לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-09-2010, 23:30
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "אז יופי נחמה, לא אהבת את..."

לא, אני לא חושב שהשימוש בנשק אטומי במלחה"ע 2 היה הפתרון הכי טוב, אבל קל לשפוט במרחק של 70 שנה אחורה ואני לא (שופט)

אז אני חוזר לשאלה ששאלתי את פרשמייקר באיזה שרשור אחר (נדמה לי זה שעסק בענת "קדושה מעונה" קם)....

אתה באמת רוצה שנהיה כמו סעודיה?

כי עוד פעם אני חוזר ומדגיש, שימוש בטקטיקות טרור, באלימות לא מרוסנת... בקיצור, מה שנהוג אצל שכנינו... זו עסקת חבילה. זה בא ביחד עם דיקטטורה, אי כבוד לזכויות האדם והאזרח, התפטרות ממטענים עודפים ולא נוחים כמו חופש הביטוי, חופש הפולחן ושווייון המעמדות... וזה בכלל בלי לדבר על הליך שיפוטי הוגן.

אין או-או. זה או הכל או כלום.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-09-2010, 21:25
  משתמש זכר shruki shruki אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.10.08
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "לא, אני לא חושב שהשימוש בנשק..."

די עם ההפחדות, זה לא מוציא אותך טוב, ולא אף אחד אחר שמשתמש בהן, במיוחד שהן אינן תקפות (הפחדות כמו של הימין, עם קטיושות על אשקלון, התבררו כאמיתיות למרות הזלזול של משיח השמאל).

העובדה שאתה כורך את כל הרעות החולות של משטר לא דמוקרטי עם הגברה של הלחימה בטרור היא מוטעית. אנחנו לא נתחיל לאסור על נשים לנהוג ברחוב, לא נכרות ידיים לגנבים ולא נשלח משטרה לבדוק האם לאישה ברחוב יש מלווה, אם נחליט להיות קצת יותר קשוחים מול הטרור. אין לך שום סימוכין לטענות הללו. עונש מוות על מחבלים קיים בחוק הצבאי, ואפשר להפעיל אותו. האם אתה גם מתנגד לסיכולים הממוקדים? כי יש לא מעט אנשים (כולל בינינו, לצערי) שיגידו שזהו פשע מלחמה, טרור של מדינה, ועכשיו נתחיל להיות כמו סעודיה וכו' וכו' ובלה ובלה.

ישן 21-09-2010, 02:20
  לבני לבני אינו מחובר  
תחמושת בע"מ

חבר מתאריך: 09.03.04
די, די כבר....
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ankriron שמתחילה ב "חמאס מציג את גלעד שליט בירי"

כל נאד שאיזה מפיק בחצי שקל מטעם החמאס נופח זוכה אצלינו לכותרות ראשיות בכל כלי תקשורת אפשרי!
במקום להתעלם מהקשקוש הזה נהנים אצלינו להתפלש ברפש הזה ולגרום לצד השני לחכך ידיים בהנאה....
לדעתי, כל הסרטונים העלובים האלה רק מעידים על מצוקה ותסכול של החמאס מההתעקשות הישראלית ומכך שהמשא ומתן תקוע!
ככל שתדירות ההפקה של הזבל הזה גבוהה יותר כך גבוה יותר הלחץ והתסכול של הצד השני שללא ספק השהות הממושכת של גלעד שליט ברשותו פשוט מעיקה עליהם ומצריכה מהם השקעה בלתי פוסקת של אמצעים וכוננות/דריכות מבצעית בלתי פוסקת!

נערך לאחרונה ע"י לבני בתאריך 21-09-2010 בשעה 02:24.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:43

הדף נוצר ב 0.10 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר