12-12-2009, 11:12
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.08.09
|
|
ציטוט:
המפ של אגוז בא אלי לשיחה בבית...
במקרה והוא תומך בי ורוצה לעזור לי בשיבוץ שאני עושה או ברצון לעשות יומויות יש לו כוח? הוא יכול להשפיע ולעזור לי?
|
אז הוא היה אצלך בבית, אז מה? עם כל הכבוד לו, הוא בסך הכל מ"פ בדרגת סגן\סרן שהתפקיד שלו הוא תפקיד לוחמה ולא שלישותי או ת"ש - במצבך כרגע, של שבועיים בצבא, מה הוא כבר יוכל לעשות איתך, אתה אפילו לא 02 בשביל להיות מש"ק ממטרות באגוז.
הוא רק מ"פ - לא קשל"ח, לא מג"ד ולא מח"ט.
ציטוט:
|
ואם אני רוצה לעשות יומיות אפילו בתפקיד אחר איך אני יכול???...
|
אמרתי לך כבר מקודם, לא נראה לי שיש בחטיבה תפקיד עם יציאות יומיות, תצטרך להגיש טופס 55 כדי לעבור יחידה (בינתיים, לפי מצבך הבריאותי שתיארת כנראה שתהיה בתפקיד כלשהו במפקדה של החטיבה או של אחד הגדודים).
ציטוט:
|
ואיך היציאות של תומך לחימה???...
|
לא יודע איך זה היום ומה היציאות בקווים לסוגיהם ובאימונים.
אנחנו "קצת" לא מצליחים לעקוב בגלל שפה אתה מורעל על פק"לי מאג וצלפים, פה אתה מורעל אגוז, פה אתה כל כך מורעל שאתה רוצה לדעת איך לשפצ"ר לדרמן עוד לפני שהתחלת טירונות, פה אתה שבוז אחרי יומיים של טרום טירונות, אחרי שבוע פתאום יש בעיות ת"ש ואתה רוצה להיות ג'ובניק ולעשות יומיות במשטרה ובאשכול הזה אתה נע בין מדריך צלפים ומדריך צניחה לבין תפקיד יומיות.
אז לסיכום, אם תגדיר במדויק מה אתה רוצה, מה המצב הבריאותי שלך, מה המצב בבית וכו', אז אולי יהיה פה פחות טלפון שבור.
* ותשרשר למי שאתה מגיב אליו (לחץ על כפתור התגובה של ההודעה, לא של האשכול - אתה לא מגיב לעצמך)
|