04-08-2010, 23:07
|
|
|
|
חבר מתאריך: 28.01.08
|
|
|
תגיד את זה לרוב החברים פה שהצביעו ביבי
וביקרו אותי על זה שבחרתי את לבני. תגידו מה שאתם רוצים, ללבני יש תכונות נדירות בקרב נבחרי הציבור שלנו - היא ישרה, הגונה ואישה חזקה שמשדרת עוצמה ומעל הכל - החלטיות. לא לחיצה כמו ביבי ומשנה את החלטותיה כל שני וחמישי.. ובתקופה כזו אנחנו צריכים מנהיג חזק והחלטי.
גם בבחירות הבאות לא אשנה את הדעה שלי. ביבי הוא אכזבה מרה. וכל אלה שאמרו שציפי נמצאת שמאלה בינתיים מי שמתגלה כשמאלי ומפנה מאחזים, מכריז על הקפאה ומתקפל ונלחץ מול וושינגטון הוא ביבי. ואתמול, ביום המבחן שלו, אנחנו ראינו איזה הרתעה רופסת שידרנו מול העולם הערבי, הם הורידו לנו מג"ד ובנס גם לא את המ"פואנחנו בתגובה? הורדנו כמה נגמשים..
פשוט הזמנו את הפיגוע הבא על הגבול. חיזבאללה, שחשש להגיב עד כה, בהחלט קיבל כמה תובנות אתמול על בעלי ההחלטות בירושלים. ולגבי איראן? אל תצפו לאיזה התקפה של חיל האויר , לא שביבי נמצא בירושלים.
ודווקא אולמרט שכל כך אהבתם להשמיץ ולכלך, דווקא הוא היה החלטי ולא נרתע בשעות המבחן הרות הגורל שעמדו לו ולעם ישראל. לא חשש להורות על הפצצת המתקן הגרעיני בסוריה ולא נרתע לצאת למלחמה כוללת מול חיזבאללה. שזו היתה תגובה ראויה לחטיפה שגרמה לחיזבאללה להירתע מלתקוף עד היום. עד כדי כך שגם בעופרת יצוקה וגם אתמול שהיה צריך להגיב ולהפגין אחדות לאומית פשוט היסס. ושלא תטעו, במלחמת לבנון השניה הוא חטף חזק. ואולמרט לא נרתע גם בעופרת יצוקה. שלושה מבחנים ולשלושתם הוא עמד, גם אז על התוצאות אתם יכולים להתווכח. המצב היום? אין איום גרעיני מסוריה (שאין לי ספק שלא כמו איראן לא היתה מהססת להשתמש בו נגדנו כך שיכול מאוד להיות שכולנו חבים את חיינו לאדם הזה), נוצרה הרתעה מול חיזבאללה ויש הרתעה מול חמאס. אחת נשמרת כבר ארבע שנים בשקט שהצפון לא ידע מעולם והשניה כבר שנתיים. ואל תאשימו את אולמרט על תוצאות חלקיות ב2006 , הוא לא האשם שאחרי הנסיגה ברק ושרון התעלמו מהתחזקות חיזבאללה בצפון. התעלמות של שש שנים הרות גורל. כן, שש.. הוא לא אשם שצה"ל נתפס לא מוכן לעימות. אבל כמובן שאנחנו אוהבים להאשים את הש"ג.
אם אולמרט לא היה מגיב כמו שהגיב על החטיפה אז לא הייתה נוצרת הרתעה וזה היה פותח תיבת פנדורה בצפון
ל חטיפות נוספות, קטיושיות על יישובים והשד יודע מה. כנ"ל בעופרת יצוקה. מה ציפיתם, שנכנס לתוככי עזה? שנשמיד את חמאס עד החייל האחרון? ומה אז? מה אז? היה משתורר כאוס ברצועה, בלי ריבון וישראל הייתה הופכת לבייביסיטר על מעל מיליון איש עם כל ההשלכות לכך. כך שאין פיתרון קסם.
נערך לאחרונה ע"י -TsAcHi - בתאריך 04-08-2010 בשעה 23:24.
|