לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-01-2010, 16:53
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
יסלח לי כבודו
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי The_Merlin שמתחילה ב "איזה קשקוש!"

אבל לא כולם בעלי ממון ושררה כמוך.אם אתה חפץ להתגורר במלונות חמישה כוכבים, אל לכבודו לפסול את אלה שהולכים רק! לבתי מלון של שלושה וארבעה כוכבים.
מאחר ואני לא נמנה, כמו כבודו על שועי הארץ, אני בוחר לנסוע בתחבורה ציבורית, כמו מרבית תושבי לונדון, שעל פי המראה והלבוש משתייכים אולי לאותו רובד שכבודו משתייך אליו.
צריך להתבונן על פניהם ועל הסלידה שהם חשים לתחבורה, כדי להבין שעבדך אינו היחידי שמרגיש בזאת.

באשר לשכונות הפקיסטניות שכבודו מציין, תתפלא עד כמה הם יותר נקיים מהלונדוני קוקני הממוצא.

ופרט לכ, לא ברור לי מה פגם מצא כבודו בצ'ולנאט המקורי. הוא עולה בטעמו ובניחוחו על המאכלים הפלצניים שאולי כבודו אוכל. חוץ מזה, זה אוכל שלנו ואני גאה בו.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-01-2010, 05:09
צלמית המשתמש של The_Merlin
  משתמש זכר The_Merlin The_Merlin אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.04.02
Follow me...
קשקוש חלק 2
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי פלמינג שמתחילה ב "יסלח לי כבודו"

לא שררה ולא ממון ולא נעלים. אני מתארח ב B&B בלבד. מקומות נעימים, טובים ונחמדים עם אנשים שעושים הכל להנעים את זמנו של האורח והרבה פעמים במחיר נמוך ממה שציינת ועם מקלחת צמודה.
אני מבטיח לך שאני רחוק משועי ארץ וגבירי עולם. אבל מכל האמירות שלך עולה (לו הבנתי קודם לא הייתי טורח לענות לך מלכתחילה) שאתה מאלו אצלם האיש המסריח ברכבת התחתית מייצג את כל הבריטים, המלון העלוב שלקחת בגלל ששכרת אותו באינטרנט מייצג את כל מלונות בריטניה וריח הבייקון מייצג את כל ריחותיה של הממלכה המאוחדת. הייתי שמח לכוון אותך למקומות שיתקנו את החוויה שלך אבל הלא כבר קבעת עובדות. (הבריטים מסריחים כולם ואני עשיר מתנשא...וכו') אז אולי מוטב שבאמת תישאר במחוזות הגסטרונומיה העילאית של הטשולנט.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:36

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר