לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום פוליטיקה ואקטואליה, נא לשמור על שפה נאותה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > פוליטיקה ואקטואליה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-07-2010, 16:45
  hamora hamora אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.09.06

אני מצטער גל אבל למרות שאתה מבריק, מקורי ומרתק אתה גם פטפטן לא קטן וחלק נכבד מההודעות שלך הן פלפולים מסורבלים שלמרות שגם בהם יש רעיונות מענינים הם מסתיימים לעיתים בדרך-ללא-מוצא. זו לא קטילה שלך, הרבה פעמים אני נכנס לאשכול פשוט כי ראיתי שהגבת ובד״כ אני אקרא את התגובות שלך ראשונות ואני באמת לא מחפש לריב איתך ואכן גם אני לעיתים מסבך דברים שלא לצורך ולוקה בדברנות יתר אבל באמת שמכל המגיבים בפורום דווקא אתה לא יכול לבוא אלי בטענות בעניין הזה.

ספציפית לאשכול הזה; קראתי בעיון את הודעותך, כרגיל הן מרתקות (אגב, כתבת פעם שאתה לא כותב היטב בעיברית, שטות מוחלטת, הכתיבה שלך רהוטה לחלוטין) אבל אני חושב שבעניין הזה אתה פול גז בניוטראל ושאת הרעיון שלך (שממילא אני לא מסכים איתו) ניתן היה לבטא בשני משפטים. ההודעה שלי בוודאי שאינה המתפתלת או הפלפלנית באשכול, למעשה הפעם היא פשוטה בתכלית.

כרגיל, אני עדיין מקווה שתצליח להתגבר על העוינות האישית שפיתחת כלפי, לבד מהעוינות הזו (לא רק כלפי אגב) אני מוצא את אישיותך האינטרנטית מצודדת ביותר. למרבה צערי עלי להוסיף ׳מקווה אבל כבר לא כל כך מצפה׳.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:21

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר