
09-11-2009, 16:50
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.10.09
הודעות: 85
|
|
תראה, אני יכול להגיד שאני נמצא בערך באותה הסירה שלך. אני הייתי מועמד לגיבוש טייס 164 שהתקיים במרץ האחרון. ברוב טיפשותי, ולרוע המזל, בערב שישי לפני הגיבוש שברתי את האגודל ביד ימין, והייתי צריך לדחות את הכל(כי גיבוש טייס חוסם הכל) או לחתום ויתור, ולדעת שבמידה ואני לא עובר את 165, אני אתגייס במרץ בגיל 19 ושלושה חודשים. דחיתי את הגיבוש. את 165 לא עברתי(אך סיימתי) וכרגע אני מחכה לגיבוש צוללות, שזאת המטרה העיקרית שלי וזה באמת מה שתמיד רציתי.
במידה ואני אעבור את הגיבוש, אני אתגייס בכלל באפריל, ואני אהיה כמעט בן 19 וחצי, שזה הגיל שרוב האנשים בצוללות מסיימים בו את הקורס.
אני חושב שאתה צריך לבחור מה יותר חשוב לך, להשתחרר בגיל צעיר יותר, או לשרת במקום שתמיד רצית. תעשה את השיקול שלך מה יותר חשוב, אני מניח שאתה כבר מבין מה דעתי בעניין.
תחשוב על זה ככה, אתה במילא חותם שנה וחצי קבע במידה ותגיע ותסיים את הקורס של מטכ"ל או שלדג, אז מה זה משנה באיזה גיל תתגייס? חצי שנה לפה חצי שנה לשם? נצל כל הזדמנות שמגיעה לך!
בהצלחה
|