לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-05-2010, 01:14
  rgrg rgrg אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.07.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Kobmyster שמתחילה ב "היהודים - הופעה מהשבוע שעבר"

אהלן קובי.

אני מעריך מאוד את הנסיון לתפוס תמונות טובות.
אך אני חושש כי תנאי התאורה לא היו אופטימליים. מה גם שכנראה צילום במהירות קבועה אינו בהכרח רעיון טוב (משום שלא עבור כל מדידה הוא מתאים).

1. בתמונה 1 - היה כדאי לצלם באנדר, על מנת לקבל יותר פרטים בפריים (בעיקר בסולן הלהקה)

2. בתמונה 3 - התקריב הינו בעייתי. היה כדאי לצלם באורך מוקד אחר. מה גם שתנאי התאורה היוצרים צלליות באזורים שונים בגופה קצת בעייתיים לטעמי.

3. בתמונה 4 - התמונה מבולגנת מדיי. אני מבין שניסית ליצור איזושהי תמונת אווירה של מעריצים, אך אין משהו בולט להתמקד בו. מה גם שהראש המופיע בחלקו הימני התחתון של הפריים גדול מדיי לטעמי ומקשה על שיטוט ברחבי התמונה.

4. אבל... יש לך כאן הברקה אחת מצויינת (!)

תמונה 2 עומדת בפני עצמה... יש פה משהו חזק שמשודר בעיניים של הזמרת. הצלחת לקלוט חלק מהברק הזה בעיניים שהופך את התמונה למשהו מיוחד. מה גם שצורת האחיזה של המיקרופון, האביזרים וחלוקת הפריים מעניינים מאוד.

יש לך כאן תמונה גולמית טובה לעיבוד מעניין. לקחתי את התמונה שלך למקרה קיצוני... רק על מנת להדגים כמה ניתן "לשחק" בה בעריכה.
(ברשותך כמובן...)

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

זו דעתי...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:13

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר