במחיר שלא כדאי לפספס.... X - Box אמריקאי כולל השנאי (ככה שלא תתחילו לחפש), שני שלטים, 8 משחקים (שניים שלא מופעים בתמונה) המערכת במצב שמור כמו חדש.... ת'אמת לא הייתי בארץ שנתיים והיא נשארה בחדרי בודדה.... לפרטים נוספים ניתן לפנות ל: 054-6222213 כל המעוניין ניתן לתת הצעות מחיר כבר באתר..... בנוסף מעוניין ב TRADE IN FOR PS2 לירן.
My signature did not follow Fresh's signatures policy, therefore it was automatically erased.
כל הקטע זה שאתם זורקים מכיר וכמובן מה שהכי מתאים יקבל.
המחיר הזה מתנדנד לXBOX לבד + 2 שלטים.. אל תשכח שיש פה עוד 8 משחקים, כל אחד 300-375 ש"ח (מכיר מקורי, לא אצלי כמובן)
בקיצור חברים.. אני חוזר מחר לצבא, אז תוכלו לדבר איתי דרך הפלא. אני מסתכל על מחיר בסביבות ה1100-1200 ש"ח.
גבר אתה יכול למכור לי ג'ויסטיק אחד ??????? בבקשה אני חייב אחד......
אי אפשר לערוך פה הודעות???....טוווווווווב אז בגלל שאי אפשר לערוך פה הודעות , המכירה נמשכת , רק אפשר ליצור קשר באיי סי קיו 292-015-389 , או בפלאפון 0504854533 -אלירן המכירה עדיין כוללת את המשחקים והמחיר כולל המשחקים הוא 1000 , גמיש
אני מעוניין במכשיר בלבד בלי כבלים ותוספות ב-500ש "ח
הוא כבר מכר את המכשיר ... למי שרוצה בכל מקרה XBOX - אני נותן באותו מחיר גם אמריקאי אבל עם יותר משחקים וגם שלט DVD וגם לייב + אוזניות ... http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=71854 יאללה אני לא נשאר בארץ הרבה זמן !!!