14-05-2010, 01:08
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.12.05
|
|
|
ואו איזו הארה!
אבל להגיד שהשמאל יותר רהוט וחכם זה מאוד אייטיז. ואם טרחת לקרוא את וויקיפדיה העברית בערכים שקשורים לתחומי הרוח, אתה אמור לדעת שכתיבה רהוטה זה לא בדיוק מה שיש שם. אני באמת מקווה בשבילם שזה הצינגלה שגורם לכך. בפעם האחרונה שבדקתי גילמן, ובכלל מדעי הרוח, היו הזנב לשועלים בישראל: רמה נמוכה בכל קנה מידה, המוני סטודנטים שעוברים את התואר יותר בקלות ממה שתלמיד במגמת ביולוגיה עובר 2 בגרויות, ומספר קלוש של נציגים שיכולים להשתלב בפקולטות יוקרתיות בחו"ל שלא על הטיקט של "מומחה לענייני ישראל". מה שנותר בנישות המסורתיות של השמאל שמקצועו לדבר, זו הטפיחה על השכם בסגנון "אנחנו המשכילים, אנחנו הורי הטייסים, אנחנו בני הדיפלומטים" ו"הם השיןגימלים, הנהגים והצועקים". אה.. זה וגם ערימת השטויות כדוגמאת ספרו של היסטוריון הקולנוע שלמה זנד, שתרומתו העיקרית למדע היא ב"משפט זנד" - "יש לי חמישה מסטרנטים ואני אדאג שכולם יהיו אנטי ציוניים". השמאל הפטפטן הוא חטיאר כמש שמתרפק על ימי עברו ההרואיים ממרום כסא הגלגלים של ההיסטוריה, ומשם נלחם מלחמה מלוכלכת במציאות ע"י עריכות בוויקיפדיה, או עריכות סרטונים כאילו שהוא מפיק באם.טי.וי.
נערך לאחרונה ע"י g.l.s.h בתאריך 14-05-2010 בשעה 01:17.
|