לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-11-2009, 07:45
  YHS YHS אינו מחובר  
מהנדס אווירונאוטיקה, עוסק במגוון נושאי תעופה שנים רבות

חבר מתאריך: 17.07.05
למתגייסים החדשים יש איזושהי תחושה
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי Perezz שמתחילה ב "אם אפשר להוסיף עוד שאלה.."

שמה שמפקדים עושים בכל בוקר זה לבדוק עם סרגל את אורך הזקן. לא כך.

יש חוקים ותקנות בצבא. המפקדים אמורים לאכוף אותם. אבל גם התחושה הכללית שלהם חשובה. אם אתה חייל טוב, חברותי, משקיען, הנעליים תמיד נקיות (גם אם לא מבריקות) ולרוב אתה מגולח ומסודר - אתה בסדר. ואם פעם קצת חיפפת בגילוח מכסימום יגידו לך : "מה קרה פרץ, רעדה לך היד הבוקר?".
חייל שתמיד נראה מוזנח, לא מסודר, לא ממושמע וגם מחפף יותר מדי את הגילוח - יעלה במהרה על הכוונת של מישהו מהמפקדים ויתחיל לחטוף, אפילו על צילו של זיף.
אני תמיד אומר - המפקדים, בכל הרמות, לא נולדו מפקדים. גם הם היו חיילים וחלקם, הפלא ופלא, שאלו שאלות "מטופשות" כאן בפורום לפני ארבע שנים. אז הם מכירים את כל הטריקים והם רוצים "גברים" אצלם ביחידה ולא טיפוסים מוזנחים ולא ממושמעים.

אז כמה שרוצים, אי אפשר למדוד בסרגל את אורך הזקן ואין קנה מידה לברק הנעליים ואף לא לכמות של כמה החולצה בתוך המכנסיים.
מי שנראה כמו סמרטוט - יחטוף אותה.
מי שיתאמץ להיות בסדר וזה גם יראה - יקבל הערכה ואפילו העלמת עין מ"חריקות" פה ושם.

נערך לאחרונה ע"י YHS בתאריך 10-11-2009 בשעה 07:53.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-11-2009, 18:12
  931 שחם 931 שחם אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.04.09
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Haim-c שמתחילה ב "פטור זקן (זה טחון אני יודע)."

ואם יש לי בעיה עם גילוח ,זה עושה לי מלא פצעים שממש מגרדים ואני ממש מגרד אותם עד שיוצא לי דם ,כאילו אני מנסה לשלוט בזה אבל זה ממש ממש מגרד.
זה כמו שמגרדים עקיצת יתוש ביד ויש דם אותו עקרון רק שאצלי יש מלא פצעים כאלה, מדי פעם גם יוצא מוגלתי אחד או שניים ,בנוסף זה ממש לא אסתטי חחחחחחחחחחח

אני מתגייס ב25 החודש והשאלה שלי זה ממי ומתי (לפני הגיוס, ביום בגיוס, בבא"ח) אני אמור לבקש פטור? לבוא מגולח לבאקום? למי ומתי אני פונה בשביל הפטור?
תודה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:54

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר