לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-06-2010, 08:12
צלמית המשתמש של Segmany
  משתמש זכר Segmany Segmany אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.01
Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
מסתמן: המדינה תעלה מסים בשנה הבאה כדי לעמוד בהגדלת התקציב

הכלל הפיסקלי החדש, שעל פיו ייקבע גודלו של תקציב המדינה ל-2011-2012, יאלץ את משרד האוצר לבצע שינויים במדיניות הכלכלית כבר בפעם הראשונה להפעלתו.

ככל הנראה, הפעלת הכלל צפויה להביא להתנגשות בין מגבלת הגירעון שנקבעה להכנסות המדינה ממסים. לפיכך, האוצר יצטרך לפעול להגדלת ההכנסות ממסים - משמע העלאת מסים כלשהי.

הכלל הפיסקלי מורכב משני יעדים כלכליים: האחד, יעד גידול ההוצאה בתקציב, שנקבע לפי גודל החוב ושיעור הצמיחה הממוצע של ישראל בעשור הקודם לשנת התקציב; השני, יעד הגירעון, הנקבע מראש בידי הממשלה. מאחר שיעד הגירעון, גודל החוב ושיעור הצמיחה הם נתונים מוכתבים מראש, כדי לעמוד בכללים המדינה צריכה להתאים להם את גודל ההוצאה בתקציב ואת שיעור הכנסותיה ממסים.

לפי הניתוח במשרד האוצר, כדי לעמוד בכלל הפיסקלי ל-2011 ו-2012 מבלי לחרוג מיעד הגירעון שנקבע לאותן שנים - 3% תוצר ב-2011 ו-2% תוצר ב-2012 - תהיה חייבת המדינה להגדיל את הכנסותיה ממסים. המשמעות היא שיש צורך בהעלאת מסים, או לחלופין בביטול פטורים. על פי הניתוח של האוצר, החריגה המסתמנת מיעד הגירעון אינה ענקית, כלומר התיקון שיידרש בתחום המסים אינו דרמטי.

http://finance.walla.co.il/?w=/3/1684112&m=1&mid=93006
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-06-2010, 22:02
צלמית המשתמש של Pilon
  Pilon Pilon אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.03.06
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "אז אתה מאשים את הממשלה שהיא..."

תקשיב, הממשלה לא מנסה לאכוף את החוק, היא מנסה להפוך את כולם לעבריינים. מדובר עכשיו על אכיפה של 10 קמ"ש מעל המותר. תגיד לי שלא נסעת 100 קמ"ש בחייך, ואז הויכוח ביננו יהיה מיותר.

אין ולו מחקר אחד שלא נכתב ע"י גוף נטול אינטרסים שיגיד שהמהירות אחראית על רוב רובן של התאונות.
תוסיף לזה שהמצלמות הללו ממוקמות בכבישים מהירים בעלי תשתית המאפשרת נסיעה מהירה מהקבוע היום בחוק. הכסף המגיע מגביית דוחות מהירות אינו מגיע לשיפור תשתיות או חינוך ( לא מזמן ביטלו את שיעורי בטיחות בדרכים בגלל חוסר תקציב) אלא ישירות לאוצר.

באירופה היכן שהציבו לפנינו את המצלמות המדוברות, צובעים למשל בצבעים זוהרים כדי שיראו למרחקים. אצלנו מסתירים אותם בשיטות שונות. תסיק מזה מה שתרצה.
אני ממש לא רוצה להיות מאחורי רכב שיחליט לבלום באמצע כביש מהיר רק כי הוא מפחד להצטלם.
שיקחו את כל התקציב הזה שהם שופכים וישימו ניידות כדי לתפוס את פורעי החוק האמיתיים שחוצים פס לבן, עוברים מנתיב לנתיב בפראות ועוד.

גילוי נאות...נדיר שאני נוסע מעל 100 קמ"ש. את האדרנלין אני משאיר למילואים.

ישן 08-06-2010, 22:04
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
לאחרונה, אני נוסע כל יום בכביש החוף.
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "אז אתה מאשים את הממשלה שהיא..."

המהירות המותרת היא 90. בפועל גם בנתיב הימני, רק בודדים מקפידים על המהירות הזאת, כשבנתיב השמאלי 120 נחשבת מהירות איטית במיוחד. אכיפה , אני , בחודש האחרון, לא ראיתי. מכיוון ש- 95% מהנוסעים בכביש מפרים את החוק. אילו היו מקפידים על החוק היו כל הכבישים העיקריים במדינה פקוקים לחלוטין בשעות העומס כך שקצב הנסיעה הממוצע היה 5 קמ"ש והמדינה הייתה מפסידה מיליארדים - אולי כדאי לעדכן את החוק? לשנות את מהירות הנסיעה המותרת, לפחות בשעות העומס?

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:43

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר