לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-02-2010, 23:26
צלמית המשתמש של Segmany
  משתמש זכר Segmany Segmany אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.01
Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
נסראללה הרים את הראש מהבונקר: "יש התפתחות חשובה בנושא הישראלי-סורי"

חלה התפתחות חשובה מאד בעניין הישראלי-סורי - כך אמר הערב (ה') מזכ"ל חיזבאללה, השייח' חסן נסראללה. בנאום שנשא על גבי מסך ענק בטקס המרכזי לציון יום השנה ה-40 למותו של האימאם חוסיין, שהתקיים ברובע הדאחייה בביירות, אמר נסראללה כי ימסור פרטים נוספים על אותה התפתחות ביום השהיד, שיחול במהלך החודש הקרוב.

"אנו נמצאים היום במאבק מול האסונות שמכאיבים לנו", אמר נסראללה. "האסונות הגדולים ביותר הם הגידול הסרטני המכונה ישראל והשתלטות השטן הגדול (ארצות הברית, ע.כ) על ארצנו, עמנו, משאבינו, רבות מממשלותינו, אמצעי התקשורת ובתי הספר שלנו".

נסראללה שיבח את העמידה של העם הלבנוני במהלך מלחמת לבנון השנייה. לדבריו, ארגוני מחקר, אשר עוסקים בבריאות הנפש, ערכו מחקרים בקרב אזרחים לבנונים, אשר נפגעו במלחמה ואיבדו את קרוביהם.

"בתוצאות המחקר הם כתבו כי הם נדהמו לגלות שרוב אלו אשר נפגעו במלחמה לא נותרו עם טראומה נפשית, כפי שמצופה מקורבנות מלחמה".

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/...&loc=1&tmp=5529

ליברמן, יש עוד כמה מדינות בחלק הדרומי של הארץ שעוד לא חיממת החורף, אל תקפח את הדרומיים!!!
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-02-2010, 12:33
צלמית המשתמש של cre666
  cre666 cre666 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.09.06
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב ""שלום" אמיתי כמו שיש עם..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי rubber_duck
"שלום" אמיתי כמו שיש עם הפלסטינאים?

דמגוגיה זולה.

כמו שאתה יודע עובדתית, כל הסכם שנחתם עם הרשות הפלסטינאית הופר מהר מאוד.
אז אולי במקום להשתמש בדמגוגיה, תבנה טיעון לוגי, המתבסס על עובדות ותסביר את הרלוונטיות שלו לנושא (ולא - זה שעכשיו אין מנהיג בצד הפלסטינאי שיכול לכבד הסכם שלום לא אומר שלעולם לא יהיה - זה כשל לוגי לטעון זאת).

ישן 05-02-2010, 23:40
צלמית המשתמש של cre666
  cre666 cre666 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "אם התשובות שלי לא עומדות..."

התנשאות?
אם הייתי חושב שאתה לא מסוגל ליותר מדמגוגיה זולה, לא הייתי טורח להגיב לדבריך. מהתכתבויות קודמות איתך אני יודע שאתה מסוגל. וזה מביא אותי לנקודה הבאה: סטנדרטים גבוהים.
בניית טיעון לוגי, התבססות על עובדות והמחשת רלוונטיות הן תנאי יסוד בסיסי לדיון פורה. אתה יודע זאת לא פחות ממני. לזה אתה קורא סטנדרטים גבוהים?
הייתי מבין את זה אם היית חסר ידע (וכידוע אתה לא), חסר יכולת (כנ"ל) או חסר עניין (אתה מנהל פה, לא?).

הדרך היעילה ביותר לפיתוח דיון פורה הוא הובלה בדוגמא אישית. אם מי שיודע, מסוגל, ואמור לשפר את רמת הדיון פה לא עושהזאת - אין פלא שאזובי הקיר לא מפתחים דיונים פוריים.

נ.ב. - אני מקווה שלא תיקח את זה לכיוון הקל - תאשים אותי בכך שאני פרובוקטור, תזמין אותי לא להכנס יותר ותתעלם מתוכן ההודעה. אתה יודע לא פחות ממני כמה קשה לקדם בפורום זה דיון פורה, אז למה שלא נקדם אותו?

ישן 05-02-2010, 12:29
צלמית המשתמש של cre666
  cre666 cre666 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "השלום הוא ה"אם אמו" של הבטחון"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ישראל היפה
אינני טוען שיש להשיג שלום בכל תנאי - אבל תמיד הוא עדיף על המלחמה.

על זה אני לא מסכים איתך.
שלום, כמו שנאמר פה, הוא אמצעי.
אמצעי לשמר את חיי האוכלוסיה האזרחית (ובזה הוא חלופי בכל דבר לצבא) ולשחרר משאבים למערכות האזרחיות (אם ישירות מהצבא ואם בעקיפין דרך השקעות זרות).
כשפעולה צבאית תציג יחס עלות תועלת לטווח ארוך גבוה יותר מהסכם השלום, אני אעדיף מלחמה על שלום.
אני מסכים איתך שבינתיים עוד לא שמעתי הצעה לפעולה צבאית שתספק פתרון לטווח הארוך (פרט לרצח עם, שמסיבות פסיכולוגיות-חברתיות נאלצתי לפסול).
אבל השלום מותנה ביחס העלות-תועלת שהוא מפיק - לא תמיד ולא בכל מצב הוא ישתלם.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:07

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר