לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-10-2009, 05:53
  hamora hamora אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.09.06
אירן דחתה את ההסכם למשלוח אורניום מדווחים פקידים ארופאים ואמריקאים

לפי הניו יורק טיימס דחתה אירן את ההסכם למשלוח 2,600 פאונד (כ1,200 קילוגרם) אורניום מועשר בדרגה נמוכה להעשרה נוספת ברוסיה וצרפת.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי New York Times
“The key issue is that Iran does not agree to export its lightly enriched uranium,” the official said. “That’s not a minor detail. That’s the whole point of the deal.”

"הנושא המרכזי הוא שאירן מסרבת לייצא את האורניום המועשר שלה" אמר הפקיד "זה לא פרט שולי, זו מהות ההסכם"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי New York Times
The Obama administration was anticipating that Iran would seek to back out of the deal, and in recent days the head of the nuclear agency, Mohamed ElBaradei, traveled secretly to Washington to talk about what to do if that happened, according to several American officials.

ממשל אובמה צפה שהאירנים ינסו לסגת מההסכם, ובימים האחרונים ראש סבא"א, מוחמד אל-בראדעי, נסע בחשאי לוושינגטון כדי לדון מה לעשות אם זה יקרה, לפי מספר פקידים אמריקאים.

נערך לאחרונה ע"י hamora בתאריך 30-10-2009 בשעה 06:02.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 30-10-2009, 06:52
  hamora hamora אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.09.06
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "מזל. ההסכם הזה היה קארט בלאנש לתכנית מואצת ללא הטרדות..."

חשבתי שתחשוב בכיוון הזה.

האמת, גם האינסטינקט שלי היה לקוות שהאירנים יסרבו להצעה הזו אבל, במחשבה שניה, אולי הם צודקים שהם סרבו, אחרי הכל הרוסים מסרבים אפילו לאיים עליהם בסנקציות, הסינים הודיעו שיעזרו להם להקים תשתית זיקוק מקומית שתוציא בתוך מספר שנים את העוקץ מהסנקציות המובטחות על יבוא נפט מזוקק לאירן, ארדואן מתחבק עם אחמדינג'אד וקורה לו ידיד באותו משפט בו הוא מגנה אותנו על "רצח תינוקות" בעזה ואובמה לא חולם אפילו על אופציה צבאית, האמת, לו אני אחמדינג'אד גם אני הייתי אומר לא להסכם, אין לו שום תמריץ לקבל אותו.

בנוגע לאל-בארדעי, מצחיק אותי קצת הקצף שיצא פה על הנובל לאובמה שאכן היה אידיוטי לחלוטין אבל מה כבר יש לומר על הנובל שקיבל האיש שהסתיר מהעולם מידע מפליל על תכנית הגרעית המסוכנת ביותר בדורנו?

ישן 30-10-2009, 16:56
  משתמש זכר mashiv mashiv אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.08.09
שלח הודעה דרך ICQ אל mashiv שלח הודעה דרך AIM אל mashiv
הקשר הסיני לזיקוק נפט - עוזר לאירן במקום גרעין לצורכי שלום? והקשר הרוסי לאירן?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי hamora שמתחילה ב "אירן דחתה את ההסכם למשלוח אורניום מדווחים פקידים ארופאים ואמריקאים"

המורה - כפי שטענת - יעזרו הסינים לאירן - בנפט, אך הרוסים יעשירו את האורניום. למה אירן לא מסכימה להצעת האו"ם וארה"ב?

אולי נראה בכך שאירן לא מאמינה לרוסים שיעבירו כל הכמות אורניום שיקבלו מהם, וכך לא יקבלו אותה הכמות בחזרה,אבל אירן מאוד סומכת על הסינים, וגם אם זה לא לעניין הגרעין הצבאי שהם רוצים. כך - כיוון המחשבה של אירן.

לי עצמי - מחשבה אחרת, המושתת על המאורעות בעבר: אירן יודעת כי אובמה התחייב לצאת מעירק ואפגניסטן- ולא נראה שכעת הוא יכול לעשות כך. העם האמריקאי לא יתמוך בהוספת חיילים או טיסות - במלחמה בארץ אחרת, נוספת. כך שבשנה-שנתיים הבאות , אין לאירן חשש ממתקפת אויר של ארה"ב. לכן - הם מושכים ומסרבים לאפשר לארה"ב "לנצח אותם" ואפילו אם זה במו"מ.

אבל לדעתי - מה שקורה לאחרונה, מצביע על כך - אל-קעידה, שהם עקשנים גדולים יותר מהאמריקנים שרודפים אותם, מחפשים לעצמם "ארץ בסיסית ששם ארה"ב לא תגיע אליהם" - וכנראה שהם מתארגנים בשנה האחרונה - במזרח-דרום אירן. שם גם פגעו לאחרונה בפיגוע "כבד" בבכירים אירניים שכנראה "הוזמנו" לבוא לשם כדי לראות את הנעשהולדון עם נציגים "בכירים" מאל-קעידה.

כן, הטרור האיסלמי, כמה מצחיק, הוא זה שמנסה להתחרות בטרור האיסלמי - ורק אחד מהצדדים הללו יכול לצאת מנצח פה...

האם גם כאן יש שחושבים כמוני? (במקום "תקנו אותי אם אני טועה" המקובל)
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:08

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר