13-09-2009, 01:03
|
|
|
|
חבר מתאריך: 06.12.06
|
|
אני לא רוצה להרוס לך עם קצת עובדות את הסיפור היפה שבנית על "טיסה תמורת הקפאה", אבל....
הקפאת המכרז על ערוץ 10 היא תוצאת מו"מ ארוך עם האוצר.
ביום 07.09.09 הגיש ערוץ 10 את הסכמתו להצעת האוצר משבוע לפני כן, ובכך נפתרה הבעיה. ההחלטה על הקפאת המכרז היא החלטה של מועצת הערוץ השני, לא זכור לי שנתניהו יושב שם, או שחברי המועצה הם בובות שלו. לכל חבר במועצה יש קול והוא יכול להצביע כרצונו.
ובכלל, עם קצת הבנת הנקרא:
ציטוט:
גלובס:
יצויין כי מימן אינו מעורב ישירות בהחכרת המטוסים, ואלה נעשות מול חברה-בת בבעלותו, שמתפעלת את מטוסי חברת "מרחב". בימים כתיקונם משמשים המטוסים את אנשי הקבוצה אולם כשהמטוסים אינם נמצאים בשימוש, הם מושכרים בדרך כלל לגורמים עיסקיים כמקובל בשוק, וזאת על מנת להחזיר את הוצאות האחזקה והתפעול היקרות.
|
ציטוט:
Ynet:
לשכתו של נתניהו בחרה לצורך המשימה את חברת "מרחב", משום שלה היה מטוס פנוי במועד הטיסה המבוקש. מימן - מבעלי ערוץ 10 וחברת הגז המצרית EMG המספקת גז לחברת חשמל - אינו מעורב ישירות בהחכרת המטוסים, ואלה נעשות מול חברה-בת בבעלותו.
|
לפני שאתה נותן דרור לאצבעותיך על המקלדת, אתה צריך להבין שהסיפור הנחמד שלך על דיל בין נתניהו למימן יכול לעלות לך בתביעת לשון הרע. אתה בטח יכול לשכוח מהגנת "אמת בפרסום", כשלהזכירך אם אתה רוצה בהגנה זו אז חובת ההוכחה היא עליך , כך שמעניין אותי איך בדיוק אתה מתכוון להוכיח את זה. כמו כן, חזקת תום הלב אינה עומדת לזכותך במידה ולא נקטת לפני הפרסום אמצעים סבירים לבדיקה האם מדובר באמת או לא. אז אולי תשתף אותנו אילו בדיקות ערכת, אילו ראיות יש בידך אשר מהן הסקת שמדובר ב"דיל", והאם נקטת באמצעים סבירים?