לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-01-2010, 15:55
  ישראל_היום ישראל_היום אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.01.10
קטעים שרה נתניהו צינזרה העברת תמונות מארוע ממלכתי!

ביום הולדתו ה 60 של ראש ממשלת ישראל בנימין נתניהו, אשר הופתע על ידי כבוד הנשיא שמעון פרס בועידת הנשיאים עם עוגה לכבודו, אסרה רעיית ראש הממשלה, הגברת שרה נתניהו על הצלמים שהוזמנו על ידי בית הנשיא להעביר את התמונות בעצמם, ודרשה לקבל את התמונות לידיה. עיתונאים שדרשו תמונת יום הולדת, נאלצו לנהל משא ומתן ממושך עם אנשיה עד שנאותו לקבל תמונה אחת שלה ,של ראש הממשלה, ושל העוגה.
( מקור: המוסף לשבת, ידיעות אחרונות, עמוד 4, טור שמאלי, שליש תחתון ).

אכן מדובר בארוע חמור מאוד, הפוגע קשות בזכותו הדמוקרטית של הציבור לדעת. כל הכבוד לידיעות אחרונות שהקדיש 4 עמודים בעיתון יום שישי, על ידי 4 עיתונאים מוכשרים וחרוצים, כדי לדווח לנו איזו תמונה חשובה כמעט והפסדנו. וואו! כולי נפעם!

נוני מוזס, כלב השמירה של שרה נתניהו.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-01-2010, 16:08
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
והעיתונאים כל כך מפחדים ממנה עד ששאלו את רשותה לצלם או לפרסם
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ישראל_היום שמתחילה ב "שרה נתניהו צינזרה העברת תמונות מארוע ממלכתי!"

ומרוב פחד ורק מסיבה זו מציפות כל כתבות האימה את ה'עיתונים' בשבוע האחרון

או שזהו כלל מקובל במסגרת יחסי קח-תן ואז זה לגיטימי או שלא ואז מה בכלל הבעיה שיפרסמו מה שירצו [נאמר תמונה אקראית של נתניהו מהסה קהל כאילו הוא מצדיע במועל יד או אולי מתעטש בדיוק בתנוחה בה נראה כאילו מקיא] שהרי זו זכות וחובת הקהל לדעת הכל למעט 'מדוע דווקא עכשיו והאם מישהו סוחט לכאורה באיומים רוה"מ מכהן מבלי שיעצר'

יואב יצחק אגב לוקח היום צעד לאחור מישראל היום ובמעין מחווה לידיעות ומעריב מספר על קשייו של אדלסון. הוא כמובן לא שכנע אותי אבל אני שכנעתי אמש אדם שעיתונו הוא מעריב מאז 1949 ושהשאיר את המנוי מטעמי הערכה לקרליבך ומחווה לדיסנצ'יק סיניור - שלא לחדש את המנוי.

זה די קל כאשר הדבר היחיד שעדיין נקרא בעיתון הוא בן דרור ימיני שבין כה וכה מפרסם גם באינטרנט.
פעם היינו מבצעים תמרונים זריזים ומתוחכמים בבית בכדי להניח יד ראשונים על חלקי מעריב...

ישן 23-01-2010, 16:55
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "והעיתונאים כל כך מפחדים ממנה עד ששאלו את רשותה לצלם או לפרסם"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי .ישראלה היפהפיה
ומרוב פחד ורק מסיבה זו מציפות כל כתבות האימה את ה'עיתונים' בשבוע האחרון

או שזהו כלל מקובל במסגרת יחסי קח-תן ואז זה לגיטימי או שלא ואז מה בכלל הבעיה שיפרסמו מה שירצו [נאמר תמונה אקראית של נתניהו מהסה קהל כאילו הוא מצדיע במועל יד או אולי מתעטש בדיוק בתנוחה בה נראה כאילו מקיא] שהרי זו זכות וחובת הקהל לדעת הכל למעט 'מדוע דווקא עכשיו והאם מישהו סוחט לכאורה באיומים רוה"מ מכהן מבלי שיעצר'

יואב יצחק אגב לוקח היום צעד לאחור מישראל היום ובמעין מחווה לידיעות ומעריב מספר על קשייו של אדלסון. הוא כמובן לא שכנע אותי אבל אני שכנעתי אמש אדם שעיתונו הוא מעריב מאז 1949 ושהשאיר את המנוי מטעמי הערכה לקרליבך ומחווה לדיסנצ'יק סיניור - שלא לחדש את המנוי.

זה די קל כאשר הדבר היחיד שעדיין נקרא בעיתון הוא בן דרור ימיני שבין כה וכה מפרסם גם באינטרנט.
פעם היינו מבצעים תמרונים זריזים ומתוחכמים בבית בכדי להניח יד ראשונים על חלקי מעריב...

אתה בטח מתכוון תמרונים זריזים ומתוחכמים למי יקרע את החלקים הטובים ביותר לשירותים

ישן 23-01-2010, 19:30

ממש ממש לא. התכוונתי בכל הרצינות. העיתון היה מגיע ובו מיטב הידיעות על גולדה, גלילי
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי פלמינג שמתחילה ב "[QUOTE=.ישראלה היפהפיה]ומרוב..."

דיין, בגין וכו'. בחלק הראשון בדפי ענק הקשים להחזקה היה כתוב כל מה שחשבת שהתרחש בעולם ביממה האחרונה והוחמץ ע"י הפיפסים של החדשות.

בחלק השני היו כתובים הגיגים חשובים כבלוג לצמא ידע

בימי שישי היינו צוחקים יחד עם קישון, עוזיאל ולפעמים אפילו עם גפן. היו שם קריקטורות ומעשים שהאמנו כי התרחשו בעולם. לצד כתבות רקע שלא חשדנו לרגע באובייקטיביות שלהם.

כל אחד חשק בכל החלקים ולכל אחד היה סדר עדיפויות. איש לא חשב לנגב משהו בדבריו של רוזנפלד החבר בועדת העורכים שבודאי יודע המון דברים חשובים.

יתכן והיינו תמימים, יתכן והידע אודות אקטואליה היה פחות נגיש אך בכל זאת אני סבור כי האנשים שכתבו אז היו עיתונאים טובים יותר עם מטען ידע ורצינות משמעותיים יותר.

ישן 23-01-2010, 22:21

שלא לדבר על 'חידת השחמט' בה היה הצריח משיג פת בשלושה מהלכים
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "הדבר הטוב היחידי שאני זוכר לטוב מן הימים שבהם קניית ידיעות/מעריב"

עפ"י מהלך גאוני של קפבלנקה אשר נקט בגמביט המלכה כנגד לאסקר וכו'...

או חידת המספרים המוחלפים באותיות.

היה דף עם קריקטורות שבאמת הצליח להצחיק אותי וגם 'מארבע כנפות תבל' בה בכל שבוע נפל על ראש כומר בבריסל אחיו האובד אותו לא רע ארבעים שנים.

טוב שיש את 'זוארץ' כדי להזכיר את התקופה. ללא ספק אחד המיזמים החיוביים היחידים של השמאל בתחום ההומור השחור [לצד עמיר פרץ והחיבה של פרס לספרות כמובן]

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:41

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר