לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-09-2009, 13:51
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
החשוד בריגול אחר הרמטכ"ל - פעיל במפלגה ערבית-שמאלנית

הוועדה לביקורת המדינה של הכנסת התכנסה כדי לדון בפעילות של מפלגת בל"ד, שהחשוד בריגול אחר הרמטכ"ל היה פעיל בה. זחאלקה: "בל"ד היא מפלגה פוליטית לגיטימית
http://news.walla.co.il/?w=/1/1575049

יושב ראש הוועדה, חבר הכנסת יואל חסון (קדימה) אמר כי "הפעילות של בל"ד מקושרת לא פעם עם גורמי טרור" וכי "צריך לאפשר את חופש הדיבור אבל לא את חופש הפעולה, כשזה בא על חשבון ביטחון המדינה".

יושב ראש ועדת הכנסת, חבר הכנסת יריב לוין (ליכוד) אמר על מפלגת בל"ד כי "ישנה תחושה שבתוך הכנסת פועל מוצב ריגול פנימי של החיזבאללה". "לא יכולים לתת לדבר הזה להימשך", אמר לוין. "צר לי אבל בין דמוקרטיה לבין מה שהם עושים אין שום קשר. מה שאתם עושים ומובילים זה עידוד מתמשך ומסר ברור לפעילות, שתכליתה לחסל את מדינת ישראל במתכונתה הנוכחית".

לוין סיפר כי אתמול נכנס לאתר של בל"ד, אשר הוא מניח שממומן מכספי מימון מפלגות, וחיפש באתר משהו שקשור למדינת ישראל. "אין שום דבר", אמר לוין. יש שם "דגלי פלסטין והפגנות. יש מדינה בעולם שהיתה מסכימה שדבר כזה יקרה? זו דמוקרטיה או שזה הסתה לריגול?"

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-09-2009, 23:58
  קגנס מנהל קגנס אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 31.07.06
בל"ד היא "שמאל" בערך כמו שמפלגות החרדים הם "ימין"
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "זה נכון. אבל הימין של הערבים (מטבע הדברים)"

או כמו שנטורי קרתא הם "שמאל".
מובן כי לבל"ד ולשמאל הקיצוני יש אינטרס משותף בדמות מאבק ב"כיבוש" אבל בזה זה מסתכם. השמאל הקיצוני נע בין מצדדי פיתרון 2 המדינות לשני עמים שבל"ד מתנגדת לו אלא אם כן הכוונה היא שלצד מדינת פלסטין תתקיים מדינה דו לאומית/"כל אזרחיה" ובין השוללים לאומיות בכלל ובל"ד היא מפלגה לאומנית לעילא ולעילא.
כמובן שככל שמקצינים שמאלה (ולפעמים גם ימינה) סוגרים סוף מעגל שלם ומתקרבים בצורה זו או אחרת לימין הקיצוני ועל כן יש בודדים בשוליים של השמאל הקיצוני שאיבדו לגמרי את הצפון וחברו לבל"ד (כן, למפלגה יש חברים יהודים...).
אבל הנקודה המרכזית היא שבל"ד לא יכולה להחשב "שמאל" אלא אם כן התנגדות לשליטה של ישראל בשטחים והסתייגות (חלקית או מוחלטת) מהציונות היא תנאי מספיק והכרחי להחשב כ"שמאל". אני סבור שזה מאוד בעייתי לראות זו כך, מה עוד שפירושו של דבר שגם נטורי קרתא (כאמור) צריכים יהיו אם כן להחשב כשמאל וזה כמובן לא סביר.
ישן 17-09-2009, 10:37
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
מושג חדש בהתנהלות הפוליטית של מפלגות וזרמים בפוליטיקה הישראלית
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "החשוד בריגול אחר הרמטכ"ל - פעיל במפלגה ערבית-שמאלנית"

מן הסתם מישהו התכוון לאמר כי קווי המתאר של מפלגה יהודית שמאלנית , זהים לקווי המתאר של מפלגה "ערבית-שמאלנית". שניהם חושבים ומתנהגים אותו הדבר.

ההבדל היחידי והקטנטן הוא: שמפלגה ערבית היא מפלגה לאומנית , חושבת כמו מפלגה שמאלנית ישראלית ביחס למעמדנו בארץ הזאת.

אני חייב לציין כי מפלגות שמאל בכלל וישראליות בפרט "חשודות" גם באיזה שהיא תרומה מזערית לתרבות זכויות האזרח, בין אם נסכים או לאו.
אני מחפש את "השמאלניות, של המפלגות הערביות, שאצלן הלאומנות הערבית, כניעה מוחלטת לתכתיבי הדת ודיכוי חופש הביטוי ופגיעה במעמד האשה הערביה חרוטים אצלם חזק מאד בתודעה.
ישן 17-09-2009, 10:44
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
את זה לא שומעים ממפלגות וארגוני השמאל באופן רשמי ומוצהר
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי פלמינג שמתחילה ב "מושג חדש בהתנהלות הפוליטית של מפלגות וזרמים בפוליטיקה הישראלית"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי פלמינג
אני מחפש את "השמאלניות, של המפלגות הערביות, שאצלן הלאומנות הערבית, כניעה מוחלטת לתכתיבי הדת ודיכוי חופש הביטוי ופגיעה במעמד האשה הערביה חרוטים אצלם חזק מאד בתודעה.

נהפוך הוא, הם מצטרפים ביחד עם ערבים בהפגנות אלימות נגד המדינה.

אם תרצו, זה כבר כתוב בספר תהילים:
וַיִּסֹּגוּ וַיִּבְגְּדוּ ... נֶהְפְּכוּ כְּקֶשֶׁת רְמִיָּה (תהלים עח נז)

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

ישן 17-09-2009, 11:03
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "את זה לא שומעים ממפלגות וארגוני השמאל באופן רשמי ומוצהר"

נו, לפי ההגיון שלך אפשר לצרור את החרדים פנימה. הפגנות אלימות יש? יש. חבירה למפלגות ערביות למטרה משותפת יש? יש (קיצבאות, אם שכחת במקרה). המנעות מלקיחת חלק בנטל החברתי יש? יש. משמע - המפלגות החרדיות הן שמאלניות קיצוניות... מת על ה(אין) הגיון שלך.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 17-09-2009, 15:32
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי פלמינג שמתחילה ב "בוקר טוב ! [B]אולי יש לך..."

בוקר מצויין.

בפעם האחרונה שבדקתי הבנת הנקרא שלי היתה לא רעה. מי שטוען ש-X בוגדים או מה שזה לא יהיה בכלל שהם חוברים ל-Y בגלל סיבות אילו או אחרות, שלא יתפלא שהטיעון הזה עף לו ישר חזרה לפרצוף. אם אתה רוצה לבנות טיעון, תעשה את זה באינטיליגנטיות, לא בדמגוגיה. אולי כדאי שתקרא שוב מה שכתבתי.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 17-09-2009, 21:13
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי ביטיס שמתחילה ב "בוקר מצויין. בפעם האחרונה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ביטיס
בוקר מצויין.

בפעם האחרונה שבדקתי הבנת הנקרא שלי היתה לא רעה.

זאת בדיקה סובייקטיבית ולא נחשבת על פי שום פרמטר. תן למישהו אחר לבדוק אותך - אז תתקבלנה תוצאות לא מוטות

מי שטוען ש-X בוגדים או מה שזה לא יהיה בכלל שהם חוברים ל-Y בגלל סיבות אילו או אחרות, שלא יתפלא שהטיעון הזה עף לו ישר חזרה לפרצוף.

במסגרת הבנת הנקרא יש גם הבנת יכולת ההתבטאות - מי זה איקס ומי זה וואי. אני מקווה שאתה לא מתכוון להסכם וואי ויש לך הסבר טוב ומניח את הדעת.
חוץ מזה כלבים לא נובחים בירוק, סוסים לא מדברים באלסקה וגם טיעונים לא מתעופפים.
יש לך הסבר גם לזה?

אם אתה רוצה לבנות טיעון, תעשה את זה באינטיליגנטיות, לא בדמגוגיה. אולי כדאי שתקרא שוב מה שכתבתי.

האם אני צריך ללמוד את בניית הטיעון שלך על מנת שיהיה איטליגנטי.
לגבי דמגוגיה אני מקווה שהמושג ברור לך דיו על מנת להשתמש בו.
אם לא: דמגוגיה היא שיטה לשכנוע והשגת כוח פוליטי המתבססת על פנייה לדעות קדומות, פחדים, אמונות תפלות וציפיות הציבור הרחב - לרוב באמצעות שימוש ברטוריקה ותעמולה מתלהמות ורגשניות, ולעתים קרובות תוך שימוש במוטיבים לאומיים או פופוליסטיים, ואזכור סלקטיבי של עובדות.
תן לי טיעון אינטליגנטי.

תסביר לי איפה היתה לך בעיית נקרא או שלא הבנתי את מה שכתבת - אנו מדברים כאן על מפלגות ערביות שמתחפשות למפלגות שמאל, כאשר אין חייה כזאת בטבע. אבל הם משלבים ידיים עם מפלגות השמאל בישראל כנגד המדינה.
(האם עלי לחשוד בך בנטיות שמאלניות ש"הדליקו לך את הפיוז"?

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:30

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר