
05-12-2009, 23:12
|
|
|
|
חבר מתאריך: 04.12.09
הודעות: 65
|
|
אז מהתחלה.
הגשתי לפני חודש טופס 55 לקרבי.
הגיע תשובה ביום שני האחרון. המ.ע קרא לי ואמר לי שאני מזומן לראיון ובאותה נשימה איים עלי שאם אני לא אשקיע בקורס הוא ימנע ממני להגיע לקרבי.
בקשתי את הזימון והוא אמר שימסור לי כשיהיה לו. למחרת הלכתי למשק"ית ת"ש ובקשתי גם את הזימון, וגם יותר פרטים על הראיון, ואז הבנתי מה משמעות הראיון- אני מזומן ליום ראיונות במיטב ללחימה. היא לא הסכימה לתת לי את הזימון כי רק המפקדים יכולים, וגם אמרה שהיא שלחה אותו למ.ע.
הלכתי למ.ע ובקשתי את הזימון והוא סירב ואמר במפורש: לא תקבל את הזימון. המפקדים גם הם מאיימים עלי שקודם אני צריך לסיים את הקורס, וגם המציאו שאי אפשר לתת זימונים לקרבי אם חייל לא סיים את הקורס... מכבסת שקרים ואיומים... ואני כבר ממזמן הסברתי שאין לי בעיה לסיים את הקורס, אבל הם בשלהם לא רוצים לתת לי את הזימון.
וזהו, זה הסיפור.
|