לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-10-2009, 22:27
צלמית המשתמש של MAG707
  MAG707 MAG707 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.03.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי MAG707 שמתחילה ב "צריך שידרוג למחשב - קצת טיפים אם אפשר?"

הבנתי..אבל אני לא רוצה כרטיס מסך ב600 ש"ח משהו באיזור 900-1100 ש"ח שיהיה חזק!

תן לי שם ומחיר של כרטיס מסך וספק..אבל משהו באמת טוב ואיכותי, אין לי בעיה לקנות כרגע כרטיס מסך ב1200 ש"ח ובעוד שבוע שבועיים לקנות ספק איכותי..
העיקר שיתן ביצועים טובים במשחקים? חשוב לי איכות התמונה כי כרגע אני לא מבסוט הנה אשכול ששם הצגתי בעיה באיכות התמונה, תעיף מבט ותגיד לי אם זה ישפר לי בצורה משמעותית את האיכות.

ולגביי מעבד, טוב מה שיש לי עכשיו?

לסיכום, אני עושה את מה שאתה אומר לי ואני מקבל מחשב חזק שעומד בכל משחק?
אם לא תגיד לי מה לא בסדר שאני יארגן כסף לשידרוג..

"הדואג לימים זורע חיטה, הדואג לשנים נוטע עצים והדואג לדורות מחנך אנשים"

ג ו ל נ י 51 !

נערך לאחרונה ע"י MAG707 בתאריך 02-10-2009 בשעה 22:30.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-10-2009, 14:08
  rlsf rlsf אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 09.10.04
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי MAG707 שמתחילה ב "הבנתי..אבל אני לא רוצה כרטיס..."

העובדה שהצללים נראים כמו נקודות היא לא בעיה של כרטיס המסך שלך, ככה עובד המשחק, מה שיותר בולט לעין הוא שכל קווי המתאר (לדוגמא, מעקה הבטיחות) מאוד משוננים במקום להיראות כמו קווים ישרים.
יכול להיות שהבעיה הזאת ב GTA נובעת מזה שאתה לא מפעיל אותו ברזולוציה הטבעית של המסך שלך - באיזה רזולוציה הפעלת אותו?
שדרוג של כרטיס המסך יעזור לך ב GTA, אבל אני לא בטוח אם הוא יפתור את כל הבעיות שלך, כי GTA מנצל מאוד את המעבד, אבל בתקציב שלך אין טעם להשקיע בקניית מעבד אחר, כי תוכל לקנות מעבד לא הרבה יותר חזק מזה שיש לך כרגע.
אגב, סדר הקנייה צריך להיות הפוך - דבר ראשון את הספק ואח"כ את כרטיס המסך, אחרת יהיה לך כרטיס מסך שלא תוכל לעבוד איתו.
כרטיס מסך מבוסס HD 4770 במחיר סביר:
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5236

ישן 03-10-2009, 18:55
  rlsf rlsf אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 09.10.04
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי MAG707 שמתחילה ב "המשחק לא עובד ככה ראיתי..."

בדיוק כמו שאמרתי לך, אתה מפעיל אותו ברזולוציה שהיא לא טבעית למסך שלך, מה שגורם לו להיראות הרבה יותר גרוע.
נסה להפעיל אותו ב1366X768 ותראה שהוא נראה הרבה יותר טוב. בנוסף נסה לכוון את ההגדרות בו (יש די הרבה אפשרויות גרפיות) למקסימום ותראה שינוי ניכר באיכות התמונה.
מצד שני, במצב כזה אני לא בטוח שתוכל לשחק בו, כי הוא יעבוד מאוד לאט.
אתה מסרב להבין שמאוד יכול להיות ששדרוג כרטיס המסך לבדו יפתור לך את הבעיה, כי לרזולוציה שלך אין צורך בכרטיס מסך חזק יותר.
אם אתה מתעקש להוציא את כל הסכום מצדי תקנה בשאר הסכום שולחן למחשב.
אין מעבד ב 300 ש"ח שיתן לך ביצועים עדיפים על המעבד שלך, אם היה כזה הייתי ממליץ לך לשדרג את המעבד.
המעבדים היחידים ששווה לך לשדרג אליהם הם מרובעי ליבה והמחיר שלהם מתחיל ב 1000 ש"ח, לכן הם מחוץ לתקציב שלך ולכן לא המלצתי עליהם.

נ.ב - נא לשרשר - לחץ על כפתור תגובה בהודעה עליה רוצה להגיב ולא בתחילת/סוף האשכול.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:27

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר