לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-09-2010, 00:46
צלמית המשתמש של TIMON the mongoose
  משתמש זכר TIMON the mongoose TIMON the mongoose אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.12.09
מיהי הכת האלימה שמסעירה את הרחוב החרדי?

הסיקריקים" נלחמים בחילוניים אבל לא מהססים להראות את נחת זרועם גם לחבריהם החרדים, שאינם מספיק אדוקים בשבילם. המשטרה ומנהיגי הציבור החרדי חסרי אונים.

http://news.walla.co.il/?w=/2/1731242

טוקבק מאוד מעניין שאני מקווה שהוא נכון אבל אני לא אתפלא אם זה נכון מאוד אפילו
ציטוט:
רופא שמטפל בהם:ההשתוללות מכסה על כת של חולי-סוטי מין . אני אחד מהרופאים שמטפל בהם במרפאת קופת חולים הסמוכה למקום מגוריהם. אני יודע שמחר הם ינסו לגלות ( כן הם גולשים באינטרנט!) מי זה שמספר עליהם. אבל הם ברובם הומוסקסואלים-פדופילים . הילדים שם מקבלים משכב זכר מגיל 6-7 . נסיונות לערב את קצינת הסעד של העיריה הסתיימו בכישלון, כי הקצינה נמלטה על נפשה מפחד הנוקמים. אין לכם משוג איזו חלאה האנשים הללו. מעשיו של האדון אליאור חן מחווירים לעומת מה שמתחולל אצלם , אך כמובן, בגלל בעיות קואליציוניות שר המשפטרה לא יהין לשגר את כוחותיו לעשות שם סדר , עד שיקרה אסון עם איזה ילד ואז כולם יצקצקו בלשונם ויגידו אוי לא ידענו..אוי לא שמענו

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-09-2010, 06:47
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
טוקבק מטופש ומפוברק שהוצמד לכתבה שטחית ורעשנית.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי TIMON the mongoose שמתחילה ב "מיהי הכת האלימה שמסעירה את הרחוב החרדי?"

וואלה כשאר אתרי ההסתה אינו בוחל בסינון טוקבקים הגיוניים / פתיחת שערים לשטויות התומכות בכיוון הכללי של עיצוב דעת הקהל הרצוי מבחינת האתר ומממניו.

[1] רוב זרמי הקיצון החרדים אינם נסמכים על שולחן המדינה וזה כולל בט"ל ושרותי בריאות שגרתיים.

[2] לא אומרים קצינת סעד אלא פקידת סעד, הוא היה אמור לדעת זאת... ['קצינת בקור סדיר' זה משהו אחר...]

[3] אם דיווח בעבר על מקרה חשוד לפדופיליה הרי שזהותו כבר ידועה 'להם' ואם לאו הרי שהוא פושע שצריך לתת את הדין.

[4] משכב זכר המוני של בני 6-7 והטוקבקיסט 'הרופא' עוד מסתתר בתחתית פחי וואלה? הילדים מספרים לו? המבוגרים משתפים אותו בחוויות או שמא מצעד של פיות טבעת מדממים פוקד אותו בכל יום? הוא הרי היה צריך לצעוק תחת שמו מעל כל במה!

עם כל הדאגה והבעיתיות שבקבוצות אלימות ברחוב החרדי - אתה לא צריך להגרר אחרי סוטי מקלדת שהזיותיהם דומות לאלה של ערביי 47 המתארים גובה הר הגופות שערמו היאהוד במסגד לוד...
סוג של תאורים שהיה בודאי מוצא גם הוא אכסניה מטפחת בוואללה - האתר לישראל חדשה אשר משום מה לא זכורות לי כתבות ניתוח שלו על קבוצות אלימות במגזר הערבי [אלא אם כן אין כאלה והם כולם רוצים להיות פרטנרים שלך - ואתה?]
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:57

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר