19-06-2005, 20:05
|
|
|
|
חבר מתאריך: 11.08.04
|
|
דבר ראשון מזל טוב על הD70s לקריסטל.
פוטו פריק השאלה שלך מצוינת אבל לדעתי כדאי לך לפתוח עליה אשכול חדש כדי לא להוציא את הנוכחי מהקשרו... אבל זאת שאלה טובה אז אני לא יכול להתאפק, השאר נדבר באשכול שתפתח.
אז ככה... בגדול אם היה לי את הכסף הייתי הולך על ה350D אבל קח בחשבון שאחרי זה אתה תצטרך להוציא עוד הרבה כסף על עדשות. (גם אם זה יהיה איטי) מה שאני אוהב בP&S זה הגמישות של המצלמה, והS2 היא הדוגמא המושלמת לזה. היא יכולה להגיע לטווח טלה אסטרונומי של 430 מ"מ וגם לצלם מאקרו מ0 ס"מ ובאיכות מצוינת. בשביל להגיע לכזאת איכות תמונה בDSLR אתה תצטרך להשקיע בעדשה טובה מאוד למרות שעדשת הקיט של ה350D מדהימה לדעתי ונותנת תוצאות פשוט מדהימות שאפשר גם להשתמש בקרופים שלהם בלי להרגיש, אבל היא מגיעה רק ל80 מ"מ בערך וגם לא עושה מאקרו. בS2 אתה מקבל בנוסף גם מצב וידאו מדהים שאת זה שום DSLR לא נותנת. תעשה את השיקול שלך. גם עם ה350D הרבה יותר מקצועית תגיד על זה תודה שיש לך הרבה מקום לגדול לתוך המצלמה, אין ממה לפחד וזה דבר שרק ישפר אותך. שאני התחלתי לצלם עם הF65 של אבא שלי לא הבנתי כלום חוץ ממצב אוטומט והיום אני כבר מוציא איתה תמונות מצוינות בכל מצב שאני צריך. לאט לאט אתה תתמקצע ובסוף תוכל להגיע לתוצאות מצוינות ב2 המצלמות, שדרך אגב הS2 ממש מצטיינת באפשרויות ידניות והיא מציעה את רוב הפיצ'רים והאפשרויות שתמצא ב350D, אני לא חושב שאף אחת מהם תגביל אותך אבל זה ברור שב350D התוצאות הסופיות תמיד יהיו הרבה יותר טובות אבל לפחות בהתחלה (לפני שתוסיף עוד עדשות ותוספים) היא מאוד תגביל אותך במה שתוכל לצלם.
|