לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-04-2010, 13:32
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
"גם בתל אביב יש פאב כזה" זו לא בעיה מתפשטת
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "מילא אם היה מדובר בעסק אחד. זה לא. מדובר בבעייה מתפשטת"

כמה הערות, ללא סדר מיוחד:

1. אל תהיה צודק, תהיה חכם.
2. כל פרסום הוא פרסום טוב. עכשיו כשתתנגח עם המסעדה, אז באמת תתחיל לראות "תופעה מתפשטת". אתה "מפחיד" 10 (בוא נגיד) בעלי עסקים ערבים, ומחריד ממרבצם 20 אחרים.
3. כמו שאמרתי - זו לא שאלה של "מה אמורים לעשות", אלא "מה אם תרצו אמורים לעשות". ע"י מיתוג "אם תרצו" כגירסא הלאומית של "בצלם" (=הארגון למעקב חד צדדי ואובססיבי אחרי בעיות של ציבור אתני מסויים), אתה מנצח נצחון פירוס. "אנחנו" צריכים באם תרצו גם את אנשי המרכז. לתואמי נועם פרדמן יש ארגונים משלהם.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-04-2010, 13:43
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
לא מסכים באופן טוטאלי.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב ""גם בתל אביב יש פאב כזה" זו לא בעיה מתפשטת"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי g.l.s.h
כמה הערות, ללא סדר מיוחד:

1. אל תהיה צודק, תהיה חכם.
2. כל פרסום הוא פרסום טוב. עכשיו כשתתנגח עם המסעדה, אז באמת תתחיל לראות "תופעה מתפשטת". אתה "מפחיד" 10 (בוא נגיד) בעלי עסקים ערבים, ומחריד ממרבצם 20 אחרים.
3. כמו שאמרתי - זו לא שאלה של "מה אמורים לעשות", אלא "מה אם תרצו אמורים לעשות". ע"י מיתוג "אם תרצו" כגירסא הלאומית של "בצלם" (=הארגון למעקב חד צדדי ואובססיבי אחרי בעיות של ציבור אתני מסויים), אתה מנצח נצחון פירוס. "אנחנו" צריכים באם תרצו גם את אנשי המרכז. לתואמי נועם פרדמן יש ארגונים משלהם.

1. אני חושב שהתביעה גם צודקת וגם חכמה.
2. זה נכון ברמת המיקרו בלבד, ברמת המקרו - יש פרסום רע יש עסקים שמפסידים בגלל התנהגותם העסקית.
3. את נועם פדרמן לא מעניין איזה מסעדה בחיפה מכניסה חיילים. האנשים שעדיין הולכים למסעדות ערביות ומדי צה"ל עדיין מעניינים אותם הם בדיוק "המרכז".

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 26-04-2010, 15:34

אתה מתכוון אלי, או מתלונן באופן כללי?
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "לא לעשות שטויות זו התחלה טובה."

כמיטב יכולתי עשיתי מה שעשיתי, ואני עושה מה שאני עושה, עם או בלי, לפני ואחרי, "אם תרצו". יש פה מאבק שאם נשווה אותו למלחמה, אז צריך לקחת בחשבון ש"לתקוף-לתקוף-לתקוף" זו לא טקטיקה מנצחת. יש מטרות שעדיף לא לתקוף, ויש הרבה סיבות לכך. "לתקוף" לכל מקרה שבו ערבים "תופסים תחת" על ישראלי "ציוני" בלי מחשבה, זו הקיצוניות השניה מה"לא לעשות כלום", שאתה אומר שלכאורה אני מטיף לו. את הטיעונים שלי ביחס ללמה לא נכון ש"אם תרצו" תקשור עצמה למקרה זה כבר פירטתי די והותר בהודעות האחרות.

אני לא רואה שום תועלת בתביעת המסעדה הזו ע"י ארגון שמנסה להיות "תנועת הנוער הלאומית של ישראל הציונית" (ללא זלזול), ואתה תראה (מהר או לאט) שלא רק שלא יצא דבר מכל זה (אם תסגר המסעדה זה לא יהיה עקב התביעה הזו) אלא ש"אם תרצו" יתבזו.

ישן 26-04-2010, 16:04

כל פעילות שהכוונה מאחוריה היא זו שמאחורי הפעילות הנ"ל
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "באופן כללי"

"מוצאת חן בעיני". לפעמים כוונות טובות מרצפות דרכים רעות, ועל זה כל תת הדיון הזה סובב.

"אני"... אני עושה "מה שאני יכול", כל עוד זה יעיל, ולא מיועד "לשחרר קיטור". חלק מאיתנו (לא כולם, אבל גם לא מיעוט) "יעולים" לעשות יותר. יש כאלה שיש להם שילוב של כשרון רטורי עם מעמד חברתי, ויכולים לעשות נפלאות (רק תוך פעולה בין סביבה חברתית מצומצמת), יש אנשים שמומחים בקידום אתרים בגוגל ויכולים לעשות נפלאות, ויש כאלה שמסיבות שונות יושבים במקומות שמהם אדם בודד יכול להשפיע יותק מהרגיל. ככה לא מנצחים מלחמות, או אפילו קרבות, אבל אם עשירית מאלה שמגיעים לכל מקום שבו צריך להניף שלטים, היו באמת עושים חושבים איפה הם כאינדבידואל, ולא צמד ידיים המחזיקות שלט ולוע אחד שצועק סיסמאות, יכולים לסייע מצבינו היה טוב בהרבה. אני מכיר הרבה אנשים שהיו מגיעים לכל מיני מקומות, או חותמים על כל מיני עצומות "בשביל להתעצבן ולעצבן", ואני מניח שאפילו לתגרות ידיים עם ערבים/שמאלנים קיצוניים היו מוכנים די ברצון להגיע אם צריך, אבל לפני 7-8 שנים כשהייתי שולח להם הפניות מדוייקות וממוקדות לסקירות (או את הסקירות עצמן) על דברים כמו "הקרן לישראל חדשה" אז לא היו טורחים לקרוא, ולא פעם מבטלים את דברי בנימוס. אלה אותם הולכים אחרי רגש שלא שמו לב להטיה המפלצתית שהתפתחה באקדמיה מתחת לאף של כולנו כמעט בכל המנגנונים, ואני מעריך שגם היום הם לא פתוחים להתמודדות מושכלת מול הבעיות שעומדות בפנינו - גם אם כולנו מסכימים על מה הן.

בלי לפרט (מטעמים של "מתן בסתר" וכמובן "בטחון מידע" נציין שאני משתדל לעשות מה שאני יכול, איפה שאני טוב. לא שיש לי בעיה לעמוד עם שלט, אבל זה דקה של זה מול דקה של זה, אני מעדיף להתעמק בדברים יותר מועילים מאשר להציק למסעדה ערבית. את ה"עניין שלי" עם מסעדות שעושות כסף על האוייב הציוני אני עושה בדרך חזרה מהחרמון כשאני משכנע לאכול ביוקר יחסי במבשלת הבירה בקצרין, ולא "לנגב" ב"אל זבבור" במוצמוץ.

ישן 26-04-2010, 13:24
  elsz elsz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.01.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מיכאל חי שמתחילה ב "תנועת "אם תרצו" דורשת פיצויים מבעל המסעדה החיפאית שסירב לשרת חייל"

רעיון מעולה!!

ומשם הדרך לתקדים משפטי קצרה : כל מי שיופלה על רקע מוצאו יוכל לקבל המון כסף כפיצוי.

כמה מפגרים האנשים האלו. בלי לבדוק ובלי לדעת, אני בטוח שיש לפחות 10 מקרים הפוכים, בהם מופלים ערבים לרעה ולא מקבלים שירות, ביום בודד אחד במדינת ישראל.
הערבים יכולים להפוך את זה למקור פרנסה............
רגע, סליחה, שכחתי, אנשי הארגון לא בטוח רואים בערבים אזרחים שווי זכויות. אוף שוב אני מתבלבל - זוהי מדינת היהודים ורק ליהודים מגיעות זכויות.
ברגע שהם יגישו גם תביע ההפוכה - אתחיל לתת את דעתי אליהם.

אני לא מצדיק את המקרה והמסעדה צריכה לסבול מחרם צרכני אבל תביעה? איפה הם חיים - כנראה בללהלנד.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:48

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר