לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-01-2010, 01:20
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 29 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "לא. צעקות לא מצדיקות תקיפה..."

אתה חכם כאן, אך בוא נראה אותך סובל נער חוצפן, שאין לו כבוד לנשים בכלל ואנשים מבוגרים ממנו בנוסף. צועק ועושה בלגן ככה סתם. מפריע לו? שירד מהאוטובוס!!!
בחורה בת 60 ואתה חכם עליה? הוא נער חצוף, לעבודות שירות לחצי שנה בבית זקנים והוסטלים של נשים מוכות ,שילמד לתת כבוד לזקנים ואנשים חולים ונשים.

ילדים כמוהו חסרי חינוך וחכמים על חלשים מהם, לו נער חזק ממנו או חייל/מג"ב או כל גבר עם אומץ היה קם ומגן על האישה, כמו שגבר צריך לתת לאישה גב, מפני נער,שחכם על זקנים,נשים או חלשים ממנו. הנער הזה היה לומד לתת כבוד לאחרים לשם שינוי מבוגרים ממנו. לו אני הייתי באוטובוס הזה, הייתי מגן עליה. לא נראה לו לאותו נער לשבת בחלק הקידמי עם אישה וחכם על חלשים? הוא מוזמן לרדת מהאוטובוס. חייבים לבטל את הקווים האלה ולהפוך אותם לקווים רגילים, זאת החלטה לא דמוקרטית עקב לחץ של החרדים בלבד.
אם בג"ץ יפסיק להתעסק עם השלום האזורי,לעזור לפסטינים או לח"כ הערביים בכנסת להיבחר מחדש, אולי בג"ץ יתחיל לעזור לאזרחי ישראל סוף כל סוף ויפסיק את הכפייה דתית הזאת ואפליה נגד נשים בתחבורה הציבורית עקב החרדים אחת ולתמיד. יש מונית שירות, עולות כמו אוטובוסים בערך, לא נוח לחרדים? הם מוזמנים לנסוע בהן, אני בטוח, שהן ישמחו מאוד לקחת את הגוב הזה מאגד או דן.

דבר נוסף אותו נער חרידי צריך לבקש מאותה אישה אלף סליחות. נאמר בתורה אחרי הכל, כפי שנאמר בכתבה: "והדרת פני זקן וכבד את אביך ואת אמך"
אם הוא דתי, הוא מכיר את המשפט אז כיצד הוא מסוגל לעשות דבר כזה? זה מראה כמו חסר חינוך וחוצפן הנער הזה.

אני מקווה מאוד, שהמשטרה לא תגיש נגדה כתב אישום ותיתן לה זיכוי מוחלט.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-01-2010, 01:27
  משתמש זכר shruki shruki אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.10.08
בתגובה להודעה מספר 30 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "אתה חכם כאן, אך בוא נראה אותך..."

ערבבת שני דברים תוך כדי שאתה מתרגז, וחבל.

תבדיל בין חוצפה או לא חוצפה של הנער, לבין תגובת האישה. אם קשה לך לעשות את ההבדלה הזאת, שים במשוואה את שני האיברים הללו: צעקות/חוצפה, אל מול תקיפה פיזית. האם האיברים שווים או שקיבלת אי שוויון?

האם בכלל זה משנה מה היתה מטרתו וכמה הוא דתי או לא? או שזה קל יותר לייחס להם תכונות שליליות?

האמת הפשוטה היא אחת ואין בלתה- הוא היה חצוף, הוא צעק, היא קיללה, היא תקפה. אם אתה חושב שיש פה הצדקה אז יכול להיות שנשוא התקיפה עיוור את עיניך, יען כי הוא חצוף. אתה מוזמן לתת סיבה אחרת לתופעה בה מישהו מצדיק תקיפה פיזית בתגובה לצעקות (שים לב, אפילו לא איומים! צעקות).

ואולי חלאס כבר עם הדמגוגיה של כפייה דתית וקווים מופרדים ובג"צ? הקו לא מוגדר כקו מופרד, אף אחד לא יכול להכריח את האישה לשבת מאחור, זה נתון לשיקול דעתה בלבד. איך תגיש בג"צ נגד נורמה חברתית שלא מעוגנת בכלל בתקנה/חוק? אתה יודע איך בג"צ עובד או שנוח וקל לירות סיסמאות גם ללא קשר למקרה?

נערך לאחרונה ע"י shruki בתאריך 08-01-2010 בשעה 01:29.
ישן 08-01-2010, 01:44

בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "ערבבת שני דברים תוך כדי שאתה..."

אז לא קראת את כל המידע:
ציטוט:
נער חרדי בן 18 הבחין כשעלה לאוטובוס ההסעות לחרדים המוביל לרובע החרדי באשדוד באישה בת 60 שיושבת בחלק הקדמי, המיועד לגברים. הוא לא התחשב בכך שהיא מבוגרת ממנו בשנים רבות, וביקש ממנה לעבור לשבת מאחור.

למה שאנשים חילוניים ימתינו לאוטובוס הבא בגלל שזה קו למהדרין? לא מקבל את זה סורי. החרדים מוזמנים לקחת מוניות שירות, במחיר של אוטובוס ויש כאלה, אם הם רוצים יחס מיוחד.

לא קראת את כל הקישורים לכתבה אחרת היית רואה את כל המידע אה וזאת התוצאה של הקווים הללו במספר ערים:
ציטוט:
מקרה דומה של תקיפה במהלך נסיעה בקו מהדרין אירע לפני כחודש בקרית גת. צעיר חרדי שסירב לשבת ליד אישה גרם לאוטובוס להתעכב זמן רב בתחנה. במהלך ההמתנה אף דחף הנוסע את האישה במרפקו.

בשבוע שעבר נודע כי גם התושבים החרדים בטבריה מעוניינים שבעירם יפעל קו מהדרין. הבקשה טעונה עדיין את אישור העירייה וטרם ברור האם אוטובוס מסוג זה אכן יופעל בעיר.

החרדים רוצים עוד קווים כאלה עכשיו בערים אחרות. החרדים צריכים להבין, שמדינה ישראל מדינה חילונית. ולך תדע מה הנער הזה היה עושה לאותה אישה, אולי זה היה נגמר, כמו המקרה בקרית גת.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

ישן 10-01-2010, 21:25

בתגובה להודעה מספר 36 שנכתבה על ידי hamora שמתחילה ב "מדינת ישראל מגדירה את עצמה..."

ל hamora רוב היהודים מה הם לפי הגדה עצמית? יהודיים חילוניים נכון או לא? לפי כן זאת מדינה חילונית יהודית לא? וקבוצה ,שאינם הרוב, לא יכולה לומר לרוב מה לעשות וזה מה שהחרדים עושים עם הקווים האלה ועם אינטל ירושלים או החניון בירושלים וכמובן האימא והילדים בירושלים. שכחת את זה כל אלה כבר?

ל shruki ממתי נער צריך לומר דבר כזה לזקנה או אדם מבוגר ממנו??? והוא עוד חרדי, שאמור להכיר את התורה!!!
איפה כל לימודי התורה שלו??? מה שהוא עשה זה חוסר חינוך וחוצפה מצידו. היום עם כל התקיפות נגד זקנים ואנשים מבוגרים, הבחורה בת ה 60 הזאת עשתה בחוכמה ולא איפשרה לנער החרדי במקרה קיצוני לדחוף אותה (כמו בתת כתבה, אותה העתקתי לפה.) או יותר גרוע מזה או שגם לך ברח מהראש מה החרדים עושים בירושלים למשל?
זה שאיפשרו קווי אוטובוס כאלה זאת הטעות הראשונה והגיע הזמן, שבג"ץ יבטל אותם אחת ולתמיד סופית. החרדים צריכים ללמוד לחיות איתנו בחוקים שלנו, הם עדיין לא הרוב.

ישן 08-01-2010, 09:49

בתגובה להודעה מספר 32 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "אז לא קראת את כל המידע: ..."

אני לא יודע לאיזה קישור נכנסת בדיוק, זה מה שכתוב בקישור שבפוסט:

"נער בן 18 שביקש לנסוע בקו, המשמש לרוב את תושבי רובע ז' החרדי, הבחין בגברת שיושבת בספסל הראשון (החלק שבו נוהגים לשבת הגברים החרדים) וביקש ממנה לעבור לחלק המיועד לנשים."

"גרינבוים מספר כי באחרונה נסע גם הוא בקו 450 מאשדוד לירושלים ובחלק הקדמי ישבה אישה, אך לא העירו לה על מקום מושבה. כשהבחינה בכך שנשים אחרות עולות לאוטובוס, משלמות ויורדות כלעומת שבאו, שאלה את הנהג לפשר העניין. אז התברר לה כי הנשים יושבות מאחור. היא אמרה 'לא ידעתי' והלכה כמו כולן מאחור", אומר גרינבוים.".

אתה רואה? זה לא קו שמוגדר כקו מהדרין, פשוט בגלל שבדר"כ חרדים נוסעים בו יש איזו נורמה, אבל היא לא תקנה או חוק!

והתעלמת לחלוטין מחלקה הראשון של ההודעה שלי- חוסר המידתיות פה משווע, ובפעם הבאה שתצעק על מישהו בתור לרופא בקופ"ח הוא ישלוף תרסיס וימלא אותך בפלפל כי הוא מרגיש שאתה אונס אותו...

ישן 09-01-2010, 22:41

בתגובה להודעה מספר 41 שנכתבה על ידי tapoozz שמתחילה ב "הריסוס בפלפל על החרדי - מצווה!"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי tapoozz
בעתיד, שיבחנו את ההיסטוריה של התקופה הזאת, יתקשו להאמין: במדינת ישראל יש מגזר בן מאות אלפי בני אדם, שאינם עובדים למחייתם אלא נצמדים כעלוקות לעטיני המדינה וחולבים אותה בלא בושה. זה המיגזר החרדי!
ההרכב הפוליטי המעוות של הקואליציות ופחד לא ברור של המנהיגים מכוחן של הסיעות החרדיות גורם לאנומליה הזאת. גם אותו חרדי טפילי שנטפל לבחורה באוטובוס הביא אותה למצב של שאט נפש וגועל - והיא בצדק רב התיזה עליו את החומרנ המפולפל.

הבנתי, אז מותר לי לרסס בגז מדמיע כל מי שאני לא מסכים איתו אם הוא רק צועק עלי, כן?
מותר לי לרסס בטלן בתור לקופת חולים כי הוא לא עובד ולוקח דמי אבטלה אם הוא צועק? ורגע, לפני שאני מרסס את כל מי שצועק עלי, איך אני מברר מה הסטטוס הטפילי שלו? יש תעודה לזה?

וממתי מותר להצדיק תקיפה, עבירה פלילית, בדתו או בטפילות של אדם? בפורום ובמדינה בכלל?

"
144ד2. (א) המפרסם קריאה לעשיית מעשה אלימות או טרור, או דברי שבח, אהדה או עידוד למעשה אלימות או טרור, תמיכה בו או הזדהות עמו (בסעיףזה – פרסום מסית), ועל פי תוכנו של הפרסום המסית והנסיבות שבהן פורסם, יש אפשרות ממשית שיביא לעשיית מעשה אלימות או טרור, דינו – מאסר חמש שנים."

משעשע פה.

נערך לאחרונה ע"י shruki בתאריך 09-01-2010 בשעה 22:44.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:37

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר