לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-11-2010, 20:06
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי שימי שמתחילה ב "זה לא שווה את הכאב ראש...."

אז מה אתה מציע לעשות במקום?
א, לרכוש מהרשת שאסור לדבר עליה,ksp או נעה ושאר החנויות הלא אמינות, שלא תדע איפה הכונן היה לפני שהגיע אליך וכמה הוא תקין, אם הוא תקין בכלל...
ב, ללכת לחנויות האמינות בארץ, שהן נדירות יחסית לחו"ל והמלאי שלהן לא תמיד מספיק לצרכים שלך.

אני לא יכול להגיע לאשדוד ל iqpc במיוחד בשביל כונן קשיח ואני תלוי בחנויות באיזור שלי וכאן הבעיה שלי, אם הייתי מוצא קבוצת רכישה ברשת ויחדיו כולם מזמינים מהחנויות האמינות, הם היו מביאים את אותם כוננים ובנחה אפילו לקבוצת רכישה ולכן זו בעיה רצינית בארץ.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-11-2010, 23:02
  IQPC IQPC אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.10.10
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "שאלה בנוגע ליבוא אישי של כוננים קשיחים לארץ והאחריות שלהם"

להזמין כונן קשיח (מכני) מחו"ל זו הטעות הכי גדולה שתוכל לעשות, אין לך מושג אילו מכות וחבטות הכוננים יספגו במשלוח (במחסן מיון של חבות שילוח גדולות החבילות נעות על פס נע אוטומטי ונופלות מגובה של כחצי מטר)
אנשים שהזמינו מחו"ל הצטערו על העניין.
גם אם מישהו יביא לך כונן במזוודה בעדינות וכו' זה עדיין לא משתלם מבחינת אחריות. והאחריות בארץ מעולה על קשיחים וזה לא נכון שחנויות לא מחליפות אם יש תקלה, אני לא יודע באילו אנשים נתקלת אבל לי אישית תמיד החליפו בכל מקום שרכשתי בו.
ומי אמר לך שאין כמויות, לעתים זה נגמר אבל מלאים מתחדשים קבוע אז אין מחסור אמיתי כמו שאתה מתאר או בעיות אחריות

ישן 18-11-2010, 12:33
  The_Equivocator The_Equivocator אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.02.04
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי זיו שמתחילה ב "כשהם לא פועלים, ועטופים יפה..."

אני אמרתי ללא עטיפה כלל.
באשר לכוסות קריסטל, הם לא פחות עמדים מדיסק קשיח מנפילה מגובה..
יכול להיות שדברים השתנו מאז, אבל בצערותי הפלתי מספר דיסקים(בתקופה שהגודל הסטנדרטי היה 40-60 גגה), ולמדתי על בשרי שכל נפילה כזו גם מגובה של 1-5 ס"מ=מוות לאותו הדיסק, אחרי כל נפילה כזו מייד התחילו בעיות של סקטורים מתים, איבוד מידע, עד המוות הסופי של הדיסק.

וזאת בניגוד לדיסקים הבאמת עתקים של פעם(20 מגה של IBM), אותו מתוך סקרנות הורדת בגרמי מדרגות, והייצור המשיך לעבוד כמו גדול.. אני לא יודע מה מצב העמידות של הדיסקים הקשחים היום(לא יצא לי לבדוק , אבל יש לי תחושה שלא השתנה הרבה טכנלוגית מאלו של ה40-60 גגה.

נערך לאחרונה ע"י The_Equivocator בתאריך 18-11-2010 בשעה 12:37.
ישן 07-12-2010, 20:58
  IQPC IQPC אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.10.10
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "שאלה בנוגע ליבוא אישי של כוננים קשיחים לארץ והאחריות שלהם"

אם אתה מזמין כונן קשיח SSD זה משהו אחד, פה כן תחסוך (בדגמים מסויימים) - אבל בכונן מכני אתה פשוט תצטער על זה - באמת שאין לי מילים לתאר עד כמה תצטער פה.
חבל על הכסף שלך והזמן והעצבים.
דיסק קשיח זה לא זיכרון, דיסק קשיח זה לא מעבד, דיסק קשיח מכני יכול למות לא רק מנפילה פיזית, אלא גם מנפילה בספק כח (המתח). אחוז התקלות בדיסקים האלה עצום ביחס לרכיבים אחרים.
אם יש דברים שאסור להזמין מחו"ל - זה > דיסקים קשיחים, לוחות אם וכ.מסך.
ספקי כח + מסכים וכו' לא בריא להזמין כי המשלוח יקר מאוד (וגם יש תקלות מדי פעם).

אלכס IQPC - אם אתה רוצה להתייעץ אתה מוזמן להתקשר לחנות ולבקש אותי.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:14

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר