לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-09-2010, 22:44
  winter_forever winter_forever אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.06.06
מידע אובמה: "פוקס פוגעת בצמיחה של ארה"ב; מרדוק מתעניין רק בהצלחת הרשת"

"פוקס היא חלק ממסורת שגורסת כי תפקיד העיתונות לשקף רק דעה מסוימת", אמר הנשיא בראיון ל"רולינג סטון"

נשיא ארה"ב, ברק אובמה, יצא במתקפה חריפה על רשת החדשות פוקס ניוז שבבעלות ענקית המדיה ניוז קורפ של רופרט מרדוק, במסגרתה טען כי הערוץ פוגע בחוסנה הכלכלי של ארה"ב בטווח הארוך.

"יש לנו בארץ הזו מסורת של עיתונות שלעתים קרובות משקפת דעה מסוימת", אמר אובמה בראיון למגזין "רולינג סטון". "אני חושב שפוקס היא חלק ממסורת זו - היא חלק ממסורת שיש לה נקודת מבט ברורה ביותר. אני חולק על נקודת מבט זו. לדעתי, זו נקודת מבט שבסופו של דבר פוגעת בצמיחה ארוכת הטווח של ארצנו, שמתאפיינת במעמד בינוני שוקק חיים ותחרותי", הוסיף אובמה.

http://www.themarker.com/tmc/articl...d=nh20100928_08
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-09-2010, 00:29
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי ספייקר שמתחילה ב "בטח שאתה מאושר, את חי בארץ..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ספייקר
בטח שאתה מאושר, את חי בארץ ישראל,

לכרגע. אתה יודע טוב מאוד שאני בדרך לצד שלך של האוקיינוס האטלנטי.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ספייקר
אבל המוני האמריקאים שמאבדים את הבתים שלהם בכלל לא שמחים שאובאמה בצרות. וכשבישראל ישלמו את מחיר הטעויות של אובאמה עקב ירידת קרנה של ארה"ב בעולם גם אתה בישראל לא תהיה מאושר מהנושא

אתה הבנת אותי לא נכון. אני לא מאושר בגלל הצרות של אמריקה. אני מאושר מכך שסיכוייו של אובמה להבחר שנית ולהחמיר את הנזק עוד יותר מעולם לא נראו קטנים יותר. אני מאושר כי הבוחר האמריקני, בדיוק כמו הישראלי, מצביע בטמטום, והנזק הפוטנציאלי בשמירה על הכוח הדמוקרטי בנובמבר ו\או בבחירה מחודשת באובמה בעוד שנתיים הוא עצום...

בבקשה תן לי טיפה יותר קרדיט.

ישן 28-09-2010, 23:41
  Homo sapiens Homo sapiens אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.08.10
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי winter_forever שמתחילה ב "אובמה: "פוקס פוגעת בצמיחה של ארה"ב; מרדוק מתעניין רק בהצלחת הרשת""

ציטוט:
"יש לנו בארץ הזו מסורת של עיתונות שלעתים קרובות משקפת דעה מסוימת",

הוא שכח שגם הוא מיצג דעה מסוימת.

ציטוט:
זו נקודת מבט שבסופו של דבר פוגעת בצמיחה ארוכת הטווח של ארצנו, שמתאפיינת במעמד בינוני שוקק חיים ותחרותי",

ואז הוא אומר את זה
ציטוט:
, תשובתו תהיה - ההצלחה העצומה של פוקס",

או שהוא לא מבין מה זה שוק חופשי ותחרות או שהוא משתמש בדמגוגיה זולה או שניהם.

ציטוט:
אהה אובמה הכניס את ארה"ב לבור כלכלי ועכשיו נוח לו להפיל את האשמה על פוקס, בעוד שרשת פוקס היחידה, שצדקה בנוגע אליו גם לפני הבחירות והציגה אותו כפי שהוא באמת.

אובמה לא הכניס את ארה''ב לבור כלכלי.
הוא ירש את הבור הכלכלי ולא עשה דבר כדי לעצור את המפולת שתבאו להיפך הוא ממשיך את המשחק.
אם הוא לא ימשיך הוא יאבד את השלטון.
ישן 29-09-2010, 01:01
צלמית המשתמש של פסטן
  פסטן פסטן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.12.09
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "סוציאליזם הוא סוג של..."

לא בהכרח.

היסטורית, המפלגות הסוציאל-דמוקרטיות והמפלגות הקומוניסטיות באירופה ייצגו שני מחנות או זרמים במרקסיזם. מאז המרקסיזם עבר לאזור של "התאוריה הביקורתית של החברה", וההזיות שכל דבר הוא קונספירציה, או לכל הפחות "הבניה חברתית", ועוסק לא רק בכלכלה אלא בבכיינות באופן כללי.
אלא שהיום אדם יכול להאמין שהמדינה צריכה לספק ביטחון סוציאלי לאזרחים, אפילו ברמות יחסית 'מרחיקות לכת', בלי לקנות את כל האגדות של המרקסיזם, אלא מתוך תפישה (לדוגמה) שאם כבר אנחנו משלמים מסים מופרכים שאינם פר-שרות, ראוי לקבל תמורה הולמת עבורם. לא חייבים להשתייך לאחת הדתות המזיקות בהיסטוריה של המין האנושי כדי לחשוב שהמדינה צריכה לדאוג שאנשים לא יהיו חסרי-בית או רעבים.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:06

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר