לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-04-2010, 07:41
צלמית המשתמש של יוסיפון
  יוסיפון יוסיפון אינו מחובר  
מנהל פורומי צבא ובטחון, מילואים והלוחות

חבר מתאריך: 07.04.02
Facebook profile Follow me...
המשטרה בודקת אם מאיר רבין העביר כסף לרב עובדיה, לליברמן, לרוחמה אברהם ולדני נווה בלהה
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "צריך גם יותר מקום בכותרת :)"

בDC, כשהיו 16 תווים בכותרת, הטענה שלך הייתה נכונה
עכשיו יש 85 תווים בכותרת!!!

דווקא אתה ששנים נשאת פה את זכרו של רבין (אני לא צריך לומר את השם הפרטי כדי שתדע על מי אני מדבר...) צריך להקפיד במקרים כלו יותר.

הדבקתי למעלה את הכותרת שלך בשינויי עריכה קלילים כדי להראות שאפשר גם אפשר לעשות הכל, אם רק רוצים. אפילו להוסיף את בלהה!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-04-2010, 07:58
צלמית המשתמש של Segmany
  משתמש זכר Segmany Segmany אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.01
Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
בוא נאמר את זה בצורה חד משמעית וברורה
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי יוסיפון שמתחילה ב "המשטרה בודקת אם מאיר רבין העביר כסף לרב עובדיה, לליברמן, לרוחמה אברהם ולדני נווה בלהה"

אם למישהו לא מצא חן הכותרות שאני נותן, יכול לפנות למנהלי הפורום. אם יש להם בעיה, הם מוזמנים לערוך, לנעול ומבחינתי גם למחוק את האשכול ואם עברתי על חוק כלשהו אני מוכן להסתכן בחסימה.

עם כל הכבוד, כבר ראינו את הכותרות שלך יוסיפון בלא מעט פורומים, אז אל תיתמם.

אין שום דבר לא בסדר בכותרת הזו, חוץ מההזדמנות הזו לדבר על יצחק רבין ז"ל בלי שום קשר לדיון של האשכול. מאיר רבין אולי אשם בפרשת הולילנד והדברים יתבררו בבית המשפט, אבל הוא לא "אשם" שהיה ראש ממשלה לפניו בשם רבין ונרצח, בדיוק כמו שעזר ויצמן לא "אשם" שדודו היה הנשיא הראשון ויעל דיין לא "אשמה" שאביה היה ח"כ לפניה בכנסת.

רבין הוא לא שם קדוש, יש מספיק אנשים עם השם רבין במדינת ישראל ויש גם לא מעט יצחק רבין, כך שאני מקווה שאף אחד פה לא חושב שאם תהיה פעם פרשה על יצחק רבין אחר יצטרכו להחליף לו את השם.
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 26-04-2010, 13:59
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
"משנכנס ירון 'מרבין' בשמחה!!"
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "המשטרה בודקת האם רבין העביר כסף לרב עובדיה יוסף, לשר ליברמן, לרוחמה אברהם ולדני נווה"

אני רק רוצה להפנות את שימת לבך ל'חוק למניעת התעללות בקטינים חסרי ישע' עליו אתה עובר בהתחכמותך זו:

חשבת לרגע מה יהיה גורלו של תלמיד כתה ו', מספיק חרוץ בשביל לקרוא כותרות אבל קצת עצלן מכדי לקרוא תוכן אשר יתבקש להכין עבודה אודות 'מעשהו האחרון של רבין' לרגל אחד מימי השנה על רבין יקיש בגוגל 'רבין' + "הצג תוצאות מהשבוע האחרון" ויגיש מחייך למורה את סיכומו [שלושה עמודים בכתב יד נאה] לאמור: "רבין נתן שוחד לש"ס וויתר על האינטרסים של הציבור הישראלי בירושלים בשביל שחבריו מהאלפיון העליון יתעשרו עוד יותר"

רק בשביל שתבין את חומרת המעשה אני מדליף לכאן תמונה מישיבת המועצה הפדגוגית המתוכננת:

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:53U1xwTMQ9yUoM:http://galim.org.il/holidays/kippur/gifs/enk1.jpg]

ישן 26-04-2010, 14:32
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
כבודו עדיין לא ניתקל בדור תלמידי ומורי הגוגל. הם בלתי ניתנים לחינוך.
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "בדיוק"

אני מבטיח לך כי אם אכניס לרשת עבודה מסוגננת [הרבה תמונות ומילים לועזיות עם כותרות בפונטים הזויים] בה יכתבו אודות רבין פרטים בדויים לחלוטין [יליד ורשה שבמרוקו, התגייס לאצ"ל בהיותו בן 14, פיקד על חטיבת הנח"ל בקרבות מלחמת השחרור, היה יחד עם ידידו הקרוב שמעון פרס מחביביו של יצחק שדה, שימש כשגריר במוסקווה וכו'] - יבוא היום וימצאו התלמידים שיעתיקו את העבודה והמורים שיעניקו לה ציון טוב. אם נוסיף בגוף הטקסט הצעה לטקס זכרון ליצחק רבין שיכלול שירים שנכתבו לכבודו [מעוז צור, בסנדלים על גשר הירקון] וקטעי קריאה לזכרו ['יש לי חלום' ו'עוז לתמורה בטרם פורענות'] ימצא ברבות הימים המקום בו יאומץ הטקס ותלמידים עומדי דום יזמזמו את השיר האהוב עליו בעיניים דומעות ['ברבאבא נולד בגינה' במקרה שתהית]. זה לא שרוב מערכת החינוך נראית כך אלא שהיא בהחלט מאפשרת קיומם של איי בורות שכאלה.

תתכונן. עוד עשור תגיע ההכרות המחודשת שלך עם מערכת החינוך....
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:49

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר