12-01-2010, 14:15
|
|
|
|
חבר מתאריך: 22.12.04
|
|
|
עזרתכם עם בדיקת URL וקבלת תשובה לשאליתה. שימוש בפונקציות CURL
שלום חברים.
נתקלתי בבעיה חדשה ואני זקוק לעצתכם.
באתר שלי לאחרונה אני משתמש בשרת חיצוני לוידוא קיומם של מספרי איי-פי במאגר כלשהו.
אחרי בדיקת סיסמא שאני מציג ושליחת שאילתה עם הנתונים לשרת עצמו (עד כאן הכל טוב) , אני שולח את האיי-פי לדף כלשהוא לצורך העניין על מנת לקבל ממנו 4 אפשרויות תשובה:
ERROR - יוחזר במידה יש שגיאה באחד הפרמטרים, עם פירוט השגיאה.
ALREADY_IN - יוחזר במידה והIP כבר רשום במאגר.
NOT_REG - יוחזר במידה והIP לא רשום במאגר.
SYS_BLOCKED - יוחזר במידה והIP קיים במאגר ונחסם על ידי המערכת.
משום מה, כשאני מריץ את הכתובת בבראוסר אני מקבל את אחת מהתשובות האלו, אבל הקוד שלי מחזיר לי תמיד את של התנאי "אחרת" כפי שתראו בקוד.
אנא ספרו לי איפה הטעות שלי.
הקוד:
קוד PHP:
<?php if($_POST['passok']=='yes') { $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR']; $list = urlencode($_POST['list']); $pass = urlencode($_POST['pass']); $request = "http://www.test-ip.co.il/ExtApi/Pool.php?get=1&accountid&act=check&list=".$list; $curlSend3 = curl_init(); curl_setopt($curlSend3, CURLOPT_URL, $request3); curl_setopt($curlSend3, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1); $curlResultC = curl_exec ($curlSend3); curl_close ($curlSend3); if (preg_match ("/ALREADY/", $curlResultC)) { $url = "complete.php?m=OK&p=".$list.""; } elseif (preg_match ("/SYS/", $curlResultC)) { $url = "complete.php?m=BLOCK"; } elseif (preg_match ("/ERROR/", $curlResultC)) { $url = "complete.php?m=ERROR"; } else { $url = "complete.php?m=".$curlResultC."+".$curlResultS; } $result= "<br /><font color='white'>אנו בודקים כרגע את כתובת הIP שלך,<br /> אנא המתן 15 שניות ולאחר מכן תועבר לדף סיום <br />ההרשמה.</font>"; $refresh = '<META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="15;URL='.$url.'">'; $dis = ""; }else{ $result = "<font color='white' size='3'>שגיאה!<br />אנא בדוק את הסיסמה שנית<br /> לחזרה על תהליך ההרשמה לחץ <a href='index.php'>כאן</a> </font>"; $refresh = ""; $dis = 'disabled="disabled"'; } } ?>
נערך לאחרונה ע"י haahoo בתאריך 12-01-2010 בשעה 14:20.
|