29-09-2010, 13:17
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 03.03.10
|
|
תרשה לי לענות לך בבוטות.... אני מחובר למציאות ואינני חי לפי תיאוריה שנהגתה על ידי אקדמאים הגרים במגדל שן.
ב2005 אני תמכתי בהתנתקות, מתוך אמונה, נאיבית משהו, שאולי זה אכן ישפר את המצב. האמנתי שזה יפסיק את הלגיטימציה של הפלסטינים להוציא פיגועים מעזה, האמנתי שאם הם יעשו משהו, ניכנס בהם עד הסוף והאו"מ בראייה שאנחנו הלכנו לפי כל ההסכמות הבינלאומיות, יתמוך בזכותנו להגן על עצמנו...
אך ראה שזה פלא, בחמש השנים שחלפו, המצב רק הלך והחמיר. לישראל מעולם לא הייתה תדמית כל כך נוראה באו"ם, חמאס וחיזבאללה משתינים על החלטות האו"ם בקשת וישראל זו שחוטפת גינויים....
כדי לא לכתוב פה מגילה שלמה, אציין בפשטות: ככל שאנחנו מתגמשים יותר, ככל שאנחנו נותנים יותר, ככה אויבינו (ואני לא מדבר רק על אלו שיורים עלינו) מתעודדים יותר...
לצופה ורואה יש משפט ענק בחתימה שלו מעת ויליאם ראלף איינג' - "אין ערך להחלטת הכבשים בזכות צמחונות כל זמן שהזאב נשאר בדיעה אחרת".
אז זהו, המציאות טפחה על פני, האכזבות הצטברו והאמונה שלי בצמחונות נעלמה בפני מתקפות הזאבים ההולכות וגוברות...
וכל אותם שמאלנים גזענים (וכן, זו גזענות כלפי הפלסטינים להיות סלחני לטרור שלהם) שעוד לא למדו את הלקח, מבחינתי הם שווי ערך למדינאים הבריטים שנתנו להיטלר את אוסטריה וצ'כוסלובקיה בהנחה שזה ישביע את רעבונו.