לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-01-2010, 17:49
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.11.02
מגעיל השבאבניקים הספרדים – מכה קשה ומאיימת

צריך לקרוא לילד בשמו – השבאבניקים המשתוללים בתוך שכונות ציבור החרדים לדבר ה´ באים ממשפחות ספרדיות - צריך להילחם בתופעה

השבאבניקים ממשיכים להתפרע בלב שכונות המגורים של ציבור החרדים לדבר ה´.

ציבור זה המתגורר בארץ ישראל שבע מרורות מאז החליטה התנועה הציונית לוותר על ניסיונה להטמיע את היהודים בקרב הגויים באירופה כאשר אלה לא רצו אותם בקרבם, ואחר כך למצוא פתרון לאומי במדינה אחרת על פני הגלובוס, אוגנדה היא הדוגמא הבולטת לכך, כאשר התברר שאת הפיתרון הזה אי אפשר למכור ליהודים. באו אפוא הציונים לארץ הקודש וכאן הצליחו לבצע את זממם.

בכל אופן, ציבור החרדים לדבר ה´ ידע לבדל עצמו מהם ומהמונם, באשר הם מחללי שבת בפרהסיא וככאלה ממילא הקיאו עצמם באופן מעשי מן העם היהודי.

אבל בשנים האחרונות חל שינוי במצב. במקום להתמודד עם אויב מבחוץ שזו משימה קלה יותר, מבחינה רוחנית לפחות, נאלץ הציבור התורני להתמודד עם סוס טרויאני. באמצעות החזרה בתשובה ההמונית, הצליחה החילוניות להיכנס לתוך כרם ישראל ולהשחיתו.

הבה נקרא לילד בשמו. מדובר בבנים של חוזרים בתשובה הבאים מקרב יהודי אסיה ואפריקה.
(ההדגשה במקור :Stoned)

המכבש הציוני דרס את עדות המזרח בכל העוצמה ולא היו להם הכלים להתמודד עמו. כך למשל, יהדות תימן המעטירה, הצמיחה דווקא בארץ הקודש גידולי פרע כמו "כנופיית הכרם". ותופעות כאלו לרוב.

כל זמן שהם הצטרפו לאשכנזים הפוקרים, חיללו שבת וחיו בקרבם, לא היה הבדל, מכיוון שאלה ואלה היו אויבים מבחוץ, שכאמור, מבחינה רוחנית קל יותר להתמודד עם פגע כזה, ע"י התבדלות מהם.

אלה שהצליחו להתנתק מממסד הכפירה החילוני השולט, מצאו ביהודים האשכנזים שנותרו נאמנים למסורת אבות – בעל ברית נאמן. ואכן, רבים וטובים מיהודי המזרח ניצלו הודות למאמצים בלתי נלאים שהשקיעו יהודי המערב שנאבקו על נפשותיהם להצילם מיד העושק האכזרי בדמות הציונות החילונית, והמשת"פים שלהם "הציונות הדתית" (אוקסימורון).

המשך הכתבה המבחילה: http://www.tsofar.com/zofar/see_article.asp?id=11926

גם גזענות, וגם הודאה בכך שהחילונים הם "אויבים".

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-01-2010, 20:40
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "השבאבניקים הספרדים – מכה קשה ומאיימת"

הסיבה העיקרית להמצאות שבבניקים נעוצה בעובדה שישנם שם רבים שבאופן אנושי מאוד יש להם דחפים ויצרים שהמסגרת החברתית ההדוקה לא מאפשרת להם לתעל. כל אדם העוסק בהפעלת וקליטת מתנדבי משא"ז מכיר את החבר'ה החרדים המגיעים לשיעור ההיכרות ואת המבט שיש להם בעיניים כשהם אוחזים בקרבין... מבט מזוגג מלא פליאה וקצת מפחיד. הכמיהה לנשק, מדים וסמכות כ"כ בולטת עד כדי כך שההתפרצות שלה מזכירה לי תגובות של בני 13 כאשר הם מדמיינים סיכוי ממשי "לעשות את זה". לרוב מרוב התלהבות אי אפשר להפעיל אותם למעשה ופעילותם מופסקת. ההתעלמות של הציבור החרדי מן העובדה הפשוטה שישנם מי מבניו שלא יכול להשמע לצווים והכללים הנוקשים, מסכנת בס"הכ בעיקר את החברה החרדית עצמה.

ישן 11-01-2010, 08:25
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
יש דברים שעוברים מדור לדור וצריך לסבול את זה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "השבאבניקים הספרדים – מכה קשה ומאיימת"

כבר אמרו רבותינו ז"ל בתלמוד "קשים גרים לישראל כספחת", אבל מצד שני כתוב "ואהבתם את הגר..", וגם נאמר "לא גלו ישראל בין האומות אלא כדי שיתוספו עליהם גרים".

צריכים הרבה סבלנות ואהבת ישראל, זו לא משימה קלה.

אולי כדאי ללמוד מתנועת חב"ד איך אצלם משתלבים עדות המזרח בתוך הקהל האשכנזי עד שכמעט אי אפשר להבדיל ביניהם כלל. כתוב "מכל מלמדי השכלתי".

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

ישן 11-01-2010, 22:55
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
יש כאלה שלא עוברים מדור לדור ובכל זאת אנחנו צריכים לסבול אותם...
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "יש דברים שעוברים מדור לדור וצריך לסבול את זה"

הייתי מעוניין בקצת הבהרות:

ציינת כי אצל החב"דניקים 'כמעט' לא ניתן להבדיל בין ספרדים לאשכנזים. זה נשמע נחמד ממש כאילו אמרת כי 'אחדים מחבריך הטובים הם ספרדים'... אבל אם זה רק כמעט אז אולי תתן לנו בכל זאת טיפ כיצד אתה מתגבר על המכשלה ומבחין

לעניין הגרים - האם אתה מתכוון בספרדים=גרים לרמב"ם, לרב הונא או לבן איש חיל? או שמא בגרים כיוונת בכלל לאחים גרים?

מהשבאב האינטרנטי של צופר אני לא מצפה להרבה יושרה אבל ממך?...

דרך אגב, המדור התורני של 'תיק דרבוקה' הקרוי 'זמבורה' פרסם סקר המראה כי מאחר והשבאבניקים הם 'גברים גברים' הרי ששיעור ההומוסקסואליות בהם נמוך מבשאר הציבור ממנו הגיעו. עכשיו לך תתמודד עם הדילמה מה עדיף מבחינת מדינאי?

שתהיה לי בריא

ישן 12-01-2010, 02:07
צלמית המשתמש של סוכן שקט
  משתמש זכר סוכן שקט סוכן שקט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.03.02
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "שנאת חילונים, שחור על גבי רקע הפורום."

אלי לא הסברתי ת'צמי טוב
החברה האלו לא משנה אם הם אכנזים חסידיים או מרוקאים טוניסאים עיראקים
אם הם היו תופסים ת'ראש ואמרים אני רוצה להיות חילוני צפונבוני או דרומפובי שיהנו
אבל לא. הם מעונינים להסתובב בשכונה ,ליד הילדים של השכנים ,לעשן ,השד יודע מה ,להרביץ חראקות ב2 בלילה ,לריב ביניהם סכינים גז מדמיע וכו ,
ושיש מי שיוצא נגד התופעה :
אז החילוני או שקורא לזה גזענות נגד חילונים.
או שאומר הנה כל החרדים זורקים אבנים, ככה זה חרדים וכו
אז אני כאדם שומר מצוות שאין לי שום שנאה כלפי אף יהודי אחר ח"ו לא מתכוון להכליל אף יהודי בתואר שבבניק
חוץ מימי שבאמת כזה
ולא אני לא מבדיל בין טוניסאי לבין אשכנזי
למה אני מת על פקילה
במקור נכתב על ידי יחזקאל
וקראתי עליו לכל הרי חרב נאם אדני אלןהים חרב איש באחיו תהיה

Oui nous irons nous faire casser la gueule en cœur, Mais nous reviendrons vainqueur

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:04

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר