לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-06-2010, 19:55
  idanmag idanmag אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.03.07
התייעצות

שבת שלום לכולם,
רציתי להתייעץ אתכם על מקרה שקרה לי אתמול.
התגייסתי באוג' 08 ועוד חודש וחצי אני אמורה להשתחרר. תפקידי הוא משקית כוח אדם (לא עשיתי קורס לתפקיד, אך אני ממלאת אותו במלוא המקצועיות אף על פי שלא עברתי חפיפה מעמיקה. ומי שיודע קצת על שלישות- אז יכול להבין שדרוש המון השקעה ורצינות כדי לבצע את התפקיד כמו שצריך). המפקדת שלי מאוד מעריכה אותי ואת תפקודי והיא לא ממעיטה בלהחמיא לי. בנוסף יש דוח מדדים שכל חודש מגיע למחלקתי (לרמ"ח) ומאז שניכנסתי לתפקיד (לפניי היו המון בנות שהוחלפו בעקבות פקוד לקוי) הדוח בציונים גבוהים מאוד ,)גם 100)- מה שמייצג את המחלקה שלי לטובה ומראה שהתפקוד בה תקין וברמה גבוה.
אתמול נתקלתי בבעיה, מפקדתי ביקשה ממני לשטוף את משרדה, כאן אני רוצה לציין שאני עושה כל דבר שמורים עליי לעשות, אם זה לנקות : שירותים, מחסנים וכו'. אין לי תלונה אחת ובעיות התנהגות חריגות, ואני ביקשתי לדבר איתה ביחידות כדי להסביר לה למה אני לא אשטוף את המשרד. בשיחה שלנו התבטאתי בצורה בוגרת בלי להתחצף או להתנשא, והסברתי לה שאני מתוך עקרון אישי לא מתכוונת לשטוף לה את המשרד.
וכאן אני אסביר את העיקרון שלי: אני חושבת שבקשות שפקודים מתבקשים לעשות ממפקדיהם מתוקף הסמכות שלהם צריכה להגיע ממקום של מקצועיות (מתוקף התפקיד) ולא דברים אישיים.
אני אמרתי לעצמי שאני הולכת לשבור סטיגמה שהרבה אנשים חושבים על חיילים (ובעיקר) חיילות בצה"ל, שאני לא הולכת לשטוף או להכין קפה לאף מפקד בעקבות הדרגה שלו. אני רוצה לציין שוב שלא היו לי שום בעיות עם הקצינה שלי. הסברתי את עצמי לפניה והייתי בטוחה שהיא תבין ותתחשב בי.
לאחר השיחה והסירוב שלי לנקות לה את המשרד (המשרד אישי שלה ואני לא יושבת איתה באותו משרד) הק' לא הפסיקה להתנקל אליי, היא אמרה לי שאני הולכת לשאת בהשלכות של העיקרונות שלי. היא שיחררה אותי ב 5 וחצי (אני משרתת נסיעה של 2 וחצי מהבסיס) במקום בשעה הקבועה שלי, היא לא התחשבה בכך שהמצב הכלכלי שלי בבית לא טוב ובעקבות השעה המאוחרת אני לא אוכל לעבוד בעבודתי (יש לי אישור עבודה). היא אמרה לי שאני לא הולכת לקבל שום דבר שקשור ל- "פריבלגיות" שחיילים זכאים לקבל :ימי ד', שיחרור מוקדם, לצאת לעבודה. והכל בעקבות כך שלא הסכמתי לשטוף את משרדה.

אותי זה מקומם, כיוון שאני התגייסתי לצבא עם מוטיבציה גבוה ובמשך השירות שלי נתתי מעצמי את ה110% שאני יכולה לתת ויותר. לא הוצאתי הקלות ת"ש (למרות שיש לי זכות ואני צריכה) כיוון שרציתי לעשות את התפקיד שלי כמו שצריך ולא להוציא הקלות. יצאתי בשלב מאוחר לקצונה (אך חתמתי ויתור בעקבות דברים אישיים). אני מאוד תומכת בצה"ל וגאה להיות חלק מהמערכת הזאת, מאוד תומכת בערכים שצה"ל מייצג ומעריכה את החיילים שהם קרביים, ואם הייתי יכולה גם אני הייתי מתנדבת לשירות קרבי.

לסיכום רציתי לשמוע דעות אובייקטיביות לגבי איך שנהגתי, איך אני אמורה לנהוג עכשיו. האם אני יכולה לקבול את אותה קצינה. האם יש עם מי לדבר כדי שיעזור למצב שלי.

תודה רבה למי שיעזור ויגיב.

(השם משתמש שאני כותבת ממנו הוא של קרוב משפחה ולא שלי).

נערך לאחרונה ע"י idanmag בתאריך 18-06-2010 בשעה 19:58.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:45

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר