בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי NEW YORK שמתחילה ב "כל מי ששמע אותה אמר שהיא מרגשת"
אני גם מחפש אותה כבר הרבה זמן עוד מהעונה השניה של הישרדות....
יש תכנה לזיהוי שירים tunatic שמצהירה שהיא יודעת לזהות שירים אני רוצה לנסות אותה.
אולי אפשר לפנות למישהו מההפקה של הישרדות ולבקש, תכלס יש מלא נעימות בהישרדות שהיתי מאוד רוצה לדעת את השם שלהם....
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי itzik432 שמתחילה ב "אני גם מחפש אותה כבר הרבה זמן..."
תאמר לי אם זה עבד כי אני ניסיתי עם SHAZAM באייפון שלי ועם התוכנה השניה מידומי ולא זיהה כלום
אם לא תהיה לי ברירה אני נוסע עוד שבועיים למשפחתי באילת אז אני אכנס למצפה ויבדוק מולם
אם אני יצליח להשיג אותה אני ישחרר את השם שלה.
העלית את הסרטון גם בפורום של הישרדות בנענע.
עלה לי רעיון: יש את הפסקול של טרויה וביחוד שיר הנושא שמזכיר במידה מסויימת את הנעימה שאנחנו מדברים עליה.
מי שאחראית על הפסקול זו lisa gerrard
יכול להיות שהיא תוביל אותנו לפיתרון.
בכל מקרה אני מאוד מקווה שתצליח לפתור את החידה באושינריום.
אגב הישרדות האמריקאית נוהגת להוציא מידי פעם דיסק של פסקול התוכנית חבל שהישרדות שלנו לא עושה כך גם.
אולי נציע להם :-)
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי itzik432 שמתחילה ב "סבבה אחי, נקווה לבשורות טובות."
השאלה היא כיצד פונים ל lisa gerrard?
אני בכל מקרה גם שלחתי מייל לחברת DISK IN PRO זו החברה שיצרה את הסרט באושינריום
נקווה שיענו לי שם. בכל מקרה אני אגש למצפה עצמו עוד שבועיים.
שמע אתה ממש גדול.
ה -20 לחודש זה יום אחרי יום ההולדת שלי וזו בהחלט מתנה ראויה.
אגב אם אתה אוהב כל מיני נעימות של התוכנית : לפני משימות, מועצת השבט, המנגינה שהם היו מגיעים לתיבת הסוד ועוד כל מיני מנגינות אז לפני איזה שנה חתכתי כמה מהן כקבצי MP3.
אשמח לשתף אותך בהם.
אני חולה על נעימות. מכל סוג.
אני גם חגגתי יומהולדת ב 14 לחודש.
שיהיה לך מזל טוב
אגב להלן ההתכתבות שלי איתה, אני אנסה להוציא ממנה גם את הסרט אפילו:
Dana Lovinger
אני
הצג פרטים 14 אוגוסט (לפני 3 ימים)
הי עמית,
אני שמחה לשמוע כי אהבת את הסרט.
אני בחופשה עד ה- 20 לחודש.
אחזור אליך עם שם הנעימה אחרי שאחזור
דנה
From: עמית Amit [mailto:amit2981@gmail.com] Sent: Thu 8/12/2010 01:44 To: Dana Lovinger Subject: נעימה מתוך האושינריום במצפה התת ימי באילת
דנה שלום
שמי עמית, אני בן אדם שמאוד מחובר לים ולכל מה שקשור אליו.
אני ביקרתי מספר רב של פעמים במצפה התת ימי באילת ומאוד התרשמתי מהסרט
שהפקתם לאושינריום במצפה. מדובר בסרט עם מקס אולארצ'יק
על הכריש לוויתן. סרט מדהים בעיני. ברצוני לשאול שאלה:
יש נעימה שמתנגנת בתחילתו של הסרט וגם בסופו. האם את יודעת את שם הנעימה?
אני מחפש אותה כבר שנים ולא מוצא.
עוד שאלה קטנה, היכן ניתן להשיג או לקנות את הסרט עצמו? פשוט סרט נדיר מאוד.
אודה לעזרתך
השב
העבר
השב
|
עמית Amit
Dana
הצג פרטים 15 אוגוסט (לפני 2 ימים)
אוקיי המון המון תודה. אני מחכה לתשובה ממך
שיהיה שבוע טוב
נערך לאחרונה ע"י NEW YORK בתאריך 16-08-2010 בשעה 18:16.
סיבה: תוספת
מזל טוב גם לך!
אני מצרף כמה קטעי נעימות
אם נצליח למצוא את השם שלהן זה יהיה בונוס גדול.
אני מת על הנעימות בהישרדות - השילוב של המנגינה והתצלומים המרהיבים כל כך עושה טוב.
בנוסף יש את הנעימה מגלדיאטור אתה בטח מכיר "now we are free" גם מאוד יפה.
אם יש לך גם נעימות יפות אז שחרר אני אשמח לשמוע :-)
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי itzik432 שמתחילה ב "מזל טוב גם לך!
אני מצרף כמה..."
תודה
ודאי שאני מכיר את הנעימה של גלדיאטור
אני עכשיו עושה בדיוק סדר בכל המחשבים אצלי בבית יש לי 7 מחשבים, כאשר אני אסיים אני יעלה נעימות יפות לפה. יש לי לא מעט.
בנתיים קח קישור לכמה נעימות טובות של הישרדות בעולם.
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי Au79 שמתחילה ב "אם יש לך סבלנות, זה נשמע כמו..."
אני גם חשבתי שהוא זה שיצר את הנעימה אבל מסתבר שלא.
יש לו נעימות יפות כגון: ADIAMUS שמזכירה מאוד את הקול של הזמרת המדהימה שנמצאת בנעימה שאנחנו מחפשים.
בכל אופן המון תודה. נחכה בסבלנות עוד יומיים עד ארבעה שהבחורה תחזור מחופשה ונראה של מי זה
גם אם פה יקרה מצב שהיא לא יודעת למרות שאני לא מאמין כי היא מהחברה שהפיקה את הסרט. אני נמצא באילת שבוע הבא אז אני אלך לאושינריום ואשאל. אבל נחכה ונראה
נערך לאחרונה ע"י NEW YORK בתאריך 18-08-2010 בשעה 13:05.
סיבה: תיקון
אז ככה.. הבחורה חזרה אלי ואמרה שהיא דיברה עם ההפקה והם אמרו שהנעימה הולחנה לפרוייקט שלהם במיוחד, מה שמוזר זה שהישרדות גם לקחו את הנעימה הזאת. אני רשמתי לה את זה והיא אמרה שהיא תעשה בדיקה לראות מה ניתן באמת לעשות כי יש כאן עניין של זכויות יוצרים.
בכל אופן אני חושב שנצטרך להמשיך לחפש או לפנות להישרדות
נערך לאחרונה ע"י NEW YORK בתאריך 24-08-2010 בשעה 15:24.
סיבה: תיקון
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי l_moti שמתחילה ב "בדקתי את רוב השירים של Enya..."
אני כרגע נמצא באילת. יש בעיה של זכויות יוצרים עם הנעימה הזאת, איכשהו הבחורה מהחברת הפקות באה לקראתי בגדול. היא מסרה לי את שם היוצר שיצר את הנעימה. והוא יצר מספר נעימות מתוך הסרט שיש באושינריום (כי היו עוד נעימות יפות שם אמנם לא יפות כמו זאת).
קוראים ליוצר
igor krutoy- יש לו הרבה יצירות צריך לחפש ולראות. היא בכל מקרה אמרה שתעשה מאמצים לדבר עם הצוות טכנאים של ההפקה ולהוציא לי את הסרט+ הנעימה ואני אסע לקחת את זה מהמצפה.
הבחורה דנה חזרה אלי. אמרה לי שיש בעיה של זכויות יוצרים, אחר כך הסברתי לה שאיך זה הגיוני אם הישרדות גם השמיעו את זה ?
היא אמרה לי תן לי לבדוק. חזרה אלי עם מייל שהיא שלחה לבחור שמנהל שם את ההפקה (בדיסק אין פרו החברה שיצרה את הסרט באושינריום),במייל היה רשום שיגור קרוטוי הוא היוצר.
אני מצאתי שם נעימה של יגור קרוטוי גם מתוך הסרט באושינריום אז חשבתי שהם התכוונו לנעימה הזאת
אז שלחתי ישירות למנהל ההפקה מייל כמו כן ציינתי לשבח את השירות שדנה נתנה לי
לאחר כמה שעות קיבלתי ממנו מייל בחזרה והוא אומר לי שיגור אמנם יצר את הנעימה אבל לא רק הוא מסתתר מאחורי הנעימה הזאת
אלא בחור בשם אברהם טל. כמו כן זמר מוכשר שאנחנו בטח מכירים
השאלה עכשיו היא כיצד נגיע אליו?
בהפקה אמרו לי שהוא יכול לתת לנו את התשובה לשאלה: מה שם הנעימה? הוא זה שעבד יחד עם היוצר והם הפיקו את הנעימה יחד. יש לציין שהנעימה הזאת מתנגנת בעוד מקומות חוץ מהאושינריום והפרק של הישרדות.
ההפקה של האושינריום לא יכולה להוציא אותה כי היא נמצאת בארכיון ומוגנת בזכויות יוצרים. אני נסעתי למצפה התת ימי ואני מחכה שם לתשובה
מבחור בשם דני שאמר לי שהוא ינסה לשלוף לי את הנעימה והסרט מהארכיון שלהם. אמרתי שאני מוכן לשלם סכום סמלי רק שיעזרו לי.
אבל אני לוקח את זה כערבון מוגבל. אנחנו כעקרון צריכים להגיע לאברהם טל
במקרה הכי גרוע להפקה עצמה של הישרדות שזאת האופציה האחרונה.