לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-08-2010, 16:27
  Baruch2 Baruch2 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.08.10
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Zed3 שמתחילה ב "תהיה יותר ספציפי בבקשה: כמה..."

תודה על התגובה המהירה, אשתדל להשלים פרטים ככל האפשר (אני לא חייל במחלקה אלא קרוב של אחד כזה)

א. מדובר ביציאות הרגילות של המחלקה שהחיילים זקוקים להם כמו אויר לנשימה כי התפקיד הוא טחינה מתמדת של 8-8
ב. ההודעה על הקיצור ניתנה לפני היציאה הביתה, אבל הודיעו שטקס קבלת פנים למ"פ החדש יתקיים בבסיס האם ולא בפלוגה, מה שנראה סביר, אלא שכאשר הגיעו מהבית הודיעו להם פתאום שהמ"פ החדש יבוא ישר לפלוגה ושלחו את החפשים של המחלקה לקרצף
ג. ההרגשה היא שגזלו יום מהחופשה רק לצורך הקירצוף כי בכל מקרה אי אפשר לאסוף בו זמנית את כל הפלוגה לצורך קבלת פני המ"פ, חלק מהחיילים תמיד יהיה בפעילות וכל דבר שם עושים בנגלות, ומדובר בסה"כ בכמה חיילים שיכלו לנוח עוד יום בבית
מה דעתך?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-08-2010, 10:35
  משתמש זכר mt999 mt999 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.10.06
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי BELTZUSH שמתחילה ב "שכח מזה. אני בתור רס"פ הייתי..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי BELTZUSH
שכח מזה.
אני בתור רס"פ הייתי עושה את זה לא פעם וזה תמיד היה מתואם עם המג'ד/רס'ר.

כל עוד היציאה שלו לא הגיעה לידי מצב שאין לו מספיק זמן בבית ע'פ פקודות מטכ'ל

(מה שסביר שלא קרה, כי לפי איך שאתה מתאר הוא חפ'ש באיזה גדוד והם לא מגיעים לכאלה סגירות)

הכל בסדר.

הייתי מחזיר מקוצרות, לוקח ימים עודפים מרגילה וכו' והכל כשר למהדרין טבין ותקילין.

כשר- אולי
נגוע- בהחלט
לוחמים נטחנים כל הזמן בצבא, אין מה לעשות עם זה, שמירות, סיורים, מארבים, כוננות, אימונים, תורניות וכו' וכו'. אבל לפחות כשמוציאים הביתה שיעשו את זה כמו שצריך, שלא יתקשרו לחייל באמצע היציאה הביתה ויקצרו לו אותה...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:05

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר