לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-10-2010, 03:36
צלמית המשתמש של n0thing
  משתמש זכר n0thing n0thing אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.07.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי shlomi1234 שמתחילה ב "נתונים אישיים וזימונים"

הייתי בעתודה אקדמית לפני הצבא.

אתה לומד תואר ראשון ע"ח צבא, תואר שני חצי-חצי עם הצבא בשילוב שירות סדיר כקצין אקדמאי.
לאחר סיום תואר שני אתה חתום עוד 3 שנים.

יוצא לך שבגדול אתה חותם 3 או 4 + 2 + 3 = 8 עד 9-10 שנים עם צה"ל. כמעט ואין דרך לצאת משם לאחר שתסיים לימודים.
יש להם גם זכות לשלוח אותך לכל בסיס או יחידה שהם יבחרו. כלומר יש גם סיפורים על צפונים באזור אילת. ויש חברה שמשרתים דקה נסיעה מהבית. פה הכל לפי המערכת.

מאוד מואד חשוב לזכור - ברגע שאתה מתחיל מיונים לעתודה - כל אופציה אחרת כגון גיבוש ליחידות שדה איכותיות או כל מיון או גיבוש אחר - נחסם ע"י תהליך של עתודה. זה גם ההסבר שקיבלתי(באופן פרטי מקצין) כאשר הייתי ביום פתוח בטכניון.

עוד משו, לקציו אקדמאי אין אותם זכויות ויכולות כמו לקצין רגיל. כמובן עם הזמן אתה יכול לצאת להשלמה לקצונה רגילה(לא יודע כמה עוד אתה חותם אז).

למה לא הלכתי? קודם כל המיונים שם הולכים לפי סינון יחסי. אפילו עם ציונים טובים או נתונים טובים אתה יכול להיות פסול בשלבים ממש לפני גיוס בגלל שהם צריכים לדוגמה 20 מה"טופ" ואתה 21. אני נפסלתי בערך כמה חודשים לפני הגיוס לאחר תהליך של כמעט שנה כולל הרשמה באוניברסיטאות(הכל כמובן על חשבונך - כל רישום 400-600 שקל. אתה יכול להירשם לכמה מקומות).

בהצלחה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:39

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר