לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-04-2010, 19:10
צלמית המשתמש של turhtk37
  משתמש זכר turhtk37 turhtk37 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.11.08
ההעברה ממג"ב והאפשרויות שאחרי

חבר שלי כותב:

אני וחבר שלי החלטנו שנאחנו מגיעים לסיירות .

ואנחנו כבר 3 שנים מתאמנים לסיירות, זה היה החלום שלי מאז ומתמיד .

רק אחד עבר .

התאמנו כל כך קשה שזה הגיע למצבים שהיינו נופלים מהרגליים מהקושי של האימונים . הגעתי לגיבוש והצטיינתי הגעתי ראשון עזרתי לכולם אהבו אותי כולם אפילו עזרתי לאנשים להגיע למקומות שני שלישי סחבתי אותם עלי , סחבתי את הג'ריקנים 2 לייתר דיוק כי לאחרים לא היה כוח . המפקידם חייכו אלי , שמשהו הפריע לי הם אשכרה סידרו אותי כדי שיהיה לי יותר נוח ממש כמו חלום .

באחד מהימים בספרינט האחרון של אותו היום אחד מהמתגבשים בטעות בירידה דחף אותי והדיונה עליה עלינו הייתי חצץ , נפלתי והתגלגלתי לאורך כל הירידה ובסוף דפקתי את הברכים באדמה ואת הפנים , בלעתי המון חול מה שגרם לי להשתעל ולהקיא והברכיים שלי ממש נרמסו , לא סיפרתי למפקדים ונסיתי להסתיר את זה אבל לא הצלחתי ....שראו שאני צולע ומשתעל המפקד סחב אותי למרפאה ובמרפאה אמרו לי לחזור גיבוש הבא , לא הסכמתי להתפנות ולא הסכמתי לצאת על רפואי התחלתי להתווכח עם הרופא וממש התחלתי לבכות כמו ילדה קטנה כדי להישאר שם, המפקד נכנס חיבק אותי ואמר לי : " אתה בחור חזק ! תחזור אלינו פעם הבאה "
מפה הופרשתי רפואית .

נפלתי למג"ב מאותר ימ"ס ויש לי גיבוש הבא של מטכל בנומבר , בגלל עצם היותי נפיל מגיבוש מטכל האנשים שם לא אוהבים אותי ומתעללים בי הרבה , אם זה לצייר לי אברים מיניים על הציוד להרוס לי לי ולגנוב לי חלק מהציוד (גנבו לי נעליים ומחסניות גם ..)ובנוסף שישי לפני שבועיים הכניסו לי סטירה לפנים (לא הגבתי תפסתי את עצמי כדי לא להרוס לעצמי , ולהיכנס לכלא ולהכתים את השם שלי )
אם זה שמקשקשים לי במחברות ושנאי נכנס לכיתה אני רואה את הכיסא שלי מלא בזבל .. וממשיכים לאיים עלי שהסטירה שחטפתי היא כלום לאומת מה שמחכה לי .... ספגתי ככה חודש וחצי אבל אני לא מוכן לספוג יותר!
אני רוצה ימ"ס אבל אני לא מוכן לספוג עוד מההתעללויות האלה במג"ב אני ורצה לעזוב .

השאלות שלי הן כאלה אני רוצה לעבור מה אני עושה כדי לעבור ?
ואם מדובר בטופס 55 אז לאן יוציאו אותי בחור בעל פורפיל וקב"א גבוה ,כי ג'ובניק אני לא רוצה להיות .
האם אותה בקשת העברה תבטל לי את הגיבוש הבא למטכל ?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 30-04-2010, 23:43
  Cold Weather Cold Weather אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.05.09
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי turhtk37 שמתחילה ב "ההעברה ממג"ב והאפשרויות שאחרי"

קודם כל, כל הכבוד לחברך שמצליח לסחוב למרות כל החרא שהוא עובר שם.

בכדיי לעבור עליו לבקש מהמפקד שלו לראות משק"ית ת"ש וממנה לבקש טופס 55 למעבר יחידה. העניין עם הטופס 55 הוא שזה לוקח זמן לאשר אותו, עם בכלל, לעתים אפילו הרבה זמן אז מה שאני ממליץ לעשות בנוסף זה לגשת לדרג הבכיר יותר ביחידה כגון מ"מ או מ"פ ולדבר איתם בקשר לבעיה, אני חושב שאפילו פניה לקב"ן יכולה לעזור אבל בזה אני ממש לא בטוח. מעבר יחידה אגב לא מבטל שום זימון קודם לגיבושים ממה שידוע לי.

בקשר לאן הוא יתמיין אם הטופס יאושר, אני יודע שהוא יכול לקבל שריון, תותחנים, נ"מ, הנדסה איפה שחסר כוח אדם בעיקר. הנתונים האישיים תכלס יתפסו רק אם הוא ינסה להתמיין לפלס"רים של היחידות הנ"ל.

אני מקווה בשביל חבר שלך שיצא משם כמה שיותר מהר ושיהיה חזק
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:06

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר