29-10-2009, 16:09
|
|
|
|
חבר מתאריך: 29.10.09
|
|
|
הקדמת גיוס - הצלחתי להשיג זאת
שלום רב לחברי הפורום היקרים ,
אני כל כך נרגש ככה שיכול להיות שאני לא אכתוב כאן את התמונה הכללית , אך בקצרה אספר : אני הייתי אמור להתגייס במחזור נוב' הקרוב ליחידת כפיר ומשם לצאת לגיבוש עוקץ / לוט''ר - חלום חיי הוא להתקבל ליחידת עוקץ.
לצערי לפני כחודש או קצת יותר דחו לי את הגיוס למחזור מרץ כיוון שמחזור נוב' מפוצץ ואני גם קטן בגיל ( היה לי 18 באמצע ספטמבר ) , שלחתי עשרות מכתבים ללשכת הגיוס וכל פעם אמרו לי הגיוס אוטוטו אי אפשר להקדים אין מה לעשות ונתנו לי תשובה שלילית נחרצת , אך לא התייאשתי וכל פעם ניסחתי מכתבים מרגשים ונוגעים ללב ובסופו של דבר זה השתלם , פשוט לא להאמין שהגיוס עוד פעם מחודש והצליחו להקדים לי את הגיוס ל-24 לנוב' , לא גיוס השלמות ולא בטיח , נתנו לי להתגייס לאן שרציתי ואני כל כך מאושר מהמערכת הצבאית , אותה מערכת שאיכזבה אותי לא מעט פעמים... אני לא יודע עם זה נס או מה בדיוק קרה כאן , אך אני יודע שכעת שאני רושם את ההודעה דופק לי הלב ואני כל כך מאושר , אני אעדכן את הפורום בעוד כחודש ימים על גיבוש עוקץ / לוט''ר במאמר מקיף וכולל שיעזור למלשב''ים בעתיד ובע''ה באמירה שעברתי אותו , אך גם אם לא אני אהיה מבסוט על הגדודים בכפיר
שאלה קטנה לי אליכם חברי הפורום היקרים , על יחידת עוקץ אני יודע הכל , אך הייתי שמח לשמוע ממישהו שמבין על יחידת לוט''ר , לא הצלחתי למצוא בחיפוש מידע כולל , הייתי שמח למסלול שלהם ולחוות דעת - האם באמת חוטפים מכות כל יום ? מה מו מי ? תודה ושבוע מצויין שיהיה לכולנו.
|