11-11-2009, 18:13
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 23.09.03
|
|
|
אז ככה.
ציטוט:
|
לפי התשובות שלך אני משער שאתה במשטרה הצבאית..., יש לי פרופיל 72 ואמרו לי שאם אני רוצה ללכת למשטרה הצבאית אני צריך לבקש כי זה לא מופיע לי במנילה... אמרו לי שיש לי סיכויים טובים, זה נכון למרות הפרופיל שלי?.
|
אין קשר בין פרופיל ומשטרה צבאית. כל מי שיש לו 64 ומעלה יכול להגיע, כולל 97, ויש לא מעט כאלו. אם אתה רוצה, ואתה גם ככה מיועד לגיוס כל"צ, רוב הסיכויים שתגיד לקצין המיון שאתה רוצה מ"צ הוא ייתן לך בלי לשאול שאלות מיותרות אבל אל תבנה על זה (אני מכיר אנשים שסירבו להתפנות וישבו בכלא כי לא נתנו להם מ"צ).
ציטוט:
|
שאלה איזה תפקידים יש בבתי הכלא הצבאיים ומה בערך העבודה והיציאות, כמו במעברים?.. 10-4 11-3 ?..
|
הדרך היחידה להגיע לבס"כ (בסיס כליאה) ישר מהטירונות היא קורס מד"כים. היציאות הן 2-2 שבת לשתיים.. די שוחק אם אתה גר רחוק. אחרי הקורס אתה מגיע לבס"כ ורוב הסיכויים שתתפקד בתור מד"כ (מדריך כלואים), אבל יש סיכוי שייקחו אותך להיות מש"ק קבלה (אחראי על קבלה ושחרור כלואים מהכלא) או חמ"ליסט ("סמב"צ"") או כל תפקיד אחר שיימצאו לנכון. רוב המד"כים עוברים תפקיד אחרי כשנה, האחרים יוצאים לקורס סמלים. אל תקשיב למי שאומר לך שסמלים עושים 2-5 (2 בסיס 5 בית). פעם זה היה נכון אבל כיום כבר לא.
תפקיד נוסף שיש הוא ליווים. מניסיון, התפקיד הכי "שווה" בכלא. אתה כמעט כל היום מחוץ לבסיס. בכלא 6 פלוגת הליווים שייכת לכלא עצמו. בכלא 4 הפלוגה לא שייכת לכלא אלא לימל"ת (יחידה מרכזית לפיקוח תעבורה) שיושבת בצריפין ליד הכלא. יציאות חמשושים ואפטר (לפעמים שניים), שבת לשלוש.
ציטוט:
|
ואם אפשר לדעת איפה אתה...
|
שירתתי בכלא 6.
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. -Rick Cook
נערך לאחרונה ע"י DeepSpace בתאריך 11-11-2009 בשעה 18:16.
|