לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-12-2009, 00:01
  משתמשת נקבה Cm6 Cm6 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.12.09
נפקדות ויציאה מקורס

שלום.
התגייסתי לפני כ3 חודשים והייתי מיועדת לקורס מצו''ב [ מפעילת צופן ובטחון] בחיל התקשוב.
סיימתי את הטירונות באופן רגיל, הייתי בהמתנה לקורס במשך שבועיים ופה התחילה הבעיה. במהלך ההמתנה קרתה אי הבנה שבמהלכה הוחשבתי כנפקדת במשך יומיים ועל כן קיבלתי עונש ריתוק של 10 יום. באותו היום שהתחלתי את הריתוק, התחלתי גם את הקורס וחשבתי שיהיה נחמד להעביר את הריתוק עם החברות שלי. הבעיה התחילה כשהבנתי שהקורס הוא לא בשבילי ושאני עומדת לסגור. אני לא בן אדם של בית, אף פעם לא היו לי רצונות עזים להשאר בבית וקרוב למשפחה. ופתאום דווקא כשאני עומדת לסגור..אני חושבת שאני אשתגע. לא יכלתי יותר, גם בגללה הקורס שלא התאים לי וגם בגלל עצם הרעיון של הסגירה, אז קיפלתי את הדברים שלי, השארתי את הנשק ואת כל שאר הציוד, והלכתי הביתה.
הפעם הלכתי הביתה למשך 5 ימים וכשחזרתי נשפטתי. קיבלתי הפעם 10 יום על תנאי למשך שנה והועברתי להמתנה למחזור הבא של אותו הקורס. במהלך ההמתנה פגשתי קב''ן וזה לא כך כך עזר לי, כי הבנתי שכנראה אם אני לא באה להתאבד להם על המקום, הם לא ישימו לב אליי כל כך.
כמו כן, במהלך ההמתנה מילאתי טופס 55 והסברתי שאני לא יכולה להשאר שם גם בגלל שקשה לי נפשית, הקורס לא מתאים לי וגם המצב הכלכלי אצלי בבית [ אני מקבלת תשמ''ש]. כמובן שכשנפתח מחזור הקורס החדש התשובה לגבי טופס 55 עדיין לא הגיעה, ואני לא יכלתי להכנס לקורס הזה, אז פשוט לא הופעתי ביום הראשון.
כרגע אני נמצאת ביום ה-18 של הנפקדות שלי, ואני חושבת שאני אגיע ביום ראשון הקרוב, לאחר שיעברו 21 ימי נפקדות, לבסיס, ואתייצב למשפט.
אז השאלות שלי הן כאלה- הייתי צריכה לעשות משהו אחר במצבי? דיברתי עם המפקדים, מילאתי טופס 55 ודיברתי עם הקב''ן. מה העונש שאתם חושבים שאני אקבל? איך הכלא? [ כי אני מתכוננת לאפשרות הזו] האם ישנים באוהלים בכלא? אולי אני צריכה לעשות משהו אחר כל עוד אני בבית? לא להופיע?
תודה רבה...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:11

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר