לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה עשרים פלוס 20plus.fresh.co.il I'll be back חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > 20 פלוס
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-04-2010, 00:17
  Spawn Spawn אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.01
פסיכו' מלחיץ אותי....

לא כותב פה כמעט אף פעם אבל הפעם אני מרגיש לנכון לשתף,

אני לומד ב-high-q לפסיכו', התחלתי ממש עכשיו (שיעור שני). אני לומד ומרגיש תמיד שאני בפיגור. לא משנה כמה ומה. אני לא רע בניהול זמן אז קשה לי עם העובדה שאני מתפזר ככה.
אני הולך לעזוב שבוע הבא את העבודה כדי שיהיה לי מרווח זמן נוח יותר ללמוד, ועד אז כשאני לא עובד אני משתדל ללמוד בספריה (עוד לא ממש יצא לפועל חוץ מפעם אחת כי רק התחלתי).
אני מכיר יותר מדי אנשים שקיבלו מעל 700, וזה קצת מלחיץ, במיוחד כי אני לא יודע כמה אני שווה במבחנים האלה וגם כי אני מרגיש צורך לעמוד בסטנדרטים גבוהים, שאת רובם אני מציב לעצמי ולא מוכן להתפשר.
נדמה כי המטלות לא נגמרות... אולי זאת הכאפה ההתחלתית, לא יודע.
אני דורש מעצמי הרבה יותר משאני דורש מאחרים. הצבא הפך אותי לכזה ויש בזה את היתרונות והחסרונות... כרגע אני מרגיש שאני אולי קצת נסחף כי רבבות עברו את זה כבר לפני והצליחו יפה ולא מדובר פה בסוף העולם. סה"כ מבחן... (שקובע את העתיד שלי בערך בשנה הקרובה אבל ניחא)

הצורה בה אני כותב די ממחישה את מה שעובר לי בראש. המון הפכים.. רוגע ובטחון מצד אחד ופסימיות, חששות ולחץ מצד שני.
אגב, אני ממש מרוצה מהמורה, שפיץ אמיתי. העניין הוא שאני קצת אבוד...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-04-2010, 00:24
צלמית המשתמש של stomer
  משתמש זכר stomer stomer אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.04.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Spawn שמתחילה ב "פסיכו' מלחיץ אותי...."

אין מה להרגיש אבוד, גם אני עברתי את זה, ורבים כמוני.
במקרה אפילו באותו מקום...
אם אתה מרגיש שאתה בפיגור, תאמין לי ששיחה קצרה עם המורה שלך תעזור במקרה הזה.
המטלות נועדו לעזור לך, ולדעתי אתה בכיוון הנכון. (מפנה מקום, מציב רף וכו).
אין לך מה להסתכל על חברים סביבך, תסתכל רק על עצמך.
גם מסביבי יש הרבה שקיבלו יותר ממני, אבל אני יודע מה ציפיתי מעצמי וכמה השקעתי,
וכמו שנראה לי גם אתה כזה.
תזכור שאתה נסחף, כמו שאמרת, וזה בסה"כ מבחן.
שכמו שאפשר לעשות אותו פעם אחת אפשר גם יותר...

אם תשקיע כמו שנראה לי שתעשה, תראה תוצאות, ורק מלחשוב על זה כל היום ולשקוע בלחץ, רק יחמיר את המצב.
כך צעד אחורה, תסתכל תחלס מה אפשר לעשות אחרת, אפילו תגדיר לך משהו שלא קשור לפסיכומטרי שאתה עושה, ואוהב כמובן,
ותעשה אותו בזמן מוגדר, וכך תחשוב ותצפה לזה, במקום להילחץ מהמבחן.

שיהיה המון בהצלחה!

ישן 27-04-2010, 13:17
  Danilo Danilo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.02.10
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Spawn שמתחילה ב "פסיכו' מלחיץ אותי...."

משהו פה לא ברור לי - איך אתה מרגיש שאתה בפיגור ?

אני לא יודע איך זה אצלכם, אבל אצלנו ביואל גבע כל סוף שיעור אתה מקבל מספר מסויים של סעיפים לשיעורי בית. למשל צריך לעשות תחום מסויים באלגברה, תחום מסויים בגיאומטריה וללמוד מילים מא'-ב'. למשל.

אתה אמור לדעת בדיוק מה הנושא של כל שיעור ומה אתה פותר בבית. שיהיה לך מושג בגדול מה אתה פותר (אלגברה, בעיות , גיאומטריה וכ'ו..). עכשיו, מה הבעיה? אתה לא מבין משהו ספציפי בתחום מסויים? תשאל את המורה. או שתעבור על זה לבד עד שתבין. אם הבעיה היא מנטלית ולא מקצועית זה כבר סיפור אחר.

גם בקטע הזה אפשר להתייעץ עם המורה לגבי תכנון לו"ז (למרות שאם אתה שואל אותי זה מאוד סובייקטיבי). תכנן לך את הזמן ככה שתספיק את כל השיעורים שלך, ואם צריך לוותר על עבודה עדיף לוותר. גם סדר חשוב, תהייה מסודר ושהכל יהיה לך ברור במחברת. אני לא בא בקטע של להפחיד, אבל הולך להיות לך עוד ה-ר-ב-ה מאוד שיעורים ומטלות..

אני אישית מצליח לשלב לימודים,עבודה וגם ספורט מידי פעם. ותאמין לי שאם אני מרגיש שהלימודים נפגעים בגלל משהו אני יפסיק לעבוד..
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:52

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר