לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-10-2010, 00:08
  משתמש זכר EtEoR EtEoR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.04.03
סרט שתבינו עם מי יש לנו עסק: נסראללה העניק לאחמדינג'אד כמתנה נשק צה"לי ממלחמת לבנון השניה

רגע לפני הפרידה מלבנון: אחמדינג'אד נפגש עם נסראללה (בסוף יצא מהבונקר)

סיום דרמטי לביקורו של נשיא אירן בלבנון. בתמונות שמשדר ערוץ הטלוויזיה של חיזבאללה, מתועדת
פגישה שקיים אחמדינג'אד עם נסראללה, ובה העניק מזכ"ל הארגון כלי נשק ממלחמת לבנון השנייה
למנהיג שהשמיץ את ישראל. צפו בתמונות

אומר שלום: נשיא אירן מחמוד אחמדינג'אד סיים הערב את ביקורו הרשמי וההיסטורי בלבנון, ביקור
שנמשך יומיים ואשר התנהל בלו"ז צפוף למדי. הערב הוא המריא יחד עם אשתו ופמלייתו מביירות
בחזרה לטהרן, ואת טקס הפרידה ממנו בנמל התעופה הבינ"ל בביירות אנחנו העברנו בשידור חי
כאן באתר האינטרנט של חדשות 2.

בסיום ביקורו נרשמה דרמה, כאשר עם סגירת דלתות מטוסו הנשיאותי של אחמדינג'אד, שידרה
רשת "אל-מנאר" של חיזבאללה תמונות מפגישה שקיים הנשיא האירני עם מזכ"ל חיזבאללה חסן
נסראללה. השניים, על פי הדיווח, נועדו בשגרירות אירן בביירות, ובמהלך פגישתם העניק נסראללה
לאחמדינג'אד כלי נשק של אחד מחיילי צה"ל ממלחמת לבנון השנייה. בפגישה נכחו גם חברי
הפמלייה האירנית, ובהם גם שר החוץ מנושהר מוטקי...

http://www.mako.co.il/news-world/ar...&pId=2082585621
(וידאו בתוך הלינק)

נערך לאחרונה ע"י EtEoR בתאריך 15-10-2010 בשעה 00:13.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-10-2010, 02:30
  משתמש זכר EtEoR EtEoR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.04.03
וואלה, ידעת שנסראללה מנוול?!
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי metooshelah שמתחילה ב "מה זה "שתבינו עם מי יש לנו..."

זה מאמר מוסגר שנוגע ליחס המאוד מיוחד שאנחנו (בישראל) ובעולם המערבי נותנים באופן אוטומטי למי שהוא מוסלמי\ערבי.
אמנם מתייחסים אליהם כמו לילדים קטנים, אבל אין שום סיבה לעשות זאת. וזה פנה לצד השמאלני של המפה הפוליטית,
שעוד איכשהו מאמין באיזה דו שיח (כן כן, תתפלא, יש אנשים בישראל שחושבים שדו שיח הוא שיפתור אפילו את בעיית
הגרעין האיראנית. יש גם כאלה).

אז נכון, אחמדינג'אד האשים את ישראל בנאומו בלבנון בחור באוזן, בזיהום הסביבה, ובעוני בעולם, אבל ההתייחסות
הזאת של "הוא מוסלמי פנאט וזה בסדר", זה ממש לא בסדר. לשמוע את הנאומים שלו ופשוט לצחוק (או לבכות). אלפים
עומדים מולו ומריעים לו על דברים כאלה. זה מראה מה איכותם ורמתם.

ישן 15-10-2010, 10:51
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
אכן, הם משחקים נפלא את הרשע, ממש כקודמיהם המבריקים סטאלין, מאו, היטלר, פול פוט וכד'..
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי NKS שמתחילה ב "שניהם משחקים משחק מושלם..."

אני תמה האם אתה בכלל מעלה על הדעת שהחבר'ה לא באמת
משחקים, אלא באמת מעוניינים בהשמדתנו, גם אם ניקח את כל
ספר הכללים של NIF, וניישמו עד לפסיק האינדוקטרינרי האחרון...

אחמדי נג'אד וגרורותיו באמת רוצים להרוג אותנו. הם אנשים
הגונים ואומרים את זה בגלוי (בניגוד, נאמר, לחברה שאתה קורא
למסור להם את כלייתנו השמאלית רק בגלל שהבוקר עיקמו פניהם
כלפינו במה שפרשנים שלומיסטיים יגדירו כעווית -חיוך...), ובכ"ז
אתה מצליח לא להאמין להם.

ישאל התמה מה יידרש כדי לשכנע את השלומיסט שיש אנשים
שאשכרה רוצים להשמידו, ולא ממש משנה עד כמה יתפלש
בעפרם...
אני, כמובן, לא אשאל זאת. האמונה בטוב ליבם של זרים, היא
לא רק משפט מסרטים ישנים ועבשים, אלא גם יסוד מוסד בדת השלומיסטית...
ישן 15-10-2010, 15:03
  NKS NKS אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.07.10
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "אכן, הם משחקים נפלא את הרשע, ממש כקודמיהם המבריקים סטאלין, מאו, היטלר, פול פוט וכד'.."

עוד פעם השלומיסטים שלך..
סטאלין,מאו והיטלר הנהיגו מעצמות או לפחות מדינות ענק.
איראן לא מעצמה ולא מדינת ענק. אפילו אין גבול עם ישראל. התעמולה האנטי ציונית באירן היא דבר שמוכר בכל מדינה טוטליטרית - הצורך באויב משותף.
הסכנה הכי גדולה שנשקפת היום מאיראן היום היא התחמושת שחיזבאללה מקבל. אפילו ה"אנטי שלומסטים" (ממשלת הליכוד) לא מבצעת שום מהלך לבלימת ההתחמשות.
ברגע שיתאפשר להפציץ את הגרעין -צריך לבצע אבל בשביל מה להתעסק בזה כ"כ בתקשורת? מה זה נותן חוץ מהסחת דעת?
אפשר לומר שמבחינת האיומים מצבנו טוב מאי פעם. אנחנו לא מאוימים ברמה קיומית ע"י מדינות שגובלות איתנו. לא תהיה פלישה סורית לרמת הגולן וגם מצריים לא איום ברגע זה.
האיום הכי היום גדול הוא נשק סטטיסטי שיש לחיזבאללה. מזל שיש את אירן.

תאשים אותי בפופוליסטיות אבל בזמן הזה קשישים בישראל מחפשים אוכל בפחים ומיליון ילדים בורים יוצאים מבתי הספר החרדים בלי יכולת לפרנס את עצמם (מעבר לשכר מינימום) ומפעלים שונים מסרטים את האוכלוסיה.

יש אנשים שמאוד נח להם שיתעסקו עם האיום האיראני במקום שנושא כמו הריכוזיות במשק יהיה בכותרות.
ישן 15-10-2010, 16:34
  NKS NKS אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.07.10
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "אז אתה בא לספר לי על כך שלא צריך לסמוך על התקשורת?:)"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ori
ודאי שלא צריך לסמוך עליה. אחרי הכל, אלמלא התקשורת, NIF
הייתה מתפוגגת ומתה לפני שנים...
עם זאת, הדיווחים על התחמשות איראן בנשק גרעינית, הם לא
פרוייקט תקשורתי. אדרבא, החבר'ה בתקשורת יותר קרובים אליך
בכל מה שנוגע להתייחסות לאיראן, מאשר אליי...

השורה האחרונה שלך היא שיאי-השיאים: חלק ראשון שלה מקבל
כאפשרות שהם מנסים להשיג פצצה - וחלק שני שלה מצליח לא
לראות את זה כבעייה...
לא יודע איך להסביר לך את זה, אבל אם מישהו שרוצה להרוג
אותך, ומצהיר על כך מדי יום, הולך וקונה אקדח - כדאי שתראה
את זה כבעייה...

אין סתירה בין העובדה שהתקשורת שמאלנית (מדינית) לבין העצמה מלאכותית של האיום האיראני.
בעלי אינטרסים ששולטים בענף התקשורת לא עושים את זה כי הם אוהבים ערבים. הם מציגים את המציאות כדי שתתאים לאג'נדה שלהם. הם יכולים לעשות דמוניזציה למתנחלים ובאותו זמן לומר שאוטוטו אירן תזרוק עלינו אטום, כל עוד זה משרת את האינטרסים שלהם. עדיף לתחזק אויב רחוק שרמת המסוכנות שלו לא ברורה ולהציג את האויב הקרוב (סוריה,פת"ח - יש סיכוי להסדר->מניע כלכלי) באור יותר חיובי.

האיומים (של אירן) מיועדים בעיקר לתעמולה פנימית. מה הם יעשו אחרי שנחוסל?

נערך לאחרונה ע"י NKS בתאריך 15-10-2010 בשעה 16:37.
ישן 15-10-2010, 10:14
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
שטויות במיץ עגבניות
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "שתבינו עם מי יש לנו עסק: נסראללה העניק לאחמדינג'אד כמתנה נשק צה"לי ממלחמת לבנון השניה"

לא צריך להתאמץ להשיג נשק צה"לי כדי להעניק מתנה.
תשעים אחוז אם לא יותר מהנשק המצוי בידי עבריינים במגזר הערבי הוא נשק צה"לי כולל מטולים למיניהם.

אותי מאד מסקרן איפה בדיוק התרחשה מסירת הנשק, הלוא נסראללה לא מעז להוציא את הפרצוף שלו מתחלת לאדמה. אפילו"בביקור ההיסטורי" של פטרונו נמנע מלהראות את פרצופו.

ואפרופו ביקור אחמדינג'אד - החמצנו הזמנות יוצאת מן הכלל להראות למנוול הזה מה בדיוק חיל האוויר שלנו יודע לעשות.
לא היה צריך להוריד אותו, מספיק עם זוג מטוסים היה עולה לאוויר ועושה לו בום קטנטן באוויר, הייתי רוצה לראות בטלוויזיה כיצד כל העכברים השיעים מתקפלים בפחד.
נראה לי משום מה שגם אנחנו נכנסנו לבונקר כאשר המנוול הזה העז להגיע כמעט לגבול הישראלי.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:53

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר