לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-08-2010, 10:47
צלמית המשתמש של Segmany
  משתמש זכר Segmany Segmany אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.01
Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
תורמת לבן-גוריון: אתרום יותר בגלל "אם תרצו". יהודי העולם לא יעמדו בשקט מול בריונות.

בעקבות מכתב האיום ששיגר ארגון "אם תרצו" לנשיאת אוניברסיטת בן-גוריון, פרופ' רבקה כרמי, לפיו הארגון יבריח תורמים אם לא ימונו אנשי סגל מן הימין, אומרת אחת התורמות החשובות לאוניברסיטה כי מדובר בארגון "בריוני" והמאמץ שלו להרחיק תורמים "מטופש ולא יצליח".

בראיון ל-ynet סיפרה ג'יין ליף מטנסי, תורמת גדולה לבן-גוריון ולקרן החדשה לישראל, כי "התקפה כזו מדרבנת אותי להגדיל את התרומה שלי". לדבריה, התורמים האמריקנים מחוייבים לחופש האקדמי. "אני מכירה תורמים אחרים ואני לא חושבת שהתקפה כזו על החופש האקדמי, או עמדה פוליטית של איש סגל זה או אחר, יש לה משמעות כלשהי. להיפך, זה רק משפיע על תורמים להתייצב מאחורי האוניברסיטה".

האיום שהשמיע ארגון "אם תרצו" בשבוע שעבר הצליח להקפיץ את ליף שנחשבת לתורמת חשובה לאוניברסיטת בן-גוריון משנת 1978.היא סיפרה בגאווה ש"אוניברסיטת בן גוריון היא פופולארית ויש לה יותר פרסומים מכל אוניברסיטה אחרת בארץ. להעליב את האוניברסיטה בהתקפה כזו משקפת בורות של 'אם תרצו'".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3941299,00.html
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-08-2010, 11:53
צלמית המשתמש של TIMON the mongoose
  משתמש זכר TIMON the mongoose TIMON the mongoose אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.12.09
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "יש תורם אחד שכבר אומר ההפך - שיפסיק את התרומות."

השיחה בטח התנהלה כך

מרצה - הלו גיין את פה?
גיין- כן אני פה
מרצה- יש איזה ארגון של בריונים שמאיים להבריח תורמים מהאונרסיטה
גיין- למה?
מרצה- הם מנסים להרוס את חופש הביטוי שלנו
גיין- על איזה התבטאויות
מרצה- את מכירה אותנו גיין, הדברים הרגילים" חרם כללי על המדינה, לקרוא למדינת ישראל מדינה נקרופילית , סדיסטית שמתענגת על דמם ואיבריהם של ילדים פלסטינים , תמיכה בארגוני טרור והוקעת צה"ל על כל פעולה שהוא עושה.
גיין- איזה בושה אני לא מאמינה , בגלל דברים כאלה ? הרי זה הכל אמת , למה הם לא מדברים ככה על המרצים האחרים שלא בדעותיכם באוניברסיטה?
מרצה- ........
גיין- הלו?
מרצה- אני במנהרה אני לא יכול לשמוע אותך..(השיחה מתנתקת).

ישן 22-08-2010, 22:17
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
האמת שגם השקפת העולם של התורמים פשטנית
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי ספייקר שמתחילה ב "הראית עולם שלך פשטנית משהו,..."

פעם בשנתיים הם יורדים לבאר שבע, מהמלון שלהם בירושלים או ת"א, בלימו-ואן: עוצרים בחורה לפגוש "נשים בדואיות בעלות תואר שני", ובאיזה מתנ"ס "ילדים של עולי אתיופיה שלומדים פיסיקה 5 יחידות". בשום מקום הם לא מתעמתים מול חיי היום יום או מכירים אותם ("לזכותם" נגיד שגם ביחס לארה"ב גישתם דומה), ומביחנתם זו עיסקה חלומית - בניגוד למקומות אחרים בעולם, בהם אם תתן דולאר למטרה X, תגלה מהר שיש אנשים Y שלכאורה נפגעים ממנו, בישראל לכאורה הם יוצאים נקיים. אישית אני תמיד מטיף לגמילה מהשנור הזה (שהאמריקאים - שלא תטעו - מעוניינים להניק אותנו בו לא פחות ממה שאנו אוהבים לינוק. לדעתי יותר), אבל עד אז ראוי להציב בפני כל התורמים (מכל גווני הקשת הפוליטית) גם מראה אלטנטיבי: לפחות שידעו שכאשר אתה שם אונקיה על צד אחד של המאזניים, יש צד שני שמשנה מיקומו. ראוי שכאשר מתכנס חבר הנאמנים, או ועידת תורמים, יקומו בהפתעה חבורת סטודנטים רהוטים וידאגו לעשות "קרנבל" של דמוקרטיה עממית, שיכלול גם "מצגת" ווקאלית שתפספר לתורמים שהם והקליינטורה שלהם לא לבד בעולם. מין "מסיבת התה של באר שבע". סוג של "בריונות" שאמריקאי הגון אמור להעריך. המשחק הדמוקרטי הוא כזה רק כאשר ישנה שקיפות. כרגע זה אינו המצב. לזכותם של "אם תרצו" נגיד שהם לא פעלו בצללים, ולא קראו לעצמם "השמאל האחראי" או כינוי שקר אחר.

ישן 22-08-2010, 11:01

לידיעת "אם תרצו"! מהיום גם אני ב"חופש האקדמי"!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "תורמת לבן-גוריון: אתרום יותר בגלל "אם תרצו". יהודי העולם לא יעמדו בשקט מול בריונות."

היהודים הם לא עם - הם המצאה קולוניאליסטית של חבורת גרמנים ופולינים שעזבו את ברלין ווראשה כדי לשדוד מהפלצטינים התמימים את משאבי ומחצבי יער חדרה, וגבעות מולאבס!

שתי מדינות לשני עמים!

מתנחבלים - לעלות עליהם עם טנקים, לחסל את איום הימין הפאשיסטי!

י'שוטר אל תדאג עוד תשחה בים כמו דג!

אם יהיו לי 5 דוקטורנטים, כולם יהפכו לאנטי ציוניים!

וכו' וכו'

אני מבקש לאלתר להוציא לי מכתב שקורא לי להיות מאוזן יותר. בהמשך אעביר אותו לשכתוב ב ynet שידאגו לעשות ממנו מכתב סחיטה ואיום.

גברתורמת:

החשבון שלי:
בנק מרכנתיל, סניף באר שבע
חשבון 78425-89
swift code: IG55485752

בבקשה מהר כי אני באובר ודוד מהעו"ש לוחץ עלי. במידת הצורך אני מוכן להיות יותר "חופשי".

תודה מראש, ישראלי סופר דמוקרטי.

ישן 22-08-2010, 11:32

להערכתי על כל "מגיב בשכר"
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "זה לא סותר, יש עדר ויש מגיבים מטעם וקבל לראות שבפורום שלנו.."

(בנושאים שאינם מסחריים ממוקדים, כמו "ראיתי אתמול את "זוהי סדום" - כל האולם היה על הרצפה! רוצו לראות! אני זז, חייב לקנות כרטיסים להיות בערב! זו הפעם השלישית שלי בסרט הזה ולא נמאס!") ישנם כמה וכמה שכותבים מטעם עצמם, אבל באותו דגם רדוד ולא מעורר אמינות שמזכיר "מגיבים בשכר". כבר כתבתי בעבר, ואני חושב שחשוב שאנשים יפנימו את האספקט הזה: הגמוניה של רדיקליים לא מתקיימת על בסיס בלעדי של "כוורת" שכולה אנשים, קשרים ומשאבים "שקופים ורשומים". הגמוניה של רדיקליים תמיד נשענת גם על עדר גדול, בלתי מאורגן בעליל, של "אנשים הקולעים לדעת המניפסט". חשוב לדעת את זה לא כי זה משנה את פסק הדין הציבורי והמוסרי בנוגע לאותם "אידיוטים שימושיים" אלא משום שדרכי הפעולה כנגד תופעה כזאת הם שונים לחלוטין.

ישן 23-08-2010, 01:01
צלמית המשתמש של rubber_duck
  rubber_duck מנהל rubber_duck אינו מחובר  
מנהל פורומי מטיילים ותרמילאים, תעופה אזרחית ופורומי הלוחות

חבר מתאריך: 01.05.03
בתגובה להודעה מספר 32 שנכתבה על ידי Homo sapiens שמתחילה ב "אין לי חשבון פיסבוק |רשע|..."

אומנם קבלת הפנים שלה זכית לא הייתה ממש נחמדה, שלא להגיד מגעילה, אבל אתה לא חושב שאם אתה רוצה שיכבדו אותך כדאי שתכבד אחרים? אם באת רק כדי להגיב נקודתית אז זה באמת לא משנה, אבל אם הצטרפת לפורום כדי להישאר אז אני חושב שראוי שתזכור שנאה דורש נאה מקיים. אם אתה באמת קורא פה תקופה אז אתה גם אמור להכיר את הגולשים האלה שלוקלוק מדבר עליהם, הם באים לפה כדי להשתמש בפורום כלוח פירסום ולא כדי להתדיין ולהחליף דעות. אומנם זה לא תירוץ לזובור שעשו לך, אבל זה המצב פה. מה שאני כן יכול להבטיח לך בתור אחד המנהלים של הפורום הזה זה שאם תבחר להישאר החברה יתייחסו אליך בכבוד הראוי (ואם לא אני אהיה פה כדי להחזיר אותם לתלם ), אבל אתה תצטרך לתת להם את אותו הכבוד שתקבל.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:48

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר