לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-06-2010, 11:45
  Realistic Realistic אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.06.10
הגיע הזמן שתפסיקו להרוס לכולם פה את החיים עם החרא שלכם
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי White-Crow שמתחילה ב "יש להם עוד שירים חוץ מהשיר..."

אתם לא רוצים ללכת להופעות לטוס לחו"ל לצאת מהבית בעיה שלכם.
תפסיקו להחרים ולהרוס לכולם.
יש פה אנשים שרוצים לחיות ורוצים בחיים שלהם לראות הופעות.

לא נאה לכם חפשו מדינה דקטטורית אחרת ותקבעו לאחרים שם איך לחיות.

נמאס כבר שאתם קובעים לכולם מה לעשות.

אף אחד לא צריך פה להפסיק לחיות ולראות הופעות רק כי אתם רציתם להרוג כמה ערבים.
נמאס כבר.

כל החיים שלכם רק להחרים ולבטל הופעות ולא לקנות ולא לחיות ולא לנשום.
דיי כבר.

כמה אפשר מבוקר עד ערב להסית ולשנוא וכל הזמן להחרים את כולם ?
למה אנשים שרוצים להינות קצת בחיים שלהם גם את זה לא יכולים ?

תתחשבו קצת באחרים לא רק אתם חיים במדינה הזו.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-06-2010, 11:49
  Realistic Realistic אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.06.10
לא מעניין אותי למה הם ביטלו את ההופעה
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי DeepSpace שמתחילה ב "חח אתה חושב שהם ביטלו את..."

מעניין אותי שאשתי שהצליחה לחייך טיפה בימים האחרונים אחרי שהיא שלושה חודשים סועדת את אמא שלה במצד הקשה כל כך בבית החולים בוכה לי עכשיו בטלפון שגם את הדבר היחיד שהיא חיכתה לו כל כך הרסו.

וזבה לא משנה בכלל למה ההופעה בוטלה.

משנה שאנשים לא מסוגלים לחיות פה. משנה שכולם צרכים לבכות ולהיות עצובים כל הזמן.

ולא הלהקה לא מסתכלת בפרש אני מסתכל בפרש ולא מבין כמה אפשר להיות כל כך רעים כלפי אחרים. מילא לשנוא ערבים וטורקים ושמאלנים אבל אם הייתם חושבים קצת על הזולת ואנשים אחרים פה אז אולי היה איכפת לכם מאחרים גם.

וכמו שאתם מסוגלים להרוס לכולם לבטל הופעות להחרים את כל העולם אז חשבתי ציפיתי שאולי בטעות דווקא תהופעה הזו אשתי תזכה לראות וטיפה לחייך. חשבתי בטעות שאולי את זה לא יהרסו פה.

אבל מה אני מצפה מאנשים שכל החיים רק מחרימים ומבטלים ומבוקר עד ערב קוראםי להרוג את כולם.
ישן 06-06-2010, 12:16
צלמית המשתמש של Segmany
  משתמש זכר Segmany Segmany אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.01
Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי Realistic שמתחילה ב "בגלל הימין הדפוק והמדינה הדפוקה שלנו ההפועה בוטלה"

בחיי, אהוד ברק הימני הזה...

ועכשיו לרגע של רצינות - להגיב לי כבר לא תוכל השבוע, אבל חשוב לומר את הדברים. לעומת כל האחרים פה, אני אמנע מלהגיב בזלזול, למרות שללא ספק חרגת באופן יוצא מן הכלל מהתרבות הנהוגה להגיב לדברים שכאלו.

הפיקסיז וגם אלטון ג'ון (שאני מאוד מקווה שלא יבטל כי קניתי כרטיסים עוד מהיום הראשון) לא שווים את הרגשת חוסר הביטחון של מדינת ישראל.

אין שום קשר לימין. יש פה קשר לביטחון ואני די בטוח שגם אתה, שמדבר בלי לחשוב לפעמים, לא באמת מאמין שצה"ל ביצע פעולה "רק על מנת להרוג ערבים" או "רק כדי לבטל את הופעת הפיקסיז, כדי שאשתך תפסיק לחייך".

אתה צודק ולא יכולתי לתאר את המשפט הזה טוב יותר - אף אחד לא צריך להפסיק לחיות. לא רק במובן של "לעשות חיים" שאליו התכוונת, אלא גם במשמעות הישירה של הביטוי. המאבק שלנו הוא כדי שנוכל לחיות. גם בהופעה של הפיקסיז, גם באוטובוסים בתל אביב וגם באשקלון ושדרות. לילדים בתל אביב ובשדרות יש את אותם זכויות ואותם חובות ומדינת ישראל חייבת עבורם את אותה חובת ביטחון, גם במחיר של ביטול הופעות.

שלא יהיה לך ספק וחצי. מי שביטל את ההופעה הוא לא הימין ולא השייטת - זו הלהקה עצמה ועם כל הזעם שבדבר, אני יכול להבין את הסיבה. אם להחרים אותם או לא זה החלטה שלך ואני מבטיח לך שעוד יהיו לך מספיק הזדמנויות לעשות חיים, יחד עם אלו שהחיים שלהם ניצלו מפעילות הביטחון של צה"ל ומדינת ישראל.
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 06-06-2010, 22:57
צלמית המשתמש של deltaforce
  deltaforce deltaforce אינו מחובר  
מנהל פורום מתגייסים

חבר מתאריך: 15.06.07
שלח הודעה דרך MSN אל deltaforce
מגעיל חובה לקרוא
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "גם להקת הפיקסיז ביטלה את בואה לארץ"

http://e.walla.co.il/?w=//1683462

כי פשוט לרגע הייתי צריך שמישהו יגיד לי שאני לא חולם..
" לא ברור באיזה שלב בדיוק הפיקסיז גילו שישראל היא מדינה כובשת שמסוגלת לפעול באכזריות מעבר לקווי גבולה בשם אינטרסים כאלו ואחרים, לא בדיוק הפתעה מרעישה ב-62 שנות קיומה של המדינה"

"שינוי פוליטי מהפכני בישראל לא יכול לבוא מתוך חרם ובידוד, כיוון שמדובר במדינה שנוטה להתכנס בצדקת דרכה מול אותם "אנטישמיים" וכל עוד לא מדובר במחסור בקוקה קולה, גם הפיקסיז לא יפרקו את אותו החוסן המדיני של ישראל"

"הפיקסיז, שלא מדברים מילה בין השירים שלהם יותר מ"תודה רבה", היו יכולים להרעיד את כל עיתונות המוזיקה העולמית אם דווקא בישראל היו מגנים את הכיבוש בין "Giagantic" ל-"Where Is My Mind". "

ועוד ועוד.. וואלה? או אלג'זירה?

ישן 07-06-2010, 15:04
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
יש להתרגל למציאות זו, שרק תחמיר
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "גם להקת הפיקסיז ביטלה את בואה לארץ"

וכבר כתבתי כך הרבה פעמים, עוד כאשר התופעה הייתה בחיתולים.

אין לי עניין בפיקסיז: מבחינתי רק ככה וככה כסף שקיבלתי חזרה, או אקבל אחרי שאחזיר הכרטיס למשרד באבן גבירול (של בח"ל שתחיה), וערב אחד פחות לבד עם להקת זאטוטים/תינוקות בבית.

העניין הוא שהתוצאות המעשיות של מה שאני מכנה "הגנגסטריזציה של השמאל הקיצוני" קורמות עור וגידים. זה קמפיין שאנו נפסיד בו בוודאות, וההתאוששות תבוא רק אחרי שהמטורפים משמאל פשוט יגדישו את הסאה וימאסו, או (ולא ברור מה יקרה קודם) ינסו לגלגל את כדור השלג גם לעוד כוונים, או מדינות אחרות, ויקומו כמה אמנים אמיצים ויתנו להם בראש (לא בטוויטר, אלא בפריים טיים).

השיטה ידועה: קבוצה קטנה וקולנית משגרת - בחסות המדיה המשוכללת המאפשרת לכל נאד להשמע בתהודה גדולה פי כמה מחשיבותו (ע"ע "צ'ובקה" פה בפורום, או הגלגולים האחרים שלו): קודם מערערים את הבטחון של כמה אמנים, שמתנצלים אבל מגיעים. אחרי זה מצליחים להפחיד אמן שבאמת לא מגיע, אחריו עוד אחד, ומשכן הדרך לתופעה קצרה מאוד.

ולמה גנגסטרים? כי כדרך הגנגסטרים הם קודם שמים לך מטען ליד האופניים של הילד, אחרי זה באים לקנטר ש"זה מה שלא קורה למי שלא מבקש את ההגנה שלנו".

עם השמאל הקיצוני, כמו עם גנגסטרים, אין פשרה: אלה לא אנשים שבנויים להבין, או להתמתן - אפשר רק להפסיד מולם (כי להם אין מה להפסיד) השאלה היא רק האם לפחות בוחרים שלא לפשוט רגל לגמרי.

בקיצור: יהיה יבש יותר, אבל זו לא סיבה לקרב את הנאצים המוסלמים החמושים, ובני בריתם מהשמאל הקיצוני, למרחק קסאם מנתב"ג.

ישן 07-06-2010, 15:58
  משתמש זכר מרקויס מרקויס אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.12.08
בתגובה להודעה מספר 35 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "יש להתרגל למציאות זו, שרק תחמיר"

יש לי ויכוח מתמשך ( על פני שנים רבות) עם מישהו שחי פה בקיבוץ שלי. האיש הוא שמאלני קיצוני אבל איש חביב ואני נהנה לתת לו בראש מדי פעם, מה שמשגע אותי אצלו וזה כנראה אצל כל החבר'ה האלה ככה זה שבחיים לא תצליח לשנות את דעתם, ואני לא מדבר על נושאים של חיים ומוות.
משהו כמו העניין של סילוף התמונות מהמשט שרויטרס עשתה או דברים כאלה. אין סיכוי שהם יודו שטעו או שאולי לא הכל שחור לבן , וכשהם נדחקים לפינה אז תמיד תמיד הם חוזרים למנטרה השחוקה ש"הכל קורה בגלל הכיבוש".
לאחרונה התחלתי לקרוא לו אידיוט שימושי וזה מרתיח אותו מה שכמובן גורם לי נחת מרובה.

ישן 07-06-2010, 16:21
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
אתה עומד מול אדם עם מאפיינים דתיים/משיחיים
בתגובה להודעה מספר 36 שנכתבה על ידי מרקויס שמתחילה ב "יש לי ויכוח מתמשך ( על פני..."

"אם צדיק מצליח, זה משום שהוא צדיק, ואם הוא מת פתאום זה משום שכיפר על חטאיהם של אחרים". אי אפשר להתווכח עם אנשים מן הסוג הזה.

מזכיר לי איך פעם עניתי לאיזה חמור (חו"לניק) והזכרתי לו שהוכח מעבר לכל ספק שפרשיית הילד מוחמד א דורא (שכזכור לנו הייתה אחד הטריגרים להבערת האלימות המתמשכת ב 2000) הייתה מניפולציה וקנוניה ערבית. הוא ידע את זה, וענה לי "או קיי, אבל בוא נראה את כל התמונה: יש הרבה ילדים שכן הרגתם". אתה יכול ללכת שלב הלאה, להגיד לו שלולא המוחמד א דורא הזה, וכן האש שהדליק ערפת ימ"ש, לא הייתה אינטיפדה II, ובלי אינטיפדה II לא היו ילדים הרוגים, אבל זה יותר מדי אינפוט בשביל שכל של רדיקל משיחיסט, ופה קופץ לו התקליט והוא מתחיל לנגן מחדש.

זו אחת הסיבות שאישית, וחטפתי פה על זה על ימין (בפורום) ושמאל (בה.פ), קפצתי 2 פרקים קדימה בסיפור, ואני מדבר ישירות על המתאם הבולט בין השמאל הקיצוני ובין החמרת המצב הבטחוני, שהיא (ולא הכיבוש) מובילה לעליה במדד ההרוגים. אני לא מחכה ש"הוא" ידבר על הכיבוש, אלא מייד מתחיל לדבר על השמאל הקיצוני כבעל מניות עיקרי בחירחור אלימות. תן לו להיות במגננה.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:00

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר