10-02-2010, 19:49
|
|
|
|
חבר מתאריך: 07.08.07
|
|
אם אחיך אמור לחזור לארץ בשנה-שלוש הקרובות אז צריכה לעניין אותו אחריות בין לאומית.
בכל מיקרה זה מקום טוב לחלוק בו מידע שאספתי בזמן האחרון..
אחרי בירורים רבים בנושא -
מהחברות המובילות יש רק חברה אחת שמבטיחה שכל נייד שתקנה בחו"ל תקבל לו תמיכה מלאה בין לאומית בעת רישום המוצר באתר - וזאת טושיבה.
DELL לא מוכנים להתחייב לתמיכה בכל דגם אלא רק בדגם שנמכר בארץ (דליתי את המידע הזה ממספר נציגים) ולכן הם לא מופיעים תחת נותני אחריות בין לאומית באתר של DELL.
הדגמים מהסדרה העסקית של HP בעלי אחריות בין לאומית מטופלים בארץ.
כל טושיבה מקבל אחריות בארץ (אחרי רישום המוצר) - בירור עם מס' נציגים של חברת מפעיל (נותת השירות).
לנובו - דגמים מסויימים מקבלים אחריות, יש כלי בדיקה באתר שלהם שאומר לך באילו מדינות מקבלים תמיכה לאיזה דגם (מבדיקה קצרה שלי, רק על הדגמים הפופולארים בארץ) למרות שנציגה אחרת של IBM ישראל אמרה לי שסביר להניח (למרות שהיא לא התחייבה ולא יכלה להפנות אותי לשום מקור אימות) שיטפלו כמעט בכל נייד שלהם בארץ עם קצת בלבול מוח.
דווקא מתשובות הלא מתחייבות של DELL הכי הורשמתי לרעה.
שום נציג לא היה מוכן להתחייב לכלום, לא יכל להסביר באילו תנאים מופעלת אחריות בין לאומית והאם זה קיים על כל מוצר או שאופציה והם ממש השתדלו להפנות אותי לנציגים אחרים.
ד"א
אם אחיך אמור להשאר בארה"ב, אז SONY VAIO בלי לחשוב פעמיים - משדרים יוקרתיות ואיכות הבניה טובה מאוד.
|