לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום פוליטיקה ואקטואליה, נא לשמור על שפה נאותה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > פוליטיקה ואקטואליה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-11-2009, 13:16
  BigSmoke BigSmoke אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.03.09
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי Michael Collins שמתחילה ב "מה אני חושב? בדיוק כמו..."

מה גורם לך לחשוב שלא קראתי?

מקרה אלטלנה נתון לפרשנות. במקרה הזה, אני מאמין באמת ובתמים שבן גוריון חשב שישנה סכנה בהגעת הספינה. לא סכנה פוליטית אלא סכנה מוחשית. בסוף כולנו יודעים שהתברר שלא כך שבדיאבד מדובר בטעות.

ה"חסידים השוטים" שבאים לכיכר רבין מתמעטים מדי שנה, כי גם לי וגם לאחרים מפריע אופי העצרת. לעומת זאת, אף אחד מאיתנו לא שוכח ולו לרגע אחד את מה שאתה כבר שכחת - יצחק רבין, שתרם רבות למדינה (ואני לא מדבר על אוסלו), מדינאי, איש צבא וראש ממשלה נרצח על ידי רוצח יהודי, בגלל דרכו הפוליטית. אולי לך זה נראה הגיוני, אולי אתה חושב שככה זה היה צריך להיות ואולי אתה חושב שזה לא הרוצח הזה אלא איזה עב"מ שנחת מגלקסיה אחרת ישר לתוך המכונית של רה"מ - אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שהוא נרצח.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-11-2009, 17:45
  Michael Collins Michael Collins אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.11.09
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי BigSmoke שמתחילה ב "מה גורם לך לחשוב שלא קראתי?..."

או, יש התקדמות, אתה מודה שהוא לא מושלם, זה כבר טוב.

עונש על רצח? מאסר עולם, ללא הגבלת זמן, ללא חופשות. לכולם.

מי רצח את רבין? יגאל עמיר, לפי הגירסה הרשמית, ופסק דין חלוט. אז למה 55 אחוז מהציבור לא נותנים בגירסה הזו אמון?

למה לא מוכנים לפרסם צילום רנטגן ודו"ח פתולוגי? למה הפתולוג הוחתם על "הצהרה לשמירת סודיות"? למה אותו פתולוג מאותרג? למה לא מצאו שרידי ירי ( ברזל ואנטימון ) לא על ידיו, ולא בשערו של הרוצח הנתעב?

אולי כבר לחשוף את הראיות, ולשים סוף לכל סיפורי הקונספירציה ההזויים, ונגמור עם זה אחת ולתמיד?

ומה עם הרבנים המסיתים? מדוע לא הועמדו לדין? אולי כי לא הסיתו? יכול להיות?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:23

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר