לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-03-2010, 11:55
  winter_forever winter_forever אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.06.06
מגעיל הצעת חוק תעביר עוד אדמות לערביי הגליל

כך נראה איבוד השליטה היהודית בגליל. התנכלויות, הצתות, ניסיונות חיסול, וכעת הצעת חוק שתעביר אדמות מדינה לידי כפריים ערביים.

מדובר בהצעת חוק שנועדה להסדיר, כלשון החוק, את מעמדן של אדמות המדינה ולהעביר חמישית מאדמות המדינה לשליטתם של בעלי מרעה. הצעת החוק עומדת כעת בפני ועדת שרים לחקיקה. באופן תמוה המכרז למרעה הופץ רק בשפה הערבית, מספר פרץ. "הפועל היוצא של המהלך הזה הוא שהשטחים יועברו למרעה של ערבים", הוא קובע.

"הפרסום היה רק בערבית, רק אצל הערבים. נראה לי כמו מגמה מאוד מוגדרת שככל הנראה עומדת מאחוריה כוונה פוליטית. מישהו רוצה לקרוץ למגזר הערבי", הוא אומר. "לא סוד הוא הקשר באזור הזה בין הכפרים וראשי המועצות לבין גורמים פוליטיים כאלה ואחרים", אומר פרץ בזהירות ומוסיף: "כולנו יודעים כמה כוח יש למגזר הערבי בפוליטיקה הישראלית. לעומת זאת אני בעל משפחה אחת. אני לא נחשב כוח פוליטי".

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/202467

עריכה לצורך תוספת קטנה מהכתבה
ציטוט:
"זה קורה ממש בתוך המדינה. אנחנו עלולים לגלות יום אחד שבעודנו מחזיקים בגבולות אנחנו מאבדים את הקרקע בתוך המדינה".

נערך לאחרונה ע"י winter_forever בתאריך 29-03-2010 בשעה 12:11.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:44

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר