לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-09-2010, 04:58
  Vani Vani אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.03.10
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי mm2892 שמתחילה ב "מתים על הנוף"

כמה נקודות:

1. עשית קרופ? האמת שאני לא כל כך אוהב תמונות קרופ, אבל אם כבר קרפת, אז עדיף שהיית חותך לגמרי את השמיים מלמעלה. הם לא מוסיפים לפריים כמו שאני רואה אותו עכשיו. אולי במקור, לפני הקרופ, הם כן הוסיפו. כרגע זה לא נראה כמו תמונת נוף. שמיים זה אלמנט חשוב שכמעט ולא נראה בצילום הזה, לכן קשה לקרוא לזה תמונת נוף.
2. היה שווה להזיז את הפריים קצת ימינה כדי שהדמויות יהיו בצד ולא במרכז (הן לא בדיוק במרכז אבל עדיין יש תחושה של מרכוז). זה גם היה משדרג את המיקום של הכביש בפריים.
3. היה כדאי להוריד את המצלמה לכביש כדי לצלם בזווית ישרה.
4. אם היית מצליח לתפוס איזשהו רכב על הכביש, זה היה יכול להיות מגניב, והיה משדרג את הצילום.
5. גם הצורה שבה הדמויות שוכבות על הכביש לא כזאת טובה. היה אפשר להשכיב אותן כך שזה יראה טוב יותר מהזווית הזאת של המצלמה.

לצערי אני לא יכול לקרוא לזה תמונה טובה, אבל זה בהחלט צילום עם פוטנציאל מפוספס.

נערך לאחרונה ע"י Vani בתאריך 11-09-2010 בשעה 05:01.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-09-2010, 23:29
  Vani Vani אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.03.10
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי minimen שמתחילה ב "ל VANI 1. אני דווקא די אהבתי..."

1. גם אני חושב ששמיים מוסיפים עומק לתמונה, אבל לא בפריים החתוך הזה שרואים בו פיסת שמיים אומללה שרק גורעת. אם הוא היה משאיר את התמונה פול-פריים, אז היה על מה לדבר, אבל לטענתו השמיים היו שרופים לכן הוא חתך. זו דילמה.
3. שוב, אם הוא היה שומר על התמונה בפול פריים, אז צילום בזווית ישרה לא היה מסתיר את הנוף באופן משמעותי. בקשר לאיך שרואים את האנשים - גם עכשיו אני בקושי רואה את האנשים. הרי כבר אמרתי שהם שוכבים שאופן שלא נראה טוב לעין. אם הוא היה משכיב אותם בצורה נכונה, אז היו רואים אותם טוב גם בזווית נמוכה וישרה.
4. אכן קצת מסוכן לחכות לרכב זר שיעבור. קשה לסמוך על נהג לא מוכר שיהיה צלול בדעתו באותו הרגע, אבל אין שום מניעה לקחת את הרכב הפרטי שלו ולהכניס אותו לפריים.
5. אני לא אתחיל לפרט בפרטי פרטים איך כדאי להשכיב אותם. פשוט זה לא זרם לי בעין. בגלל זה הצעתי שישכיב אותם בתנוחות אחרות.

עכשיו כשאני חושב על זה, איך הם הצליחו לשכב בחום הזה על הכביש? הכביש לא היה לוהט?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:11

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר