לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-03-2010, 03:13
צלמית המשתמש של שחף דרור
  משתמשת נקבה שחף דרור מנהל שחף דרור אינו מחובר  
מנהלת פורומי הצילום

חבר מתאריך: 12.04.05
שלח הודעה דרך ICQ אל שחף דרור
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי NivStyle שמתחילה ב "מקרו ראשון עם המצלמה החדשה :D"

היי, ניב.
חוץ מההערה על הגודל ששלחתי לך בפרטי, השאר בסדר. שים לב שכדאי להוריד את ה-V מהאפשרות של סימון התמונה בסימן מים של פרש. סתם מקל על הצפיה.

התמונה חביבה. תקריב של בעלי חיים נותן הרבה פעמים צילום אותנטי ויפה.
במקרה הנוכחי הפלאש הישיר של המצלמה הורס אותה, לטעמי, אבל מעבר לבחינה הטכנית היא לא רעה. החיתוך קצת לא לפה ולא לשם. יש יותר מדי לסת, מאחר וחתכת אותה. אם היא כבר חתוכה - אולי עדיף חיתוך יותר הדוק.
חוץ מזה - העין ממורכזת, ומרכוז זה קומפוזיציה שבד"כ עדיף להימנע ממנה. עדיף למקם את העין בנקודת מפגש של קווי השלישים של התמונה. (חפש מידע על "חוק השלישים".)

בהצלחה ותתחדש!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-03-2010, 12:57
  snuffkin snuffkin אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.10.08
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי NivStyle שמתחילה ב "אני לא חתכתי, אני פשוט קירבתי..."

לשאלתך - "איך אני מצלם כך, שבתמונה הרקע יהיה מטושטש והדמות שאני רוצה לצלם היא תהיה חדה?", אתה צריך בעצם ליצור עומק שדה שיכלול רק את הכלבה. כדי להקטין את העומק שדה אתה צריך : להשתמש בצמצם פתוח יותר, להשתמש באורך מוקד של טלה בינוני ומעלה ( לא טלה שעושה מווווו - TELE ), ככל שהמרחק בינך לבין הנושא יהיה קטן יותר וככל שהמרחק בין הנושא לרקע יהיה רב יותר כך תיצור טשטוש רב יותר של הרקע.

עד כאן התאוריה - אבל - אתה משתמש במצלמה עם חיישן קטן ( לא APS-C ולא FX, אלא חיישן סטנדרטי של מצלמת פוקט), לכן כל מה שאמרתי כאן יבוא לידי ביטוי בצורה מופחתת ביותר במצלמה שלך - כלומר החוקים עדיין תקפים אך ההשפעה שלהם על התוצאה בפועל תהיה קטנה משמעותית מאשר במצלמות עם חיישן גדול יותר.

בהצלחה!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:50

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר