לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-04-2010, 11:21
  Lance Lance אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.04
Facebook profile
צבאי שר החוץ המצרי באיום עקיף על ישראל: "אם ישראל תתקוף מצרים לא תעמוד מנגד"

"אם ישראל תתקוף מצרים לא תעמוד מנגד"
כך אמר שר החוץ המצרי לראש ממשלת לבנון אל-חרירי

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.iba.org.il/bet/pictures/P514678.jpg]

העיתון הלבנוני "אלאח'באר" מדווח כי שר החוץ של מצרים
הזהיר את ראש הממשלה אל-חרירי מאפשרות שישראל
תצא להרפתקה כלשונו נגד לבנון וסוריה. השר המצרי הדגיש כי אם תשוב ישראל ותתקוף את לבנון,
מצרים לא תעמוד מנגד, משום שמצב כזה עלול לפגוע בבטחון הלאומי של מצרים ושל הערבים.

http://www.iba.org.il/bet/?entity=638732&type=1

למי ששכח, עפ"י המומחים, הצבא המצרי כמעט ושווה בעוצמתו לצבא הישראלי,
זה מה ששווה הסכם שלום שנחתם על בסיס כניעה חד-צדדית ידועה מראש. ואני אומר בשביל זה החזרנו את סיני?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-04-2010, 17:57
צלמית המשתמש של looopy
  looopy looopy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.04.02
בין מלחמת יום כיפור להיום, חלו אי אלו שינויים..
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי infected aviad שמתחילה ב "הפוך גוטה הפוך. גם אם נשיא..."

אני זוכר בשנים עברו כתבות רבות על זה שמצרים הפכה להיות הגורם המרכזי במזה"ת..
נכון לעכשיו, אנחנו מקווים מאוד שתוצאות הבחירות הממשמשות במצרים "תצדדנה" בנו. יש גם את ה"מוסלמס ברודרס" - מאבות הטרור..
נדמה לי שאיש לא יודע ממש כיצד יראה המזרח התיכון בזמן הקרוב בינוני, שלא לדבר על ה"לונג".
אני מתחיל להאמין שידו של מר אובאמה במעל.. לא שחס וכרפס אני מאשים אותו בקנוניה נגדנו, אבל מדיניותו החדשה, (כופף כפי יכולתך..) האיצה גלים של אנטישמיות ואיומים נגדנו, גם מצד שכנותינו המוסלמיות שאיתן אנחנו ביחסי שלום.
הפוך גוטה הפוך.

נערך לאחרונה ע"י looopy בתאריך 26-04-2010 בשעה 18:20.
ישן 26-04-2010, 18:02
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי infected aviad שמתחילה ב "הפוך גוטה הפוך. גם אם נשיא..."

עם חוסיין אובמה אל תהיה בטוח. הוא יעזור אפילו למצרים עם משאבים לתקוף אותנו. לא הייתי מהמר משום מה על עזרה מצד ארה"ב בכל הנוגע לערבים כולל מצרים.

התקווה שלנו, היא שהיהודים בארה"ב יזכרו לקלינטון המזכירה שלו, אובמה ולכל שאר אנשי הממשל של אובמה את המעשים שלהם נגד ישראל וכמובן שיש עוד בעלות ברית נאמנות של ארה"ב עם חשבון פתוח עם ממשל אובמה כגון בריטניה.

הוא מעדיף לדבר עם אירן ולא עם ישראל, זה אומר הכל על אדון אובמה, הוא לא נתן גב לבריטים, כאשר ביקשו ממנו.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

ישן 26-04-2010, 21:28
צלמית המשתמש של TIMON the mongoose
  משתמש זכר TIMON the mongoose TIMON the mongoose אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.12.09
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Lance שמתחילה ב "שר החוץ המצרי באיום עקיף על ישראל: "אם ישראל תתקוף מצרים לא תעמוד מנגד""

חבר שלי דתי שלח לי בדיוק את הכתבה במייל וכתב לי : אתה רואה שבאחרית הימים כל הצבאות יקיפו את יישראל ....

אתה מבין לאנס שזה במקרה עצוב להיות צודק..., המצדדים ב"הסכם" שלום הזה תמיד אמרו:" יש שקט אין מלחמה זה שווה את זה" אני מאז שלמדתי את הנושא באמת ולמדת מה הוא בעצם הסכם השלום תמיד הרגשתי שיש משהו לא אמיתי כל כך , כי השלום הזה הוא כל כך קר , הוא יותר הסכם של אנחנו לא תוקפים אחד את השני וזהו, אין קשרי חוץ , מסחר , המצרי הממוצע לא יודע כלום על ישראל ואולי אף שונא אותה.
הם בתמורה קבלו כסף, פיתוח צבאי ועוד.. ואם הם באמת חס וחלילה יתקפו אותנו בגלל לבנון או סוריה , מה יגידו אז אותם מנפנפים בהסכם?

ישן 26-04-2010, 22:23
צלמית המשתמש של infected aviad
  משתמש זכר infected aviad infected aviad אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.10.06
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי TIMON the mongoose שמתחילה ב "חבר שלי דתי שלח לי בדיוק את..."

שוב, חלק מהדברים שהסכם ה"שלום" הביא לאזור:

1.בנוסף לפיתוח הצבאי של מצרים, הביא גם לפיתוח צבאי של ישראל, והוא המקור לסיוע הצבאי שישראל מקבלת.

2.חצי האי סיני הוא שטח מפורז- מה שאומר שיש 200 ק"מ בין ישראל למצרים ללא כל נוכחות צבאית. במקרה שהמצרים יחליטו להפר את ההסכם ולפתוח במלחמה על ישראל שתכלול כניסת כוחות צבאיים לסיני, הדבר יעניק לישראל משך זמן של התרעה והכנה, בנוסף לקושי של המצרים הכרוך בהכנסת הכוחות.

3.מצרים תלויה בארה"ב כמו שישראל תלויה בה ואפילו יותר. תהיה בטוח שארה"ב לא תשמח אם מצרים תפר את ההסכם, שאגב זה כולל הפרה של סיכומים בין מצרים לארה"ב, דבר שיגרור להפסקת הסיוע ואולי אף להעברה זמנית שלו אל ישראל על-מנת ללמד אותם לקח מי הוא בעל הבית ולמה כדאי להם להישאר לצידם.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:10

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר