקרה יש לי יום סיירות ולשייטת 13 לא ניתן להתקבל בכלל עם משקפיים ושאני יוכל לקבל גיבוש חובלים או גיבוש מטכל..

הקטע הוא, שגיבוש חובלים שעשיתי היה חוויה מעולה בלתי נשכחת, אבל לא מתחשק לי לעשות גיבוש חוזר (למרות שיש סיכוי טוב שאם אקבל אז אעשה..).

לגבי מטכל... אף פעם לא תכננתי להתקבל לשם ואני לא יודע אם אני רוצה את זה או לא.. אני מעדיף חובלים על פני זה..

הנקודה שאני רוצה לברר היא, אם היום סיירות ב1/10 ואני מצליח לעבור ומקבל אחד משני הגיבושים הללו, באיזה תאריכים יש את הגיבושים שלהם?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-09-2009, 11:53
  nitz2005 nitz2005 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.09.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי SkyRaider שמתחילה ב "יום סיירות ודילמה"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי SkyRaider
היי חבר'ה

סיימתי לא מזמן גיבוש חובלים, סיימתי אך לא עברתי והגשתי ערעור על התוצאה כך שאני מקווה שהערעור יתקבל ויקבלו אותי לקורס חובלים.

היום בדקתי וקיבלתי יום סיירות לעוד פחות מחודש (אף על פי שלא ביקשתי, או שכן ביקשתי אבל ממש ממזמן..).

ביררתי בלשכ"ג את העניין הזה ואמרו לי שבכל מקרה יש לי יום סיירות ולשייטת 13 לא ניתן להתקבל בכלל עם משקפיים ושאני יוכל לקבל גיבוש חובלים או גיבוש מטכל..

הקטע הוא, שגיבוש חובלים שעשיתי היה חוויה מעולה בלתי נשכחת, אבל לא מתחשק לי לעשות גיבוש חוזר (למרות שיש סיכוי טוב שאם אקבל אז אעשה..).

לגבי מטכל... אף פעם לא תכננתי להתקבל לשם ואני לא יודע אם אני רוצה את זה או לא.. אני מעדיף חובלים על פני זה..

הנקודה שאני רוצה לברר היא, אם היום סיירות ב1/10 ואני מצליח לעבור ומקבל אחד משני הגיבושים הללו, באיזה תאריכים יש את הגיבושים שלהם?

תעבור קודם כל את היום סיירות, ותראה שבאמת תקבל את אחד משני הגיבושים האלה, יש הרבה מאוד שבאים עם ביטחון יתר ובסופו של דבר לא מקבלים כלום וזה שובר אותם מנטלית...

ואני לא מבין, מה אתה רוצה שיעשו במידה ותקבל גיבוש חובלים, עשית אותו פעם אחת וכנראה לא היית מתאים (אם לא עברת), אם תיהיה לך הזדמנות שנייה אין לך למי להגיד שאין לך חשק לעשות את זה שוב, אם אתה רוצה להיות שם תצטרך לעבור את זה שוב...
ישן 08-09-2009, 17:46
  deaneubin deaneubin אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.04.09
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי SkyRaider שמתחילה ב "יום סיירות ודילמה"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי SkyRaider
היי חבר'ה

על סמך עירעור לא יקבלו אותך לקרוס מה שכן סביר להניח שאולי יתנו לך לעשות גיבוש חוזר.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:21

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר