לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-04-2010, 17:19
  israeli123 israeli123 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.04.10
האם יש סיכוי שאתקבל לסיירת מטכ"ל או שייטת 13?

שלום לכולם,רציתי לשואל אותכם כמה שאלות בקשר לשירות צבאי,אבל לפני זה..אני רוצה לפרט קצת על עצמי,זה הוא משתמש של חבר ממנו אני כותב כי אני לא רוצה שאנשים אחרים ידעו את המשתמש האמיתי שלי וגם פרטים עליי.
אני ישראלי נוצרי ערבי בן 17,בגיל 15.5-16 התחלתי לחלום ולחשוב על שירות צבאי.
אני לא כמו שאר הערבים,אני אישית אוהב את המדינה שלי,נולדתי בישראל,גדלתי בישראל ואני גם רוצה להגן את המדינה שלי בכל דרך אפשרית...גם אני אישית שונא את הערבים המוסלמים(אני רציני)ואני מוכן לשרת בצבא ולעשות בדיוק מה שמבקשים ממני מבלי להגיד "לא" בשום דרך,גם אני שונא את המחבלים ואת כל שונאי המדינה שלנו ומקלל ואפילו פעם הלכתי מכות עם מישהו שלכלך יותר מדיי על ישראל ופעם הקלטתי את המורה שלי מלכלכת על ישראל בכיתה ומדברת שטיות על איך שהיא לא מתחברת למדינה שלנו וזה ועשיתי בעיה דיי גדולה בבצפר בגלל המורה השר***** הזאת.
קיצר אני מוכן לשרת עד הסוף ואפילו למות למען מדינת ישראל.
יש נם הרבה ילדים שתמיד אומרים לי"עזוב" וזה,כאילו צוחקים איך זה שאני אוהב יהודים ואוהב את מדינת ישראל אבל אני תמיד מסביר לכולם איך זה שאנחנו צריכים להיות שייכים למדינת ישראל בדיוק כמו כולם במדינה הזאת. ואיך זה שעידן"פלסטין" היא פשוט היסטוריה שלא אכפת לי ממנה,לא אכפת לי מהעבר אלא אכפת לי מההווה והעתיד של המדינה שלי.
למשפחה שלי,יש רקע היסטורי ענק בביטחון המדינה,אני אתן כמה פרטים למה ואיך.
א.אבא שלי הוא שוטר בדרגת רס"מ,הוא קיבל יותר מפעם שוטר מצטיין במרחב בו הוא עובד,קיבל פעמיים את התואר"שוטר מצטיין במרכז" ופעם אחת"שוטר מצטיין בכל ישראל" למי שלא יודע אז רק פעם אחת בכל שנה שוטר אחד נבחר לתואר זה.
ב.סבא שלי ז"ל היה בדרגת מד"ס בצבא למשך 6 שנים,אחרי השירות הצבאי הוא היה אחד הערבים הראשונים בכל מדינת ישראל אשר קודם לדרגת "מנהל כלא"ותאמינו לי,הוא היה מנהל בית הכלא הכי גדול עם סיווג בטחוני הכי גבוה בכל הצפון, הוא עשה עבודות על התורה ועל דברים אחרים אשר עדיין מלמדים עד היום הזה בקורס הסוהרים.
באיזה שהוא שלב המוסד שאלו אותו אם ברצונו להצטרף אך הוא לא הסכים בגלל שהיה לו כבר אישה עם 4 ילדים לטפל בהם.
ג.בן דוד של סבא שלי שירת בצבא יותר מ 5 שנים,אחרי השירות הוא נכנס ישירות למוסד.
ד.יש נם הרבה אנשים מהמשפחה שלי אשר עובדים בביטחון,עובדי מדינה ועוד.
אני מתאמן יותר מחצי שנה בשביל השירות הצבאי,קפיפות,ספרינטים,ריצה קלה,וכל זה..
השאלה שלי היא..עם הרקע המשפחתי שלי,ועם קושר ורצון ענק...יש סיכוי שאתקבל לסיירת מטכ"ל או לשייטת 13 ?כאילו בגלל שאני ערבי יש מצב שהם לא יסכימו?למרות שקרובי משפחה שלי אמרו לי"אתה יכול להגיע לדרגות בצבא להם אף ערבי אחר עדיין לא הגיע"
מה אתם אומרים?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 30-04-2010, 18:31
  עבדול אלהזרד עבדול אלהזרד אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.03.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי israeli123 שמתחילה ב "האם יש סיכוי שאתקבל לסיירת מטכ"ל או שייטת 13?"

תראה - ערבים נוצרים התגייסו, ומתגייסים, לצה"ל מאז קום המדינה בערך. סיירת אגוז המקורית התבססה על דרוזים וערבים נוצרים מהגליל (כולל אחד שמוזכר בספרות צהלי"ת כ"סעיד וורוור, צייד החזירים מנצרת").

ערבים נוצרים הגיעו גם לסיירות החי"ר בימינו - אני זוכר כמה כתבות בנושא מעיתונות השנים האחרונות (כולל אחת על חייל שהודח ממסלול באחת הסיירות וטען כי התנכלו לו על רקע דתי, בעוד שהסיבה כנראה הייתה בעיות משמעת שלו).

אבל, וזה אבל גדול, יחידות כמו סיירת מטכ"ל ושייטת 13 דורשות סיווג בטחוני שאולי תתקשה להשיג. לא בגלל שיחשבו שאתה-עצמך לא בסדר, אלא בגלל שכפי שמשתמע מדבריך אתה מתגורר בישוב ערבי (או מעורב לכל הפחות) מה שהופך, למשל, את משפחתך לחשופה באופן פוטנציאלי לסחיטה ואיומים. זה לא פוסל אוטומטית, אבל זה משפיע על השיקולים של מי שיעבור על הפרטים שלך בזמן בדיקות הסיווג.

לפיכך, הסיכוי להגיע לאותן יחידות ספיצפיות כנראה לא סביר, אבל קיימות בפניך אפשרויות רבות אחרות.

ישן 30-04-2010, 18:57
  israeli123 israeli123 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.04.10
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי עבדול אלהזרד שמתחילה ב "תראה - ערבים נוצרים התגייסו,..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי עבדול אלהזרד
תראה - ערבים נוצרים התגייסו, ומתגייסים, לצה"ל מאז קום המדינה בערך. סיירת אגוז המקורית התבססה על דרוזים וערבים נוצרים מהגליל (כולל אחד שמוזכר בספרות צהלי"ת כ"סעיד וורוור, צייד החזירים מנצרת").

ערבים נוצרים הגיעו גם לסיירות החי"ר בימינו - אני זוכר כמה כתבות בנושא מעיתונות השנים האחרונות (כולל אחת על חייל שהודח ממסלול באחת הסיירות וטען כי התנכלו לו על רקע דתי, בעוד שהסיבה כנראה הייתה בעיות משמעת שלו).

אבל, וזה אבל גדול, יחידות כמו סיירת מטכ"ל ושייטת 13 דורשות סיווג בטחוני שאולי תתקשה להשיג. לא בגלל שיחשבו שאתה-עצמך לא בסדר, אלא בגלל שכפי שמשתמע מדבריך אתה מתגורר בישוב ערבי (או מעורב לכל הפחות) מה שהופך, למשל, את משפחתך לחשופה באופן פוטנציאלי לסחיטה ואיומים. זה לא פוסל אוטומטית, אבל זה משפיע על השיקולים של מי שיעבור על הפרטים שלך בזמן בדיקות הסיווג.

לפיכך, הסיכוי להגיע לאותן יחידות ספיצפיות כנראה לא סביר, אבל קיימות בפניך אפשרויות רבות אחרות.

אני גר בחיפה,לא היו שום איומים,אין איומים ולא יהיו שום איומים.
אמרו לי הרבה שהבעיה בעיקר היא התחקיר הבטחוני,אם אני יכול לעבור את התחקיר הבטחוני אז אין שום סיבה שלא יקבלו אותי ליחידות המובחרות אם אני מתאים.
האם העובדה ששניים מהמשפחה שלי היו סוכני מוסד וגם כן העובדה שיש הרבה שוטרים בשפחה יכולה לעזור לי בתחקיר הבטחוני ?
ישן 30-04-2010, 19:02
צלמית המשתמש של עידו403
  משתמש זכר עידו403 עידו403 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.04
אני אגיד לך היכן מתחילה הבעיה שלך
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי israeli123 שמתחילה ב "[QUOTE=עבדול אלהזרד]תראה -..."

מרוב רצון להראות לכולם כמה הרקע שלך מהבית טוב ואיכותי (והוא באמת כזה), אתה מספר קצת יותר מדי.
אף אחד מאיתנו לא צריך לדעת מה קרובי משפחתך עשו בשירות המדינה ובאיזה תפקידים הם עשו זאת.
תבין, את הפורום הזה קוראים מלבד עידו מירושלים (אני), אלון מנהריה, וסיון מיקנעם, גם סמיר מדמשק, פאוזי מחאן יונס, ועלי מטהרן.

אינני יודע מהו הליך הגיוס של ערבים נוצרים - האם אתה תקבל צו ראשון כמו כולם, או שצריך לבקש במיוחד. בכל מקרה, כאשר תגיע ללשכת הגיוס (גם אם תבקש במיוחד), תוכל להביע את רצונך לשרת ביחידות מובחרות.
זה, בצירוף נתונים אישיים גבוהים - ציונים בביה"ס ובבחינות בלשכת הגיוס, פרופיל מתאים, יוכלו להוות בסיס טוב לקראת זימונים בעתיד.

בהצלחה

נערך לאחרונה ע"י עידו403 בתאריך 30-04-2010 בשעה 19:04.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:24

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר