בקשה לחוות דעת על מפרט למחשב htpc שאינו מיועד למשחקים
שלום
אני מעוניין לרכוש מחשב HTPC אשר יהיה מיועד להקרנת סרטים באיכות hd (ברשותי טלוויזיה 42 אינץ' full hd של פליפס דגם 5604 ) ולגלישה באינטרנט ועבודה בסיסית ב- office
המחשב לא מיועד למשחקים
חשוב לי שהמחשב יהיה שקט!
לפני שבועיים קיבלתי הצעה באתר:
מעבד: [..] AMD PHENOM II X2 550 (3.1GHz) - BLACK EDITION - BOX ₪579
הציעו לי להחליף את המעבד,לוח האם,זיכרון ודיסק קשיח לאלו שמפורטים למטה התוספת לתקציב לא גדולה ואני יכול להרשות לעצמי את זה במידה ואכן זה הכרחי לצרכים שפירטתי בפתיחה אשמח לשמוע חוות דעת
מעבד:
AMD ATHLON II X3 435 AM3 (2.9GHz) - BOX
אחריות: שלוש שנים.
מחיר: ₪514
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yanivis שמתחילה ב "בקשה לחוות דעת על מפרט למחשב htpc שאינו מיועד למשחקים"
המעבד והלוח לא יקרים יותר, ואפשר להחליף, אם כי זה לא קריטי לצרכים שלך.
את הקשיח הגיוני להחליף גם כן לטובת צריכת חשמל מוקטנת, אם כי שוב, לא קריטי.
הזיכרון מיותר.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yanivis שמתחילה ב "בקשה לחוות דעת על מפרט למחשב htpc שאינו מיועד למשחקים"
תודה על התגובה עוד 2 שאלות...
1. האם במידה וארצה לחבר מידי פעם את המסך שלי למחשב
(מדובר על מסך samsung syncmaster 730B) ולעבוד דרכו אני זקוק לכרטיס מסך?
2. האם ב 2 לוחות האם שציינתי יש חיבור למסך מהחלק הקידמי של המחשב, במידה ולא האם תוכלו להמליץ לי על לוח אם שעונה על הדרישות שציינתי עם חיבור בחלק הקידמי
תודה
יניב
1. האם במידה וארצה לחבר מידי פעם את המסך שלי למחשב
(מדובר על מסך samsung syncmaster 730B) ולעבוד דרכו אני זקוק לכרטיס מסך?
2. האם ב 2 לוחות האם שציינתי יש חיבור למסך מהחלק הקידמי של המחשב, במידה ולא האם תוכלו להמליץ לי על לוח אם שעונה על הדרישות שציינתי עם חיבור בחלק הקידמי
תודה
יניב
1. לא יש לך כרטיס גרפי מובנה על הלוח אם. תוכל לחבר את המסך דרך חיבור ה-VGA הכחול.
2. לאף אחד מהם אין חיבור למסך מקדימה. לאף לוח אם סטנדרטי (ולאו דווקא סטנדרטי) אין יציאה למסך מקדימה כי אין בזה שום היגיון? למה אתה צריך את זה?
ואני מניח שתחבר את המחשב ל-LCD דרך ה-HDMI ותוכל לחבר גם את המחשב למסך השני שלך שציינת בשאלה במקביל.